implant yardım!!!!

comenbu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
199
3
66
kızlar azı dişimin arkasındaki dişime implant yaptırmak istiyorum. gülünce kabak gibi ortaya çıkıyo .köprü diş yaptırmak istedim ama dişlerime kıyamıyorum uygun ve temiz implant yapan bi yer var mı bildiğiniz?!?!?!

türkiyenin her yerine gidebilrim ucuzsaa hahaha istanbul...

güzel olmak için sınır tanımıyorum diyorsun yani :)) para da gani
cesaret de var.
bende sendeki gibi cesaret yok doğrusu

güzel olmak için sınır tanımıyorum diyorsun yani :)) para da gani
cesaret de var.
bende sendeki gibi cesaret yok doğrusu

güzel olmakla ne alakası var diş bu sağlık yani...paranın gani olduğunu nerden çıkardın ?!?!? ...cesaretle de bi ilgisi yok ... :))

güzel olmakla ne alakası var diş bu sağlık yani...paranın gani olduğunu nerden çıkardın ?!?!? ...cesaretle de bi ilgisi yok ... :))

İmplant guzelliği etkilemese de çene sağlığı için gereklidir. Ben de bekletiyorum korkudan. Gülünce ortaya çıkmıyor diye erteliyorum. Ama çiğnemeyi bozduğundan çene yapısı da bozuluyor. Evet pahalı ama ağız içindeki tüm tedaviler pahalı.
Yazdık ortaya attık. Uğraşsınlar diyenler var sanırım

özür canikom
şaka dedim senin fotoğraf altına yazdığın yorumlardan öyle bir izlenim edindim o yüzden şaka yapmak istemiştim
cesaret konusunda da takdir ettiğim için söyledim benim de var öyle bir dişim yıllardır duruyor

aynen.
ben de öyle

merhaba kızlar bende yeniimplant yaptırdım cok korkuyordum ama ınanın kı korulcak hıcbırsey yokmus diş çekımınden daha kolay dıyebılırım zaten anestezı yapıyorlar hıcbırsey hıssetmedım 2 ımplant yaptrdım bende gülünce gözüktüğü için artık dayanamadım bütün cesaretimi topladım ve gittim fiyatıda gayet uyguna yaptırıyorum.

nasıl oluyor bilgi verir misin
bende de tek taraflı yemekten asimetri oluşmaya başladı

nasıl oluyor bilgi verir misin
bende de tek taraflı yemekten asimetri oluşmaya başladı

doktorum sağ olsun çok iyiydi öncelikle bana implant hakkında bilgi verdi. kullanılan malzeme alman malzemesi ki implantta en iyi malzeme alman malzemeleri iyiymiş. sağlı sollu iki tarafıma yaptırdım. bir vida takımı 20 dk falan sürdü toplam 2 vida 40 dk. iğne ve anestezi yaptı damağım iyice uyuştu. hiçbirşey hissetmedim damagı kesip kemıge vidayı yerlestiriyor kemıge vida yerlesırken hıssetım ama bu acı degıl yanı acı duymadım ama kemıge vidanın yerlestıgını hissediyorsunuz :) vida yerlestıkten sonra damagımı dikti. 2 agrı kesıcı 1 tanede sprey werdı yemeklerden sonra dikişli olan bölgeye sıkmam için bu önemli ihmal etme dikişler alınana kadar. 1 hafta sona dikişlerimi aldırmaya gittim. 2 ay damağın iyileşme süreci var yani 9.ayın 2sinde dişlerim takılacak artık rahat rahat güleceğim :)

abooovvv çok geçmiş olsun
bilgiler için çok tşk.ederim

taktıran biri dedi ki 2 ay vidaya alışana kadar öldüm bittim çok ağrım oldu birşey yiyemedim dedi

yaptıran kişinin yaşı kaç? ona bağlı olabilir bende hiç ağrı yok doktor olmayacağınıda söyledi. benim annemde implant yaptıralı 5-6 yıl oldu hiç ağrı çekmedi sanırım yer biraz önemli güvenilir olması lazım.

yaptıran kişinin yaşı 40ın başları
ben de yaptırcam ia. acımaz ama çok tuhaf bir yöntem bence. keşke daha iyisi olsa. kök hücre ekseler ve diş çıksa ama hangi diş çıkacak azı mı yirmilik mi kesici mi köpek mi allah bilir. çiğneme dişlerinin yerinde köpek dişi çıkıyormuş al başına derdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…