- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 37
- Konu Sahibi candy_candy
-
tamam bebekim, menülerden felan sorcagın bişi felan olursa yaz bana yollarım yinee
sınawlarında kolay gelsin bebişim sana,, seni seweriiiiimmm
birazdan sana özel mesaj atcam iki tane önce ikincisini oku çenem düştü birazcanım sıkkın seninle paylaşmak istedim ferihanla devreme de yazıcam
tamam canım bekliyorum..
benim konumu da aboneliklerinize ekleyin ama yazdıklarımı görmüyonuz
:78:
menümü seninlede paylaşayım şekerim dur yazayım hemen ...
sabah : 1 domates , 1 biber , 1 salatalık ( ekmek yada peynir yemedim canım istemedi )
ara : 5 sunta bisküvi ( çok sverek yiyorum hem lezzetli hem doyurucu )
öğle : 3 kaşık yoğurt , 7 kaşık nesfit karışımı yedim .
ara olark yanımda 12 adet erik var
akşam büüyük ihtimalle sebze yiyeceğim ne olduğunu henüz bilmiyorum az yemeye çalışıcam , zaten akşam yemekleri olmasa gündüz gayet güzel gidiyor bu diyet ama akşamları cozutuyorum resmen . günlük yürüyüşlerede başladım sevalim darısı haftaya senin başına hayatım sendende dinlemek istiyorum pazarrtesi itibariyle şu kadar yürüdüm şunu yedim diye hergün buraya yazacağım bende inşallah, öpüyorum canım .
menümü seninlede paylaşayım şekerim dur yazayım hemen ...
sabah : 1 domates , 1 biber , 1 salatalık ( ekmek yada peynir yemedim canım istemedi )
ara : 5 sunta bisküvi ( çok sverek yiyorum hem lezzetli hem doyurucu )
öğle : 3 kaşık yoğurt , 7 kaşık nesfit karışımı yedim .
ara olark yanımda 12 adet erik var
akşam büüyük ihtimalle sebze yiyeceğim ne olduğunu henüz bilmiyorum az yemeye çalışıcam , zaten akşam yemekleri olmasa gündüz gayet güzel gidiyor bu diyet ama akşamları cozutuyorum resmen . günlük yürüyüşlerede başladım sevalim darısı haftaya senin başına hayatım sendende dinlemek istiyorum pazarrtesi itibariyle şu kadar yürüdüm şunu yedim diye hergün buraya yazacağım bende inşallah, öpüyorum canım .
ah ah şu akşam yemekleri
ben de suntayı severek yiyorum.. örgü peynirle de süper oluyo
ben de pazar ya da pazartesi günde yarım saat yürüyüş ve 10 15 dk yorucu olmayan bi kaç hareket yapıcam step tarzı.. ben de yazarım buraa..
step tahtası al dedim kocama 20 liraydı.. senin steplik halin mi var dedi.. ağladım
ben de yürüyüş bandımın kenarında step yapıcam işte
ama seviyorum çok ya laf sokup duruyo ama
yarın geliyo ilk part.. hazır zaten.. yarın kankileri de çağırır yayınlarım
şimdi kaçar mesai bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?