Sivilceli Ciltler imex merhem ve kil maskesi..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
isotrexını doktra sölesem yazarmı yoksa işime karısma dıe kızarmı bılmıomkı kendı kestı zaten sıvexı ımexı yazdı. bnmde cıkmıs dudagımda 1 tane sabh grdum :sm_confused:

isotrexını doktra sölesem yazarmı yoksa işime karısma dıe kızarmı bılmıomkı kendı kestı zaten sıvexı ımexı yazdı. bnmde cıkmıs dudagımda 1 tane sabh grdum :sm_confused:

çok kötü gözüküyo dudaktakiler... o doktora canım ters birisi değilse yazar ..
bu haplar beni bugün çok fena yaptı çok midem bulandı ve midemde ne varsa ...... of artık sadece monodoksu içmeye karar verdim..

canm sen kactane ilaç kullanıyorsunkı ya :1shok:

canım doktor monodoks verdi bu hap mideye zarar veryomuş biraz bide mide koruyucu bi hap verdi... tabi ikisininde yan etkisinde bulantı kusma fln var .. bugün mahvettiler beni mide koruyucuyu içmicem artık.. hap haricinde isotrexin le imex i kullanıyorum canm

hımm anladım canm ya bendede yapıoda herzamn diil arada. hatta ilk kulnmaya basladıgımda dedıgın gıbı bende oldum doktra gttım monodoks okadr agır bı ılaç dııl bundan dııldır dedı kesme devm et hapa dedı ölee...

ımex basit sivilceleri tedavide başarılı bir krem.
Ben zaman zaman 1-2 ufak çıkınca sürüyorum geçiyor.
Ciddi boyuttaki irinli sivilceler için kesinlikle bir uzmana görünmelisiniz.
Karaciğerden gelen hormon bozukluklarıyla alakalı olabilir.
yerimseniben
Kuzenimde vardı. 6 ay ilaç kullandı(Adını hatırlamıyorum) merhem vs sürdü doktor tavsiyesiyle.
ısterseniz size dokto bilgilerini öğrenir söylerim...
a.s.

doktr tedavısındemı kullandın. bıde sadece imeximi kullandın yannda hap fln kullndınmı

canım yalan olmasın tam hatırlamıyorum kullandım ama imex ten önceydi heralde
bi azeltin bikerede tetradox vermişti doktor onlarda işe yaramamıştı

imex in tek iyi yanı sivilcelerin üstüne kapatması renkli olduğu için aktif sivilceyi söndürüyo ama iz kalıyo yinede ee sivilcenin üzerine sürüyosun sabah bi bakıyosun başka taraftan çıkmış kafamçokkarıştı

yani tabi başkasına faydalı olmuş olabilir ama bence imex sivilceleri çok az olanlar için iyi gelir şiddetli ve iltihaplı sivilcelere iyi gelmez

ben 1,5 senedir uğraşıyorum hala çıkmaya devam ediyolar kafayı yiycem :çok üzgünüm:
ergenliğimde bile sivilce görmemiştim ben :1no2:

cnm o konuda bir şey diyemiyeceğim doktorun neye uygun gördüyse öyle kullan bence yada bir kez daha doktoruna danış.eğer yeni sivilceler çıkıyorsa onlar için skinoren iyi olur ama.sivilcelerin için hiç moralini bozma onlar zmaanla geçicek.

kızlar monodoksu ben de kullandım,midenize dokunuyorsa bolca suyla birlikte alın hapı.3 bardak suyla falan mesela.o zaman yan etkisini en aza indirirsiniz.benim midem dçok hassastır ama bu şekilde içtiğim için hiç dokunmadı(doktor önerisi bu şekildeydi kulaktan dolma değil:)

hmm saol canım öyle yapayım bende..

ooof offff..hiç bitmiyor malesef sivilce dertleribu haplar kesinlikle tek başına yeterli değil.yanında mutlaka cildi soyucu bir ilaç kullanmak lazım,acnilox gibi,benzamisin ya da isotrexin gibi.tabi mutlaka doktorunuza danışın.ilaç iltihaolı sivilce çıkmasını önlerken kremler de cildinizi soyarak altından taze deri gelmesini sağlar,böylece istediğiniz cilde kavuşursunuz..inşallah benimki gibi tekrarlamaz ama..

siz daha ergenlik döneminde misiniz:)herkesin durumu farklı tabi ama ben ergenlikten sonra çıkarmaya başladım,yaşım 25,hala çenemdeki uyuz sivilceler çıkmaya devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…