teşekkür ederim canım. dişlerim de ki genel bakımı dolgu, kanal tedavisi, diş temizliği vs vs olan işlemlerimi nişantaşın da Doc. Dr Tosun Tosun a yaptırdım bu 2,5 milyar küsür tuttu. implantlarımı da orada yaptıracaktım fakat çok pahalıydı yani 1 implant 2 milyar ki benim 3diş eksiğim var ağzımda, bunu babama söyleyemezdim fiyatlar çok pahalı geldi
daha sonra bi arkadasımın kız kardeşi implant yaptırdığını yerin güvenilir ve fiyatınında uygun olduğunu söyledi. implantınıda beğenmiştim gayet doğal duruyordu fark edemedim. bende gittim görüştüm ve implantımı orada yaptırdım. yer fatihte özel akdeniz şifa kliniği olarak geçiyor. ücretleri ise bir implant 1,200 tl ben tanıdık oldugum için bir implantı 1 mılyara yaptı ve bana taksit olanağıda sağladı bu benim için çok iyi oldu. kullanılan malzeme alma malzemesi implant için en kaliteli bu buna dikkat edin. eğer ki maddi imkanınız varsa nişantaşında ki tosun tosun u şiddetle tavsiye ederim annemde 5-6 yıl önce orada yaptırdı implantlarını çok başarılı.
ama burası da kötü değil gayet iyi ve işinde başarılılar. nişantaşı konumundan dolayı biraz ücretleri fazla. umarım yardımcı olabilmişimdir.