• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmseval'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü

BEN DÜN ÇOK KÖTÜ YEDİM YANİ HİÇ YAZMAMA BİLE GEREK YOK.. BERBATTIM..

DİYETE GİRİCEM YA.. YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ YEDİM..YARIN TARTILICAZ BAKALIM :18:

YARIN DA ARKADAŞLARLA BERABER MANTI YEMİCEM.. YER GİBİ YAPICAM SADECE 2-3 KAŞIK.. YAPICAM BUNU..

BU SABAH EKMEK YEDİĞİM İÇİN BUGÜN HİÇ İYİ GEÇMİCEK.. YA ÇOK DOKUNUYO BU EKMEK BANA :43: BEN EKMEK YEDİM Mİ BÜTÜN GÜN AYAKTA UYUYORUM..

BİRAZ MORALİM BOZUK O YÜZDEN, AMA DOĞRULDUCAM BUGÜNÜ.. YARIN TARTI VAR MALUM

:kkk:

iyi canım ya hep aynı.. Kilo aldığım için son bıraktığından beri anca onları vermeye çalışıyorum.. O sınav döneminde bi kilo aldım ki sorma tarihler 30 mayısı gösterirken ben 114,6 kiloydum :53: Neyse 111,6 ya kadar düştüm de yine bıraktım çok değil ama bi 800 gr geri aldım.. Cumartesi 13 ağustosa kadar ara vermeyeceğim bi düzene oturucam.. 13 ağustos da izne ayrılıyorum..5 eylülde dönünce de karatay a tekrar başlarım artık o da bi ömür devam eder :6:

Sen de epey bir mezuniyete yaklaşmışsın kutlarım

:65:
evet canım asıl ilk hedefim 65tide çizelgede kavga ettiler hedefle şuanki kilom 65.8olunca birbirine girdiler rakamlar hedefi 62 yaptım e sonrada 58 yapıcam nasip olursa,,canım bende kendime bi topik açtım senide beklerim arada komşuculuk oynarız motive olursun hani okadarda kötü hissetme kendini ama çokta abertma artık kilon çok fazlaaa biliyorsun dikkat et sağlığından olma hadi canım görüşürüz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iceksaglikli-yasam-gunlugum.html#post19918260

Arkdaşlar, cuma izinliydim haftasonları da giremiyorum bayadır yazamamış oldum yani..

Haftasonum çok kötüydü iki tane misafir ağırladım.. Kötü geçti.. Pazar günü de kendimi ağırladım iyice ve bugün cana karataya başladım.. Onun listesine bire bir uymadım bugün için ama diyetine uyuyor sabah yediklerim.. Sabah 2 yumurtayla kıymalı omlet yedim yanında 1,5 kk peynir ve 1 bardak ayran içtim 1 dilimde beyaz ekmek yedim.. öğlen de yumurta salatası yicem.. Akşam yok biliyorsunuz.. Tabi mangal ihtimali de var ama o diyeti bozmuyor ektra bişey yemezsem eğer..

şu ara işim çok yoğun size yazıcam mutlaka..

Triendycim sayfana da uğrayacağım inşallah.. Bi ara vakit bulursam

:68:

merhaba sevalcim haftaya güzel başlamışsın mantı partilerin misafirliklerin bitti sanırım bende bu hafta keten tohumu yemeye başlayacağım zayıflatıyormuş ve kolestrolü dengeliyormuş akşamlarıda hafif yemeye özen göstericem epey kilo aldım yine sinirlerim hopluyor resmen kilo aldıkça nişanlım kilo vermeye başladı o verdikçe ben kendime kızıyorum nişanlım çok yemeyi sever o bile maşallah :nazar: dikkat ediyor ben edemiyorum daha çok kilo alıyorm diye kzııyorum ama bitecek bu durum inşallah öpüyorum canım işlerini hafifletince yine görüşürüz hoşçakal canım ...

