Sivilceli Ciltler imex merhem ve kil maskesi..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende çok sıkıldım canım ya imex e başladım bugün bi kere daha vermişti doktor onu düzenli kullanmadım bıraktım ama bunu sonuna kadar sabredip kullanıcam... off off

hadı hyrlı olsun ınsallh sonuna kadr sabredersın. vee bebk gıbı olursun. benm bnm 10 faln oldu. ii gelcek gıbı bır hıs var içimde. ama ben ölee yastıkları batrcak kadar çok sürmüyorum.
herşeyn fazlası zarr sadece problemlı bölgeye yedırıorumm. öle işte

inşallah canım sende aynen bebek gibi yüzümüz olur.. :Saruboceq: canım sen bunun yanında ne kullanıyosun..

ben isotrexin jel hap olarakta monodoks kullanıyorum..

Arkadaşlar iki yıl imex kullandım ben (dermatolog tavsiyesiyle tabii). Ve faydasını çok çok az gördüm. Bezgin bir şekilde defalarca dermatoloğa gittim. Sürekli imex verdi ama bu kadar uzun süre kullanmama rağmen faydası yok denecek kadar azdı. En sonunda her zaman gittiğim doktorumun olmadığı bir gün, başka bir doktor baktı, ne kullandığımı sordu. Ben de "imex" diyince, "tüh keşke onu kullanmasaydın. o hiçbir işe yaramaz. içeriği çok basit uyduruk bir krem." dedi. O an gerçekten yıkıldım. ıki yılım boşa gitti. Uyarayım sizi, boşuna kullanmayın eğer bir ay içinde fayda göremediyseniz.

ancak şunu da ekleyeyim, imexi kardeşim de kullandı, onun sivilcelerini iki günde geçirdi Cilt tipine göre değişiyor etkisi. En az bir hafta kullandıktan sonra işe yaramıyorsa bırakın.

canım bende monodoks kullanıyorum bıde imex işte 2sını kullanıyorum sen monodksu nezamndr kullanıyorsun

2 gündür canım daha yeni başladım .. ben bu imex sürünce yüzüm çok donuk oluyo ölü gibi oluyo bide yarın okul başlıyo napcam ben ya :S

ben ne zamandır kullanıyosun canım gördün mü bi faydasını..

canım cilt tipin nasıl ? ve imex in yanında başka bişeylerde kullandınmı

2 yıl gercekten cok uzun bır süre yaa. bnm daha 10 gun faln oldu net bır etkısı yok ama pes etmek istemiyorum. bıde benm cıkan her sıvılcenın ızı kalıoyr yuzumde. şuan yüzümde aktıf sivilce yok denecek kadar az. ancak izler berbat yanı leke gıbı kahverngı kırmızı gıbı bısıler.. kardesının sıvılcesının 2 gunde gecmesı cok ilginç.
kardesınle aynı yöntemlemı kullandınız ve yannda bır ılac kullndınızmı. :uhm:

tatlım ben gündüz kullanmıyorum gece kullanıyorum imexi sabahda yıkıyorum. onun fondoten gıbı kullanılması ımkansız yanı en azndan benm yüzümde öle. ruh gıbı oluo yüzm sürünce sende gece kullansan.
monodoksuda tam 3 aydır kullanıyorum. arkadasım 5 ay kullndı bıraktırmıstı doktr(doktorumuz aynı) 2 hafta sonra tekrr baslatmıs. çunku 2 tne sıvılcesı cıkmıs. benneyaptımki

canım gece için isotrexin die jel verdi doktor imexi gündüz sürmekte mecburum okuldan sonra sürcem çünkü yüzüm ölü gibi oluo bembeyaz :S canım 3 ay uzun süre bi faydasını gördün mü monodoksun ??

doktor ark.ına neden bıraktırmıştı peki sivilceleri geçti diye mi ?

