kızlar azı dişimin arkasındaki dişime implant yaptırmak istiyorum. gülünce kabak gibi ortaya çıkıyo .köprü diş yaptırmak istedim ama dişlerime kıyamıyorum uygun ve temiz implant yapan bi yer var mı bildiğiniz?!?!?!
yaptıran kişinin yaşı 40ın başları
ben de yaptırcam ia. acımaz ama çok tuhaf bir yöntem bence.keşke daha iyisi olsa. kök hücre ekseler ve diş çıksa ama hangi diş çıkacak azı mı yirmilik mi kesici mi köpek mi allah bilir. çiğneme dişlerinin yerinde köpek dişi çıkıyormuş al başına derdi :)
ben 6 tane yaptırdım çok da memnun kaldım rahatça yiyiyorum artık her şeyi,uzun süre dişsizlikten sonra mükemmel bir duygu.doktorum iyi ve güvenilir biri deniz ince kuyubaşı Kadıköy de
ewet ben yptırmadan once vıdeosunu ızlemstım cok korkmustum aylar htat yıllar sonra yaptrdım keske zamanında yaptrsaymısım korktuguma degmezmısçünkü benım normalde 2 diş boslugum sag tarafta, 1 dıs boslugumda sol tarafta wardı. fkat sagdakı dısler kayma yaptıgı ıcı 2 dıs sıgmaz artık dedı doktor. tel falanda hıc ugrasmak ıstemedım 1.5 dıslık yer kalmıs bakalım nasıl olacak.
ne güzel. umarım bizimkiler de acımaz
acımıcak sonra gelıp bana haklıymıssın dıceksın
:)) inşaallah canikom çok sağol
sen daha yatmıon mu kız
rica ederim . sahurumu yaptım canım ancak :)
ben 6 tane yaptırdım çok da memnun kaldım rahatça yiyiyorum artık her şeyi,uzun süre dişsizlikten sonra mükemmel bir duygu.doktorum iyi ve güvenilir biri deniz ince kuyubaşı Kadıköy de
:) afiyet olsun
sağol canım :)
iftara 1 saat 40 dakika var :)
açtım iftarımı çok şükür yemek yemek gibisi yok:) Allah kimseyi açlıkla sınamasın
açlık neyse de Allah kimseyi aşırı iştahla sınamasın
ye ye ye doyma duygusu yok
Allah herkese doyma duygusu versin bu asrın belası bu
doyma hormonu çalışmıyor
açlık hormonları (midede,bağırsaklarda, kanda , beyinde) sürekli faal
merhaba kızlar bende yeniimplant yaptırdım cok korkuyordum ama ınanın kı korulcak hıcbırsey yokmus diş çekımınden daha kolay dıyebılırım zaten anestezı yapıyorlar hıcbırsey hıssetmedım 2 ımplant yaptrdım bende gülünce gözüktüğü için artık dayanamadım bütün cesaretimi topladım ve gittim fiyatıda gayet uyguna yaptırıyorum.
öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan canım. rica etsem fiyat ve yer hakkında bizi bilgilendirir misin?
teşekkür ederim canım. dişlerim de ki genel bakımı dolgu, kanal tedavisi, diş temizliği vs vs olan işlemlerimi nişantaşın da Doc. Dr Tosun Tosun a yaptırdım bu 2,5 milyar küsür tuttu. implantlarımı da orada yaptıracaktım fakat çok pahalıydı yani 1 implant 2 milyar ki benim 3diş eksiğim var ağzımda, bunu babama söyleyemezdim fiyatlar çok pahalı geldidaha sonra bi arkadasımın kız kardeşi implant yaptırdığını yerin güvenilir ve fiyatınında uygun olduğunu söyledi. implantınıda beğenmiştim gayet doğal duruyordu fark edemedim. bende gittim görüştüm ve implantımı orada yaptırdım. yer fatihte özel akdeniz şifa kliniği olarak geçiyor. ücretleri ise bir implant 1,200 tl ben tanıdık oldugum için bir implantı 1 mılyara yaptı ve bana taksit olanağıda sağladı bu benim için çok iyi oldu. kullanılan malzeme alma malzemesi implant için en kaliteli bu buna dikkat edin. eğer ki maddi imkanınız varsa nişantaşında ki tosun tosun u şiddetle tavsiye ederim annemde 5-6 yıl önce orada yaptırdı implantlarını çok başarılı. ama burası da kötü değil gayet iyi ve işinde başarılılar. nişantaşı konumundan dolayı biraz ücretleri fazla. umarım yardımcı olabilmişimdir.
yaptırdığın yerin implant ücretleri nasıl canım?
hem de çok yardımcı oldun, bilgi için çok teşekkür ederim lockham. =))
1400 e yaptırdım ama implantın kaliteli olduğunu söyledi doktorum belgesini de verdi hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?