sevalcim gerçektende haftaya güzel başlamışsın seindim bende bu sabah 1 kk peynir,1ufak domates,4 zeytin,2d. kızarmış kepek ekm.üzerine yağ sürdüm(çok ince),1 kaynamış yumurtaaaa:66::64::64::64: bakalım buhafta zaten sinir oldum yaa gece 2 gün üstüste geç yemek yedik cuma günü 200gr vermiş göründüm ama süper yani okadar çok yedimkiii neyse buhafta tam tersi olucak çünkü eşim paşada(16.00-00.00)arası çalışıyo akşam yemeğinde yok yani oyüzden erken bitiricem akşam yemeğimi yihuuu:64:buhafta çok kararlıyım:63:

sevalim merhaba bende pek bişey yok öylesine bir gün geçiriyorum sabah kahvaltımı nesfit ile yaptım , canım bişey istemiyor sıcak sıkıcı bir gün yazacak pek bişeyde yok en azından merhaba demek istedim öpüyorum canım ...

sevalim sen bu aralar pek uğramıyorsun sanırım ben yeni bir işe başlıyorum çok yoğun çalışacağım için takımda olamayacağım büyük ihtimalle k.k. uğrayamayacağım yinede akşamları girersem sana merhaba derim canım takımda olmasamda kilo vermeye devam edeceğim bırakmak yok sende bırakma lütfen hakkını helal et öpüyorum canım tekrar gelirsem yazmaya çalışırım ...

neredeyse bir ay olacak ben yazamıyorum :( ferihanım da kayıplara karışmış..

son yazdığım hafta iş yerinde merdivenlerden düştüm bileğimdeki yan bağlar kopmuş, iki hafta rapor aldım.. yerimden kalkamadım.. yedim içtim tatil yaptım ve 115,6 kiloya çıktım :53:

daha sonra da 1-1,5 haftasır işte iş yerimizi taşıyoruz yeni binamıza.. geçen hafta internetimiz bağlandı ama ben ancak vakit ayırabildim kendime.. taşıma işlemi olduğu için 2 haftalık iş birikmiş halde önüme geldi bu cuma da 1 ay izne ayrılıyorum.. bütün işimi bitirmem gerekti.. bu arada 5 gündür de diyet yapıyorum bi de mekik günde 15er dakikalık 2 part hALİNDE 115.3 İLE BAŞLADIM.. 111,5 KİLOYUM bugün..

haftasonu izne ayrılıyorum yokum yine 1 ay.. döndüğümde görüşeriz.. ekim sonu cuma yarışmasına da katılmaya hak kazanmış olucam..

benden böyle.. :31:

Merhabalar.
Sizler için kolaylık olması açısından yeni bir bölüm açılmıştır.
Diyet günlükleri bölümü
Ve konunuz bu bölüme taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar:)

yeni kararımla gün içinde 5 e kadar ne yersem yicem (iş yerinde olduğum için bişey yiyemicem tabi) 5 ten sonra ağzıma müsliden başka bişey koymicam..

haftasonu da dahil..

bu öğlen tavuk yapıcam kendime.. yoğurtlaa yicem bi dolu.. çeyrek de ekmek..

akşam kocişime patates-kabak-patlıcan musakka yapıcam :1: onu da yarın öğlen yerim..

en azından bu yöntemle akşam kocişime yaptığım yemeği yemek için bi umudum var :17:

dün çok güzel davuk yaptım kocama o gidince kafayı yedim. tavuk da kalmamıştı.. ne bulduysam yedim :53: çok kötü oldu :59:

bu yeni yöntemimle hem her akşam müsli yemiş olucam hem ertesi öğlen de akşam canım ne çektiyse akşam yemeği gibi öğlen yicem işte..

dondurma çikolata falan isterse canım onu da sabahtan sonraki ara öğünüme koyarım.. zaten dondurma yiyemem işyerinde.. haftasonu yiyebilirim sadece

