imde birey var beni durmadan alatan

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

cok sevindim cooook.tebrikler,saglıklı bir sekilde gelsin bebegin insallah.1 sey dikkatimi cekti sen 3 bucuk haftalik hamilesin degerin 1777 ben de yaptirmisdim test 3+3 haftalik sanirim bende 69.99 cikmisdi.anormallik bende herhalde.neyse doktora gidecem zaten 5 ekimde.araştırırız

çok tşk ederm cnm bnm seni tebrik ettm 2 gün sonra hamilew oldugumu ögrendm
3.5 haftalık oldugunu laborant söyledi şimdi dr gidiorum o ne dicek bakalım
Rabbim saglıcakla göndersin bebişlerimizi

Tebrik Ederim.. Allah Sağlıkla Kucağına Aldığın Günleride Göstersin :)

inşallah sağlıklı sıhatli kucağına alırsın darısı benim başımaa

arkadaşlar herkese çok tşk ederim şimdi dr dan geldim 5 haftalıkmış bebişim
çift kese var çogul gebelik degilmişşşşş rahmim çift boynuzluymuş ve bu yüzden düşük riskim biraz fazlaymış ve çift kesem varmış ikisinide gördüm
progestan verdi moralim bozuldu dua edin ltfen bişii olmasın
bu arada pkoluymuşum ilk muayenede söylemiş dr ben nasıl olduda duymadm

Canım benim yaa sakın bozma moralini,bak gelmiş göbişinde duruyor Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz.İnşallah sağlıcakla alacaksın kucağınazemuszemus

tebrikler canım tez zamanda rabbim bizede nasip etsin senin gibi bizlerde o mutluluğu yaşarız inşallah benim hiç ümidim yok 4 yılda ümidim bitti tükendi rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürür inşallah

canım yaptığın kürleri ve eşine içirdiğim kahveyi anlatırmısın kahve türk kahvesimi bide ilişkiden ne kadar önce içirdin yazarsan çok sevinirim

canım yaptığın kürleri ve eşine içirdiğim kahveyi anlatırmısın kahve türk kahvesimi bide ilişkiden ne kadar önce içirdin yazarsan çok sevinirim

cnm bnm son adetimdn bi öncekinde sogan kürü yapmıştım 27 agustos öncesi işte çok sancılı oluyodu adetim 1 hafta denedim sogan kürünü adet oldugumu hissetmedm bile
adet olduktan bi kaç gün sonrada
2.5 bardak hazır suya 10-12 adet inciri elimde ortadan bölüp 6 dakika kaynattım sonra taze havucu ortadan böldüm(mecbur bıçakla)4-5 parçaya böldüm incirle beraber 4 dakkada onu kaynattım az suyu çıkıyo zaten bide bnm incir kara incir kurusuydu farkedermi bilmiorum ama belki faydası onda bilemiorum
bu incir kürünüde 1 hafta uyguladm
kahveyide ilişkiden 2 saat falan önce içirdim eşime türk kahvesiydi kendinede yap karşılıklı için sonrada işte orasınada sana bırakıyorum balımm kolay gelsin inş işe yarar bende vesile olmuş olurumhihoyyyt

çok saol canım bende deneyeceğim inşallah bunları rabbim sağlıklı bi şekilde meleğini kucağına almayı nasip eder inşallah Şeniz Şeniz Şeniz

çok saol canım bende deneyeceğim inşallah bunları rabbim sağlıklı bi şekilde meleğini kucağına almayı nasip eder inşallah Şeniz Şeniz Şeniz

ay cok saol balm ya inş ise yarar gelismelerden haberdar et mutlaka öpüyorum

tebriklr bebişini kucağınıda aldığın günlerin de müjdesini verirsin inşlh....rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…