- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi candy_candy
-
günaydın sevalim çok yorgunum dün akşam 21.30 da yattım sabah 8i geçiyordu zor kalktım dolayısıyla tartılamadım tabi bu hafta kilo vermemişimdir aksine dikkat edemeden yedim malesef ama pazartesi itibariyle yine düzenli devam edeceğim canım sevindim senin 900 gr gittiğine yinede umudunu kaybetme olurmu bir şekilde gidecek bir kilolar öpüyorum canım yazmaya takatim bile yok nasıl bir yorgunluk bu üstümdeki anlamış değilim görüşmek üzere ...
Bugünkü menüm
kahvaltı:
Iki adet yumurta
1.5 kk peynir
8 adet siyah zeytin
1 bardak kakaolu süt
öğle:
Avuç içi kadar dana söğüş
bol yeşillikli salata
1 bardak ayran
ara:
30 gram badem fındık ceviz karışımı
bugün listemi asla bozmicam.. ölsem açlıktan yok
Karatay diyetiyle başladım bu haftaya ve kilolarımı verene kadar bu şekilde verdikten sonra da akşam yemeğini de ekleyerek karatay diyetime devam edicem..
Moralim çok bozuk pek havamda değilim..
sevalim bende bu sabah 3 kaşık biber kavurmamı 2 dilim beyaz ekmekle yedim , çavdar ekmeğim bitmişti mecbur beyaz ekmek yedim . Öğle için yanımda 5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye getirdim yazın vazgeçilmezi en sevdiğim zeytinyağlı yemek çeşididir . akşamada yine aynı yemekten yiyebilirim yanında çorba ve salatayla birlikte bakalım hayırlısı inşallah geçen hafta aldığım 2 kilo fazlalığı veririrm cumaya kadar nasıl yapıyorum anlamış değilim diyeti bıraktığım an 2 kilo geliyor geriye sanki saklanıyor o 2 kilo bir yerlere bir anlık boşlukta açıkta hemen ortaya çıkıyor yine gibi neyse gidecek hepsi geçecek inşallah öpüyorum sevalim görüşmek üzere canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?