Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
geçen gün biri acayip konular açıp KK baya meşgul etmişti de. hala etkisinden çıkamadım ya güvenilmiyor ki kimseye. hayırlısı neyse o olsun inşallah. rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hanımlar merhaba benim adetim 26 agustosta başladı (ayın otuzunda bitti) 5 eylül de hafif pembemsi kanamam oldu sizce yerleşme kanaması olabilir mi ? Beraberinde ateş basması (özlellikle gece ) kasıklarımda ve vajinada batma birde baş dönmesi çok hamile olma ihtimalim var mıdır ? Test yaptim cok ince ve silik çıktı.
Merhaba konuyu arattım senin konun bana en uygun şuanki durumuma ya yumurtlama günümde pembe çok açık pembe bir akıntım oldu aklıma implantasyon geldi hemen ama daha çok erken gibi araştırıyorum ama yumurtlama kanaması olabilir mi senin son durum ne oldu
Merhaba konuyu arattım senin konun bana en uygun şuanki durumuma ya yumurtlama günümde pembe çok açık pembe bir akıntım oldu aklıma implantasyon geldi hemen ama daha çok erken gibi araştırıyorum ama yumurtlama kanaması olabilir mi senin son durum ne oldu
Bu rakama bakılırsa siz korunurken hamile kalmışsınız. yani ağustos ayındaki adetten önce olmuş olsa bu gebelik, rakam daha yüksek olmalı. Sizin yerleşme kanaması zannedip üyelerin yumurtlama kanaması dedikleri dönemde korunmasız ilişki olduysa da bu rakam gayet makul... inşallah düzgün yükselir değeriniz, sağlıcakla alırsınız kucağınıza..