:42:

bundan iki yıl evvel aldığım kararı bugün yine almış olmak beni hem üzdü şu anki halimle o kararı uygulayamamışım haliyle hem de bu sefer eskisi gibi olmayacak diyerek azmetmeme sebep oldu.. tek farkı bu seneki kararımda müsli yok ve 102,0 kilo ile başlıyorum.. Bu kiloya da Dukan'la düştüm zaten :27: ama Dukan yapamıyorum kocam istemiyo :ssz: ben de akşam 5 ten sonra yemek yemeyerek zayıflama kararı aldım bu pazartesi günü.. henüz tam adapte olmamama rağmen 102,4 ten 102,0 a düştüm. günde 200 gram ayda 6 kg eder.. Bence gayet iyi :8: Allah daim etsin inşallah:31:

sabah çeyrek çavdar ekmeğine domates peynir koyup malesef 1 bardak l.kola ile yiyorum.

ara öğünde ya bir elma ve kuru kayısı ve 2 ad. kepekli biskuvi ya da 1 parça peynir 5 sunta (eti form yani :1: ) ya da 1 galeta yanında yeşilçay içiyorum.

öğlenim planlı:

pazartesi: çorba + patates salatası

salı: pilav (bulgur veya pirinç farketmez yarım pors.) + salata

çarşamba: fırına patatesli tavuk + salata

perşembe: Makarna ya da menemen + Salata

cuma: işyerinde özel yemek yapılıyoru mesela bu hafta pizza yapılacak yine küçük bir pors. ondan yiyeceğim. her cuma yemekte ertesi haftanın yemeği kararlaştırılıyor.

ara öğün: sabahki ara öğün gibi birini sabah yediysem diğerini öğleden sonra 15:30 civarında yiyorum.

akşam: saat 5te iş yerinden çıkmadan eğer akşamdan yemek getirdiysem onu yiyorum getirmediysem de nestle nesquik kahvaltılık gevreğim var onu yemeği planlıyorum (karşılaştırdım k-flakes ile çok kalori farkı yok pors. da 190 kcal civarı)

sonra final! evde hiçbirşey yememem lazım ama ben eşime yemek yaparken tırtıklıyorum çokça :ssz:

bugün de yemeğe misafirim var azcık tavuk azcık da çorba yicem akşama o yüzden öğleden sonraki ara öğünlerimi kaldırdım bugünlük :56:

bu ka :68:

Son düzenleyen: Moderatör:
başarı öykülerini okuyarak gaza geliyorum :1:

yahu saat 6 dan sonra yemek yemeyerek ne çok zayıflayan insan var :44:

.

Malesef bana Dukan'dan başka yar olmayacak heralde.. 4 sene olmuş ben hala üçün beşin peşindeyim. Bir kere 116 dan 98 e düştüm onu da Dukan'la verdim zaten.. Şimdi ise 122 yim :( (Doğum yaptığım için) Yine Dukan kararı alındı. Artık kulaklar Dukan için yapılan olumsuz yorumlara kapandı.. Tatlısı, Abur cuburu, hamurişi ve çikolatalarıyla Dukan beni bekler.. Bekle beni Dukan amcam son 6 gün!

blogumdan son yazım.(adresimi ekleyemiyorum. blogger imseval)

"Öncelikle yayınıma denk gelen 3-5 kişiye selam iderim :KK25:

Bi önceki yazımın son 5 satırını kopyalayarak bu yazıma başlamak istiyorum.

"Kilo:121,4
Hedef: 81
Boy: 169
Başlangıç: 02/09/2015"

Yazımda hazır olduğumu düşündüğümde başlayacağımı yazmışım ama başlangıç bölümüne de tarih atmışım 02/09/2015 diye.. Elim sürçmüş belli ki, zaten bekleyemem 2 Eylül'e kadar :KK47:

Başladım efenim.. Hazır hissetmeden başladım. 122,0 kilo ile 04/06/2015'te başladım 05/06/2015'te bozdum :) Kardeşceğizim Ömer'im geldi, onunla diyet yapamam kendimi biliyorum. Yemek yemek temeline oturmuş kardeşlik bağlarımız var kendisiyle çünkü :KK19: Neyse geçen cuma (12.06.2015) gitti ben de 15.06.2015'te 120,5 ile Dukan Diyetinin atak evresine başladım. Buraya aç parantez:

1- Dukan Diyetinden başka bir diyet yapamayacağımı anladım ve inandım.

2- Dukan Diyetini de yapamadım ama olsun yapıcam.

