yoksunyok Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2009 355 1 16 Ekim 2009 Konu Sahibi yoksunyok #61 BebekElover .!.: çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . ben de türk kahvesini deneyeceğim. bizlere de bu vesile olur belki. darısı bizlerin başına Genişletmek için tıkla... saol cnm bnm inş darısı sizlere hergece dualarımdasınız o umutsuzlugu çok ii bilirim inş vesile olur arkadaşım tşk ler
BebekElover .!.: çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . ben de türk kahvesini deneyeceğim. bizlere de bu vesile olur belki. darısı bizlerin başına Genişletmek için tıkla... saol cnm bnm inş darısı sizlere hergece dualarımdasınız o umutsuzlugu çok ii bilirim inş vesile olur arkadaşım tşk ler
tatlixsxoxgxlum kızım İLKE 1 yaşında:)) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2007 1.707 2 17 Ekim 2009 Konu Sahibi yoksunyok #62 canım ya ne güzel duygularını belirtmişsin çok sevindim rabbim inş tamamına erdirsin..
M merve850 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2009 19 0 23 Ekim 2009 Konu Sahibi yoksunyok #63 okuduğumda cok etkılendım tebrıkler arkadasım