- 7 Aralık 2009
- 284
- 0
-
- Konu Sahibi PessiMisst.91
isotrexını doktra sölesem yazarmı yoksa işime karısma dıe kızarmı bılmıomkı kendı kestı zaten sıvexı ımexı yazdı. bnmde cıkmıs dudagımda 1 tane sabh grdum :sm_confused:
çok kötü gözüküyo dudaktakiler... o doktora canım ters birisi değilse yazar ..
bu haplar beni bugün çok fena yaptı çok midem bulandı ve midemde ne varsa ...... of artık sadece monodoksu içmeye karar verdim..
canm sen kactane ilaç kullanıyorsunkı ya :1shok:
canım doktor monodoks verdi bu hap mideye zarar veryomuş biraz bide mide koruyucu bi hap verdi... tabi ikisininde yan etkisinde bulantı kusma fln var .. bugün mahvettiler beni mide koruyucuyu içmicem artık.. hap haricinde isotrexin le imex i kullanıyorum canm
imexin aylarca hiçbi faydasını görmedim
doktr tedavısındemı kullandın. bıde sadece imeximi kullandın yannda hap fln kullndınmı
meleksem yazdıkların gercekten moral oldu cunku tedvımın 3. ayındayım bazen bosunamı kürek çekıyorum diyordum.sana bişi sorsam. imexi kulallannlar yannda başka ilçlarda kullanıyor ben sadece imex ve mododoks kullanıyorum.ve sıvexde var evde acaba onuda kullansammı napım bn sadece imexxemı devm edıım.
kızlar monodoksu ben de kullandım,midenize dokunuyorsa bolca suyla birlikte alın hapı.3 bardak suyla falan mesela.o zaman yan etkisini en aza indirirsiniz.benim midem dçok hassastır ama bu şekilde içtiğim için hiç dokunmadı(doktor önerisi bu şekildeydi kulaktan dolma değil:)