Arkadaslar Merhaba
bende cok taze bir anne adayıyım 3.5 haftalık hamileym bu aydan hic umudum yoktu
adetm 2 gün gecmisti öylesine test yaptm bi baktm cift cizgi 5 ayın sonunda umutsuz bi haldeyken hamile oldugumu ögrendm
3 ay önce dr um yumurtan catlamıo ve kist olusturuo adetin 3.günü gel dedi tedavi baslatcam dedi muayenehaneden cktm cıkıs o cıkıs hep biseyler grdi araya gidemedm dr a niyeyse erteledm hep
arastrmaya basladm nie catlamaz die burayla tanstm siteye alsnca gebe kalamayanlar topıgıne bagmlı oldum(o kadar cok kardesim yoldasım oldu ki orada ilk onlar ögrendi zatn)arada buraya girip bakıodum biraz güc biraz umut kazanabilmek icin...
Derken bu ay herseyi salmstm umut hic yoktu incir ve sogan kürünü esimede kahve icırmeyi denemstm ama ise yaramaz diodum belki vesilem onlar oldu
Cok sükür ki sonunda hamileyim beta hcg 1777 simdi duam anne olmak icin cırpınan kardeslerm icin ıns en kısa zamanda bu duyguyu yasarlar ben suan bisey hissetmıorum ama icimde bisi var beni durmadan aglatan
veeee geldi intikam günleri
o kadar cok bekledm ki bu günleri sevgili esim icin öyle güzel hayallerim var ki ıcım ıcıme sıgmıo güc bende artk elimden cekecegi var:)gerci ögrendgnde hıckırıklara bogulsada benm agladıgm günleri unutama yetmez
ne güzel ya darısi ins kardeslerime duam sizler icin kızlar