3- Emziriyorum ayağına delik deşik ettim Mösyö Dukan'ı :KK48:

kapa parantez.

19.06.2015'te 116,9'u gördüm :KK51: Şımarabileceğim en yüksek hızda şımardım ve biricik delik deşik de olsa benim olan caaanım diyetimi o haftasonu mahvettim. :cry:

Ve sonuç: Bu sabah 118,3. :KK42:

Ve beklenen: Atak evresine geri dönüş. Dukan'ın tabiri ile yumruk harekatı (3 gün sürecek) :KK14:

Ve amaç: Cuma günü 116,9'dan 100 gram da olsa eksik çıkmak. En Büyük KK

Ve uzun vadede amaç: Seyir evresinden emzirme bahanesiyle de olsa çıkmamak. :KK12:

Ve hedef: 69,70 (Dukan Test yaptım. Seyir evresinin sonu 79,70 çıkmış ben onu 69,70 diye okumuşum. Söz ağızdan bi kere çıkar.) :KK37:

Böyle :KK51:

Cuma günü unutmazsam yazarım. 4 ayda bir yazıyorum gerçi :KK53:

Ama ilk kez bi önceki yayından az kilodayım :KK36: "

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah imseval cim bayaa önceden başlamışsın günlüğüne ama artık bu inanıyorum ben sana son olacak gidecek o kilolar

Sağol kaptanım. Çok kurmuşum bu cümleleri: "Bu sefer kendime inanıyorum." "Bu sefer kararlıyım" "Bu sefer hiç istemediğim kadar istiyorum."

İnsanın kendine şöyle bir uzaktan bakması bazen gurur verir bazen de acı. Buraya bakmak okumak mesajları tek tek bana acı verdi. "Yine mi Seval?" dedim "Yine mi yarıda bırakacaksın?". Çok acı verdi hem de. Artık gurur verme zamanı gelsin. Dönüp geriye 2015 teki Seval'e baktığımda gurur duymak istiyorum kendimle :KK68:

23.06.2015 Menüm

Sabah:

2 dilim Dukan kek
Buzlu Kahve

Öğlen:

2 cherry domates
1 kk peynir
Kahve

Akşam:

Haşlanmış Tavuk Göğsü
Yoğurt

Spor: 35 dk yürüyüş

23.06.2015 Menüm

Sabah:

2 dilim Dukan kek
Buzlu Kahve

Öğlen:

2 cherry domates
1 kk peynir
Kahve

Akşam:

Haşlanmış Tavuk Göğsü
Yoğurt

Spor: 35 dk yürüyüş

DÜZELTME:
Akşam yağsız pişirilmiş tavuk ciğeri yedim.
Dün bütün gece komşumuzun abisinin çocuklarına baktım :KK43: abisi ve yengesi rahatsızlandılar ambulans çağırdık. Abisi şimdi iyi fakat çocukların anneleri yoğun bakımda :cry: hastaneye giderken kalbi durmuş elektro şokla döndürmüşler. Şu an durumu kritikmiş :KK61: Allahım inşallah annelerini çocuklarına bağışlar :KK42:

gece 3 buçuk gibi eve döndüm 4 gibi bebişi uyuttum ve kalan ciğeri yedim yanında da 3 yudum tam buğday ekmeği yedim.

Sağol kaptanım. Çok kurmuşum bu cümleleri: "Bu sefer kendime inanıyorum." "Bu sefer kararlıyım" "Bu sefer hiç istemediğim kadar istiyorum."

İnsanın kendine şöyle bir uzaktan bakması bazen gurur verir bazen de acı. Buraya bakmak okumak mesajları tek tek bana acı verdi. "Yine mi Seval?" dedim "Yine mi yarıda bırakacaksın?". Çok acı verdi hem de. Artık gurur verme zamanı gelsin. Dönüp geriye 2015 teki Seval'e baktığımda gurur duymak istiyorum kendimle :KK68:
Tatlım bu sefer yapacaksın takımın motivasyonu sendeki azim yeter merak etme :))

Adsız.png

.
5 dk diye küçümseme seni iki adet diyet olmayan bisküviden ve 1 twister dondurmadan korur

Back
X