Sivilceli Ciltler İmex ve Tetra Kapsül mü yoksa Kil Maskesi mi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

TeamSats

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
4
1
26
Merabalar benim yüzümde sivilce izleri var çok fazla.
Doktora gittiğimde hiç test falan yapmadan imex merhem ve tetra kapsül yazdı. Ben bu yaz hepsi geçsin hiçbir şey kalmasın istiyorum.
Ama doktorun verdiği bu iki şey kesin işe yarar mı emin de olamıyorum..
Sizce imex merhemi bırakıp kil maskesi alıp onu mu kullanmalıyım yoksa bu ikisine devam mı?
Eğer tetra ve imex birlikte kullanan varsa sonucunu yazabilir mi lütfen?
Teşekkürler..

bence doktorunuzun tedavisini uygulayın, eğer sonuç alamazsanız farklı arayışlara girersiniz. yaşınız kaç bu arada, ergenlikteyseniz öyle bir seferde geçmiyor maalesef, hormonlar dengeye oturana kadar, çıkar, öneli olan çıkanları tedavi etmek, geçmiş olsun.

18 yaşındayım ben de bir süre kullanmaya devam edicem şimdilik pek bir değişme yok, teşekkür ederim cevapladığınız için :))

Canim benim bende roaccutane dan sonra izlerle ugrastim hep. Hicbi krem fayda etmedi ben elma sirkesi ve maden suyu karisimi kullaniyorum bi cay bardagi maden suyuna yarim cay bardagi yada yine bi cay bardagi elma sirkesi (cildinin durumuna gore cok hassassa yarim cay bardagi elma sirkesi kullan) karistir bi sisede buz dolabinda sakla. Sabah aksam pamukla yuzune sur gercekten mucize bisey denemeni tavsiye ederim :)

Denemediğim bir bu kalmıştı ama denicem çok teşekkür ederim :)

ben de bu forumdan öğrendiğim elma sirkesi gül suyu ve limon suyu karışımını kullanıp çok faydasını görmüştüm. eşit ölçüde karıştırıp yüzümde yarım saat bekletip yıkıyordum tavsiye ederim canım ben de tekrar kullanmaya başlayacağım. bu arada yüzünde kızarma olursa korkma yıkayınca geçiyo ama dayanılmayacak kadar olursa bekleme hemen yıka

benden avicap evicap tetradox atarax ızotrın ve yıkama jelleri kullanmıştım bence a ve e vitamını da yazdır zaten uzuc ve hem sac hem tırnaklara ıyı gelıyo beraber kullan daha etkılı olur ve aksatmadan kullanman gereklı ılk ayın sonunda zaten farkı yavasca gorursun:)

Teşekkür ederim canım :)
Teşekkür ederim önerin için canım :)

rica ederim:) ama natty softun aknelı cıltler ıcın sabunu da guzel

Tatlım kil maskesi kan gurubu ve cilt gurubuna göre değişir biliyorum ben.Ben 0 pozitif ve karma cilde sahibim, bende gözeneklerde kalıyor diye yapmadım sonradan bş estetisyende iyiki bırakmışsın dedi. İmex ide 2yada 3yıldır kullanıyorum ara ara,yüzüm az kaşınırsa,baktımki sivilcelencek,yada isilik gibi kabarınca, dışarı çıkmadan 20 dk.önce sürüp yediriyorum. Ve hep faydasını gördüm, sivilcem olmaz kolay kolay.lekeler farklı bşr konu. Tabi sendeki sivilcenin iltihabı ve derinliğide be ölçüde. Doktor verdiyse kullan, ama kil maskesi için bi estetisyene kan gurubun ve cilt tipini söyleyerek danış

imex leke gidermez ayrıca. Sadece sivilceyi kurutur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…