mrb.Üniversite 3.sınıftayken sınıftan arkadaş olarak sewdiğim biri wardı.sewgilisi wardı ve bi süre sonra nişanlanmak için kızın ve ailesinin çok ısrar ettğini söyledi.kendi ailesini ikna ettikten sonra nişanlandılar.1hafta sonra nişanlandığına pişman olduğunu söyledi.biz gün geçtikçe daha çok samimi olduk.haftanın 5gününü beraber geçirioduk sonra ona karşı bişeyler hissettiğimi anladım.bunu onun gözlerininde de hissediodum ama itiraf edemiodum kendime.bu şekilde bi kaç ay geçti we bu süreç içerisinde o çok değişti çok düşünceli çok sessiz biri oldu.meğer o da bana bişeyler hissettiğini anlamış.derste yanyana otururken şaka yollu elimi tuttu ve bi süre bırakmadı o an kalbim duracak gibi oldu nefes alamadğımı hissettim.ertesi gün bana seni sewiorum dedi.ben uzun süre bişey hissettiğimi söylemedim ama anlamıştı.bi kaç ay direndim nişanlısına bunu yapmaya hakkımız olmadığını söyledim.bununla beraber ona olan aşkım her geçen gün daha fazlalaşıodu.ve tabiki acı çekmeye başladım.her gecem kabus gibi geçmeye başladı wicdanım we sewgim arasında kalmıştım.en sonunda sewgim galip geldi.bi süre sewgili olduk.her gecem ağlayarak kendimi odama kapatarak geçiodu.baş ağrılarım başladı o kadar üzüntüye artık wücudumda dayanmıordu.wicdanım beni çok rahatsız ediodu.defalarca uzaklaşmaya çalıştım ama olmadı yapamadım.ne tam gidebiliodum ne de tam olarak kalabiliodum.artık sabrım kalmamıştı psikolojim çökmüştü gün boyu yataktan çıkmıodum.sonunda ona artık tercihini yap ya o yada ben dedim.o da ertesi gün geldi ben seni sewiorum onu sewmiorum istemiorum ayrılcam dedi.nişanlısına onu sewmediğini istemediğini söyledi.ama kız kabul etmedi.seni aldattım dedi kız bişey olmaz egonu tatmin etmişsin dedi.kız gidip onun ailesine onu kötüleyecek bi sürü şey anlattı we aileside eğer nişanı bozarsan ewlatlıktan red ederiz dedi.ona son bi şans daha wer dediler.eğer yine olmuo dersen karışmayız dediler.tmm deneyeyim dedi.1ay geçti ailesine gidip olmuo dedi.aileside bu süreçte onun sana bi yanlışı olmadıki o yüzden ayrılamazsın dediler.babası bu yüzden kalp krizi geçirdi ve bende artık gitme zamanım dedim we hayatından çekildim.1gün boyunca hiç konuşmadan gözlerimize bakarak karşılıklı göz yaşı döktk.ewe geldiğimde ölmek istiodum hayatım kararmıştı.gün geçtikte zayıfladım yaşamımdan tat alamıodum.bide bunun yanında onları elele görenlerin söyledikleri beni daha çok yıkıodu.bi süre sonra msjlaşmaya başladık bana dediği şu hayatımdan gitme.bu cümlede asıl söylemek istediği o benim nişanlım sende yanımda kal öyle.ne konuma düşürüldüğüm aşikar.o gün daha çok yıkıldım.tamamen kayboldum hayatından.şuan elimde kalan paramparça bi ruh.tüm erkeklerden nefret ediorum tüm erkeklere acı çektirmek istiorum.:çok üzgünüm:senağlama