- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 37
- Konu Sahibi candy_candy
-
merhaba topiginiz hayirli olsun
Basladiginiz bu zorlu maratonda ins.istediginiz hedefe ulasirsiniz.
Simdiden kolay gelsin...
desteğin için teşekkür ederim
Tahminime göre 1-1,5 yıl sürecek
ara öğünümü de yazdığım gibi 5 sunta ve yeşilçay ile yaptım.. fakat çok açım
akşamı müsli ile geçrebilir miyim :18:
büyük ihtimal yememek için uyuyacağım
Sağlıklı yaşam günlüğünde saçma sapan bi yöntem olacak bu mesajda yazdığım ama ne bilim çok merak ettim bi iki hafta denemek istiyorum
5 günde 5 kilo diyetini denicem
Akşam 45 dk da patateslerimi kumpirledim 5 tane
sabah ikisini yedim şimdi de ikisini yicem..
Tuz yasak o diyette ama ben az da olsa tuzladım biraz..
Yanında light kola içtim yarım bardak..
Arada etiform sunta yedim bu kaçamak olmuş oldu tabi patatesten başka bişi yememem lazım çünkü..
şimdi yine baharatlı patates ve light kola yiyip içicem..
Akşam için de 1 tane patatesim var..
Bi deniyim de
Yarın da bamya ve patlıcan yiyorum
merhaba ben daha once bu diyeti yapmistim.5 gunde 3.5 kilo vermistim.diyet bittikten sonra dikkat edersen geri alinmiyor.
etkili bir diyet en azindan kilo verip motive ediyor.... kolay gelsin...
merhabalar..
Ben seval..
Cuma zayıflama yarışması 5. Takımdaydım düne kadar.. kendi isteğimle yarışmadan ayrıldım.. o takımdaki arkadaşım Ceren'in menülerini uygulayarak zayıflamayı planlıyorum.. tabi o 66 ben 111 kiloyum arada çok fark var aynı menüyü yemememiz lazım aslında.. ama menüleri güzel dengeli.. ben onun ekmek yemediği menülere 1-2 dilim ekmek ekliyorum.. biraz da ara öğünlerle ana öğünler arasına çiğ fındık ve badem ekliyorum menüsü benim kilomda birine uygun hale geliyor
hem sürekli menü planlamak (ki benim en zorlandığım iş) zorunda kalımıyorum (şu an bile önümüzdeki 1 ayın menüsü tamam) hem de işe yaradığını Ceren'in üzerinde bizzat görüyorum..
birgün elbet zayıflamam duracak ama ben bi 95 e kadar düşerim bu menülerle diye düşünüyorum..
arkadaşım Ceren genellikle akşam öğünlerini müsli+nesfit karışımı ile geçiriyor.. ben de aynı mantıktan ileri gelerek yulaf ezmesi+nesquik çikolatalı gevrek ile geçirmeyi planlıyorum..
kahvaltılarımızda o da ben de iki dilim kepek ekmeği kullanıyoruz.. ben öğlen öğününde de 2 dilim ekmek yiyorum o bazen hiç yemiyor.
spora gelince.. günde 1,5 saat planladım ama ne zaman ben bu planı yapsam yataklara düşecek kadar hasta oluyorum.. spor işine 30 mayıs günü başlicam 28-29 mayısta açıköğretim tde sınavlarım var. onlara hazırlanıyorum..
bugün şimdiye kadar yediklerim:
sabah:
3 yk müsli
3 yk nesquik ç.g.
yarım bardak süt
ara:
albeni (dün kociim çok canımı çektirdi ben de dün akşam dayandım yarın araöğünümde yerim didim)
öğlen:
yağsız sucuklu omlet.. 1,5 kk peynir, 1 küçük domates, yarım salatalık, 4-5 tane zeytin, 2,5 silim salam, yarım kk kaşar ve çeyrek kepek ekmeği ile kocamla öğlen kahvaltısı yaptık yanında da birer bardak süt
öğlen zeytin yediğim için ve sabah müslimde fındık badem olduğu için bugün menüme koymadım onları..
şimdiye kadar yediklerim bunlar
bundan sonrası için planladıklarım..
ara:
5 adet sunta püskevit
yeşilçay
akşam
3yk müsli
3 yk nesquik
1 bardak süt
ara:
baapuzz peynir
sevalim topiğini yeni gördüm, hayırlı olsun canım... adım geçmiş sıkca, hiiç haberim yok
bebegim işten cıkıcam birazdan, cok kalamıyorum o yuzden ama canını sıkma hiçbişi için olur mu.. hepimiz insanız, hepimizin dokunulmaması gereken noktaları war, bazen geriliyoruz böyle.. herşey yoluna gircek umarım..
öperimm...
ayrıca 5 gün 5 kilo zırvalıkları sana 10 günde 10 kilo olarak geri döner bence,, unutma
işten çıkıcam dediğinde ben çok tan işten çıkmıştım canım
yok onu bi denicem bi haftacık sadece.. sonra senden de yeterince alternatif menü aldım zaten.. hemen ardından senin menülere girişicem ama şu sınavlar bi geçsin zaten kaldı dört gün :18:
ve ben bu dört günü değerlendiremezsem arasınavda verdiğim tüm emek ziyan olacak yiyeceğim laflaar da cabası :78:
o yüzden gerçi üç hafta önce de demiştim ama çok sular aktı üstünden.. bi dört gün hiç bilgisayarı bile açmicam..
cuma günü paylaşımdan bakarım kilona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?