- Konu Sahibi candy_candy
BEN DÜN ÇOK KÖTÜ YEDİM YANİ HİÇ YAZMAMA BİLE GEREK YOK.. BERBATTIM..
DİYETE GİRİCEM YA.. YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ YEDİM..YARIN TARTILICAZ BAKALIM :18:
YARIN DA ARKADAŞLARLA BERABER MANTI YEMİCEM.. YER GİBİ YAPICAM SADECE 2-3 KAŞIK.. YAPICAM BUNU..
BU SABAH EKMEK YEDİĞİM İÇİN BUGÜN HİÇ İYİ GEÇMİCEK.. YA ÇOK DOKUNUYO BU EKMEK BANA BEN EKMEK YEDİM Mİ BÜTÜN GÜN AYAKTA UYUYORUM..
BİRAZ MORALİM BOZUK O YÜZDEN, AMA DOĞRULDUCAM BUGÜNÜ.. YARIN TARTI VAR MALUM
evet canım asıl ilk hedefim 65tide çizelgede kavga ettiler hedefle şuanki kilom 65.8olunca birbirine girdiler rakamlar hedefi 62 yaptım e sonrada 58 yapıcam nasip olursa,,canım bende kendime bi topik açtım senide beklerim arada komşuculuk oynarız motive olursun hani okadarda kötü hissetme kendini ama çokta abertma artık kilon çok fazlaaa biliyorsun dikkat et sağlığından olma hadi canım görüşürüziyi canım ya hep aynı.. Kilo aldığım için son bıraktığından beri anca onları vermeye çalışıyorum.. O sınav döneminde bi kilo aldım ki sorma tarihler 30 mayısı gösterirken ben 114,6 kiloydum Neyse 111,6 ya kadar düştüm de yine bıraktım çok değil ama bi 800 gr geri aldım.. Cumartesi 13 ağustosa kadar ara vermeyeceğim bi düzene oturucam.. 13 ağustos da izne ayrılıyorum..5 eylülde dönünce de karatay a tekrar başlarım artık o da bi ömür devam eder
Sen de epey bir mezuniyete yaklaşmışsın kutlarım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iceksaglikli-yasam-gunlugum.html#post19918260