18 yaşındayım ben de bir süre kullanmaya devam edicem şimdilik pek bir değişme yok, teşekkür ederim cevapladığınız için :))bence doktorunuzun tedavisini uygulayın, eğer sonuç alamazsanız farklı arayışlara girersiniz. yaşınız kaç bu arada, ergenlikteyseniz öyle bir seferde geçmiyor maalesef, hormonlar dengeye oturana kadar, çıkar, öneli olan çıkanları tedavi etmek, geçmiş olsun.
Denemediğim bir bu kalmıştı ama denicem çok teşekkür ederim :)Canim benim bende roaccutane dan sonra izlerle ugrastim hep. Hicbi krem fayda etmediben elma sirkesi ve maden suyu karisimi kullaniyorum bi cay bardagi maden suyuna yarim cay bardagi yada yine bi cay bardagi elma sirkesi (cildinin durumuna gore cok hassassa yarim cay bardagi elma sirkesi kullan) karistir bi sisede buz dolabinda sakla. Sabah aksam pamukla yuzune sur gercekten mucize bisey denemeni tavsiye ederim :)
ben de bu forumdan öğrendiğim elma sirkesi gül suyu ve limon suyu karışımını kullanıp çok faydasını görmüştüm. eşit ölçüde karıştırıp yüzümde yarım saat bekletip yıkıyordum tavsiye ederim canımben de tekrar kullanmaya başlayacağım. bu arada yüzünde kızarma olursa korkma yıkayınca geçiyo ama dayanılmayacak kadar olursa bekleme hemen yıka
Teşekkür ederim önerin için canım :)benden avicap evicap tetradox atarax ızotrın ve yıkama jelleri kullanmıştım bence a ve e vitamını da yazdır zaten uzuc ve hem sac hem tırnaklara ıyı gelıyo beraber kullan daha etkılı olur ve aksatmadan kullanman gereklı ılk ayın sonunda zaten farkı yavasca gorursun:)
Merabalar benim yüzümde sivilce izleri var çok fazla.
Doktora gittiğimde hiç test falan yapmadan imex merhem ve tetra kapsül yazdı. Ben bu yaz hepsi geçsin hiçbir şey kalmasın istiyorum.
Ama doktorun verdiği bu iki şey kesin işe yarar mı emin de olamıyorum..
Sizce imex merhemi bırakıp kil maskesi alıp onu mu kullanmalıyım yoksa bu ikisine devam mı?
Eğer tetra ve imex birlikte kullanan varsa sonucunu yazabilir mi lütfen?
Teşekkürler..
üstteki bu msj sanda gelsin :)bir sorum vardı kil maskesi işe yarıyor mu. işe yarıyorsa bir tek aktarlarda mı satılıyor
imex leke gidermez ayrıca. Sadece sivilceyi kuruturMerabalar benim yüzümde sivilce izleri var çok fazla.
Doktora gittiğimde hiç test falan yapmadan imex merhem ve tetra kapsül yazdı. Ben bu yaz hepsi geçsin hiçbir şey kalmasın istiyorum.
Ama doktorun verdiği bu iki şey kesin işe yarar mı emin de olamıyorum..
Sizce imex merhemi bırakıp kil maskesi alıp onu mu kullanmalıyım yoksa bu ikisine devam mı?
Eğer tetra ve imex birlikte kullanan varsa sonucunu yazabilir mi lütfen?
Teşekkürler..