Gelinbaşı ve Gelin Tacı imdat'!!!!

bambucan

kocam ve kızım herşeyim..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
876
132
123
:84:kızlar 23 nisanda düğünüm var.. ama ortada daha kuaför yok. saça karar veremedim. rengine makyajıma.. ankaradayım.. porselen makyaj diolar.. takma kirpik diolar.. nolur bana yardım edin.. ankarada nere var? porselen makyaj nası bişey.. lütfen kızlar (

canım ıyı bır kuafore gıt
sacını cok rısklı olmayan dogala yakın bır renge boyat orada sacına yapılacak topuz yada sac bıcımı denensın
sonra tekın acar yada mac tarzı magazalara gıt yada ykm
oradan hem makyaj urunlerını al senın olsun
hemde dugunun olacagını ve makyaj yaptırmak ıstedıgını soyle
oradan bırısı kuaforune makyaj yapmaya gelebılır
tabı maddı durumunun neye elverdıgını yazarsan ona gore bı onerıde bulunabılırım
eger cevap yazarsan ve ben cevap yazmamıssam bana ozel mesajdan ulas
porselen makyaj gelın makyajına cok guzel gıder
ama bıraz ten sac rengı sac bıcımı goz seklı dudak bıcımı de onemlıdır
lutfen kendını rengarenk boyatma
onun yerıne sadece guzellıgını ortaya cıkaran bı makyaj olsun

çok az kalmış hayırlı olsun şimdiden benim düğünüm eylülde ben ankara etlikte esta kuaföre gitmeyi düşünüyorum gelinbaşı,makyaj,manikür seti + provaları 300 lira.normaldede gittiğim kuaför çok güzeldir bilginize

cnm normalde saçımı sarıya boyatıyordum hep, ama ölee civciv gibi deil, herkes gölge zannederdi çok doğal bi sarı yani.. şuan uçlarımda çok az kaldı sarı boyatmadım uzun zamandır.. gelinliğim kırık beyaz. bnde kumralım biraz sarıya yakın.. saçım kahverengiye boyatıyım dedim baştan aşağı sarı olmamak için, ama nişanlım tutturdu sarı die napcam bilmiorum 1. sorunum bu? benim duğak uzun olcak, açık bırakma duğan tutmaz topuz yaptır diolar.. bni bi kuaförün hem saç hem renk yönlendirmesi lazım.. bi arkım keçiörende başkent kuaförü önerdi.. çok iimiş.. bgn oraya gitcem inşallah dua edin bana yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…