yazın yanı tedavıye baslamadn önce kcamn sıvılcelrım vardı htta agrı yapıodu yatamıodum üstüne dokunamıodum. ve bunlardan yanklarımda cok vardı yanaklarımda kocamn sıyah noktalar vardı. şimdi o siyah nokatlar yok siyh nokta sadece t bölgemde var. sivilcerimde gecti o buyuklukta nadır 1 yada 2 tane cıkıo. ama izleri duruo cnm.
bu hapın amacı vcttakı fazla yagın iltihabın dışarı atlması. annemınde annemınde kadın hastalıklarından sıkayetı vardı ilthap içn bunu vermıs doktr.
arkasım 5 ay kullndı artık aktıf sıvılcesı yok dıe kesmıstı doktr izler için melhem vermıstı onu kullanıodu kontrole gıdınce tekrr baslatmıs 2 tane sıvılce cıkmış ondan.
doktr zaten bastn sölemıstı 8 ay tedavı süremız var.eger yarıda bırakcaksan hıc baslmayalım dedı. bööle işte çok uzattım sanırım ama kurtulcaz bunlardan inşllh

benim sivilceler acaipleşti canım ya ağrılı sivilcem yokkken ağrılı büyük çıkma aşamasında ... bakalım nolucak sonucu inşallah düzelir diyorum off off bıktım walla..

imex'i 5 yıl önce kullanmıştım ergenlik dönemindeyken. yüzüm sivilce tarlası gibiydi skinoreni gece sürüyordum tetradox yada monodoxu kulanıyordum ve sabahları imexi sürüyordum. ve şimdi pırıl pırıl bir cildim var.sakın bırakmayın kızlar imexin çok faydasını gördüm yoksa düşünsenize yüzümde bütün sivilce lekelerinin kaldığını.o yüzden bugünü değil yarını düşünün derim ben.biraz sabır cesaret lazım.6 ay kadar bir süre kullanıp düzelmişti.kalan altı ayı da sadece imexi kullandım.aslında 6 ayda tedaviye yanıt aldım.aarada tek tük çıkınca yine skinoren ve imexi kullandım.evlenince hiçbirisine ihtiyaç duymadım çünkü cildim çok iyi şimdi.asla moralinizi bozmayın ve geçeceğini düşünün.yüksek moral ve aynaya baktığınızda sivilcelerinizi görmemek çok önemli.

yüzümn tmamına sürmuyorum bnde sadece sıvılcelı bölgeye bende korkuyorum dısarı kusar dıe

ben her yerine sürüyorum ya sadece sivilceli bölgeye mi sürsem yoksa.... dışarı kusar derken ?? bi kaç yerdede gördüm ama anlayamadım...

canım işe yaradığına çok sevindim gerçekten darısı başımıza diyorum inşallah bizde kurtuluruz aslında imex ten pek umudum yok ama sabretmeyer çalışıorum napaim..

meleksem yazdıkların gercekten moral oldu cunku tedvımın 3. ayındayım bazen bosunamı kürek çekıyorum diyordum.sana bişi sorsam. imexi kulallannlar yannda başka ilçlarda kullanıyor ben sadece imex ve mododoks kullanıyorum.ve sıvexde var evde acaba onuda kullansammı napım bn sadece imexxemı devm edıım.

dışarı kusmadan kastım sıvılce olmayan yerlerde sivilce çıkması canm. bundan korktum. ondan sadece sıvılcelı bölgeye sürüyorumm benm sıvılcemın üzernden her sabah sankı küçk bi kabuk kalkıo inceck ama.[/QUOTE]

hmm anladım canım saol tırstım ama gerçekten en iyisi sadece sivilceli bölegeye süreyim..

evet benimde soyuluyo farkediyorum bi umut geldi.. ya bide dudagımın üstü (bıyık bölge) sinde çıkmış iki tane hiç çıkmazdı ilk defa çıktı çok kötü duruyo ama onları soyim derken kanattım beter oldu pff...

canım bu arada ben sivex i kullandımhiç faydasını göremedim malesef ama bence sen isotrexin yada benzamycin i kullan çok daha faydalı olur yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…