Sivilceli Ciltler Imex krem kulananlar..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

PEMBEHAYATIM

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
80
1
6
35
İstanbul
Slm kızlar imex krem kulan varmı? sivilceleri geçiriyormu? yada sivilceler için önericeğiniz şeyler varmı? ha şunuda söyliyim 25 yaşındayım hiç sivilce problemi yaşamadım taki kızıma hamile kalana kadar ozaman doktoruma sordum doğumdan sonra geçer dedi. ama kızım 18 aylık geçmedi bıktım artık...

Son düzenleme:
Ben kullandım bir ara ama pek faydasını göremedim. Kurutuyor ama izlerine etki etmiyor.

Arkadaslar bende kullandim kullanirken iyi oldu ama birakinca tekrarliyor.surekli kullanmakta bobreklere cok zararli. Ben cok sey denedim cok paralar harcadim otuz yasindayim yillardir bikmistim artik.sonunda careyi cok kolaybve zararsiz bir yontemde buldum.kesinlikle tavsiye ederim. Bir kasik maden suyu sade ve dogal olacak bir kasik elma sirkesi kaliteli ve katkisiz bir marka olacak dort bes damla limon suyu tonik olarak sabah aksam kullanin sivilceler bir hafta icinde yok olur.sivilceler azalinca sadece aksamlari yapmaya basladim.surekli kullanabilirsiniz ara sira iki gun falan ara verebilirsiniz.ben birde nutrigina nin yagli ciltler icin olan nemlendiricisini suruyorum tonikten sonra.herkese tavsiye ediyorum.siyah noktalari falanda gideriyor cildi canli ve parlak yapiyor.kucak dolusu paralar harcamayin.:16:

Ben de hiç memnun kalmadım, fondoten gibi olduğu için kıvamı rengi kullanırken izlerimi kapattı ama hiçbir sivilceye kalıcı bir etkisini göremedim malesef:/

Ben imexi yaklasık 1 bucuk aydır kullanıyorum kesinlikle lekelere bi faydası yok ama iltihaplı sivilce ve sislikleri indiriyo ben fondoten gibi kullanıyorum kapatıyo lekeleri ama gecirmiyo

Back
X