• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

implant yardım!!!!

alman malzemesimiymiş canım bana en kaliteli malzemenin o olduğu söylendi araştırmalarımda öyle oldu alman malzemeleri iyiymiş.

merhaba :3: ben de senin yaptırdığın yerde 2 tane implant yaptırmak istiyorum, bugün telefonla görüşme oldu bilgi almak için, aklımda olanları öğrendim ama bir soruyu yanlış anladılar heralde, garantisi var mı merak ediyordum, garantiden kasıt dayanıklılık anladılar heralde ömür boyu dedi, ben başka bir kliniğe sormuştum vida kısmı 10 yıl üstteki diş kısmı 5 yıl garantisi var demişlerdi, yani bir sorun çıktığında o müddet içerisinde geri dönüş yapabilme garantisini merak ediyorum, sana şu kadar yıl felan demişler miydi :44:

merhaba :3: ben de senin yaptırdığın yerde 2 tane implant yaptırmak istiyorum, bugün telefonla görüşme oldu bilgi almak için, aklımda olanları öğrendim ama bir soruyu yanlış anladılar heralde, garantisi var mı merak ediyordum, garantiden kasıt dayanıklılık anladılar heralde ömür boyu dedi, ben başka bir kliniğe sormuştum vida kısmı 10 yıl üstteki diş kısmı 5 yıl garantisi var demişlerdi, yani bir sorun çıktığında o müddet içerisinde geri dönüş yapabilme garantisini merak ediyorum, sana şu kadar yıl felan demişler miydi :44:

canım hangi yeri aradın fatih mi nişantaşı mı ?

ben 6 tane yaptırdım çok da memnun kaldım rahatça yiyiyorum artık her şeyi,uzun süre dişsizlikten sonra mükemmel bir duygu.doktorum iyi ve güvenilir biri deniz ince kuyubaşı Kadıköy de

Geçmiş olsun :) Totalde ne kadar tuttu ayıptır sorması?:)

Back