İmei kaydı için pasaport

tugceegul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
3
0
36
34
İstanbul
Arkadaşlar telefonum yurtdışı kayıtlıylı bi ton para verip telefoncuya geçici kayıt ettirmiştim fakat 4 ay önce kapandı. Tekrar kayıt etmediler daha sonra. Bugün yarın deyip geçiştirdiler. Çok madur durumda kaldım. Telefonumu 4 aydır kullanamıyorum. O sebeple İstanbul veya Sakarya içinde pasaport arıyorum. Beraber gidip yaptıracağız bu işi ve karşılığında pasaport sahibine 100 tl vereceğim. Lakin kayıt için pasaport şartları şöyle;

-Son 2 yıl içinde başka bir telefon kayıt edilmemiş
-Türkiyeye giriş yapalı 1 aydan fazla olmamış olması gerekmekte

İlgilenenler özelden mesaj atarlarsa sevinirim.
Teşekkürler.

Canım, bizimde başımıza böyle bir şey gelmişti ve eşim bir teknoloji sitesinden pasaport hakkı satın aldı ancak vergisi ile birlikte 300 tl yi buldu bu iş bize.

Özelden anlatabilirmisin nasıl olduğunu. İçim çok sıkılıyor çünkü bu konuya

Özelden mesaj gönderemiyorum, diğer arkadaşlarında bilgisi olması amacı ile buraya yazıyorum. Canım, eşim donanımhaber.com diye bir siteye üye ve burada pasaport kayıt hakkı satıyor bazı kişiler. Mesela ben yurtdışına çıkıyorum ihitiyacım yok pasaporta telefon işletmeye, ilan veriyorum bu siteye 300 tl ye, 125 tl civarı devlete vergi, geri kalanıda bana kar kalıyor. İlk önce parayı gönderiyorsun bana arkasından telefonunun modelini ve imeisini veriyorsun bana ve bende kaydını yapıyorum e devlet üzerinden bu kadar.

Önce parayı gönderiyorsun ama nasıl güvenebildinizki :/

Canım güveniyorsun bir şekilde telefonda konuşuyorsun, mesajlaşıyorsun o kişiyle bi güven oluşuyor veya yanlış bir cümlesinden, kelimesinden dolandırıcı olabileceğini sezebiliyorsun. Ayrıca bu işi daha önce yapmış tecrübeli kişilere yaptırıyorsun, yani referansı olması çok önemli bir etken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…