İmdat yardım lütfen tahtakurusu

sub

deniz gözlüm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
778
231
323
İstanbul
Arkadaşlar buna çözüm bulan lütfen paylaşsın heryerim kabardı sürekli kaşınıyorum önce sinek ısırığı sandım sonra bı gece ışığı açmamla oğlumun yatağı böcek içinde ben şok evimiz yeni netden geldi bu kadar çoğaldı hiç fikrimiz yok sanırım kendi odamda da var evde sade beni ısırıyor kan gurubum 0 oldugu içinmiş salonda yattığım zaman ısırılmıyorum ilçlama yaptık ölüyorlar tekrar çıkıyor bunun bi çaresı yokmu nolur yardım bılenler bişeyler yazsın psikolojim bozuldu

Gece ısırılcam dıye uyumadım uykusuzum lütfen bilenler bişeyler yazın yardımcı olacaklardan Allah razı olsun

Ev en üst kat mı?
Biz küçükken perdede vs görmüştük. Isırılmış mıydık onu hatırlamıyorum ama hem ev hem de çatı ilaçlandı. Bir daha olmadı.

Tahta kurusu olduguna eminmisiniz .Hangi böcekse de tum apt ilaçlanmali .

Reactions: sub
tahtakurusu çok lanet bır böcektir. Bir kere çoğaldıımı kurtulmak çok zor. Bütün bina sakınlerıyle görüşün komple çatı dahil ilaçlatın.

aynı durumu bende doğumuma 10 gün kala yaşadım. yeni bir dolap almıştık bizde ordan üredi. İlk 1 hafta sadece ablamın vücudu kabaarmıştı sonrasında bizim sayısı arttı o dönem herhalde. çok stres yapmıştım bebeğimde olacak diye. Biz evi profosyonel bir firmaya ilaçlattık kurtulduk. tekrar ilaçlatın o sıkıntıdan kurtulana kadar işleme devam etmek zorundalar.

Teşekkürler yorum için tekrar ilaçlama yapılcak birde buhar makinesı aldık yüksek ısıda ölüyorlarmış onu denıyecem

Anneannemde olmuştu ve bütün evin duvarlarını kireç yapmıştı, kurtuldu. Kireç kesin çözüm diye biliyorum.

Anneannemde olmuştu ve bütün evin duvarlarını kireç yapmıştı, kurtuldu. Kireç kesin çözüm diye biliyorum.
Evimiz yeni bına duvarlarda şu pahalı dekoratıf boyalardan kireç yapmamız mümkün değil gibi teşekkürler yorum için

Başka başına gelip ben şu şekilde kurtuldum diyen varmı ilaç yaptık ama dolapların içine kadar girmişler larvalara ilaç etki etmiyormuş bunlarla nasıl başa cıkıcaz cok çabuk üreyen haşere cinsi Allahım yardım et

Ben ailemle tatilden yeni geldim, bir tanıdığımızın önerdiği evde kaldık. Odalar kiralanıyor ya.. Diğer gün bir kalktık belimiz,göbek,bacaklar full ısırık. Sivrisinek ısırmış dedik ilk. Ama o kadar çoktu ki ısırıklar.. Tahtakurusuymuş meğerse. Hala kaşınıyoruz,ne betermiş. Doktor "başkasının kanını size taşıdığı için tehlikeli, hastalıklı da olabilir" deyip kaşıntı için jel verdi...

Sonra ev sahibini aradık, "ilaçlama yaptık,her şeyi denedik ama saniyede bile yumurtluyorlar çözüm yokmuş" dedi. (Bir de bildiği halde bize söylememiş..) Ne yazık ki tamamen yok etmek çok zor.. Sirke işe yarıyor der hep ananem ama.. Bir de bu gibi böcekler için ilaçlama yapan bir şirket var. 5 gün eve girilmiyor. İsterseniz bir araştırın.. En güzel çözüm bu kesinlikle..

benim mutfagımdada tatilden döndüğümde kara fatmaya benzer bişey var. eşim eczaneden rest on diye 1 ilaç almış.
bunu kullanan varmı.yada nasıl kullanıldığını bilen

Bu saat oldu eşim hala uğraşıyor buhar makınesıyle Allah kimsenin başına vermesin;yanlız dıkkat edın canım gıysilerede yapışıyormuş dikiş yerlerıne yavruları ,larvaları ,oraya getırdıgınız gıysılerı 90 derece de yıkayın anca ölüyorlarmış eve bır tanesının düşmesı 200 yavru oluyormuş sizi korkutmak istemem ama gözlemleyın larva getırmemişsınızdır inşallah

benim mutfagımdada tatilden döndüğümde kara fatmaya benzer bişey var. eşim eczaneden rest on diye 1 ilaç almış.
bunu kullanan varmı.yada nasıl kullanıldığını bilen
Netten ismini yazın nasıl kullanılacagı çıkar inşallah tahtakurusu değildır o kadar cabuk ürüyorlar ki yetişmek mümkün değil

Netten ismini yazın nasıl kullanılacagı çıkar inşallah tahtakurusu değildır o kadar cabuk ürüyorlar ki yetişmek mümkün değil

Nasıl kurtuldunuz? Gerçekten artık delirmek üzereyim. Tüm eşyaları atmayı bile düşündük. İki haftadır evimde kalamıyorum.

Tüm evi iyi bir ilaçlama şirketine dumanlı ilaçlama şeklinde ilaçladılar kurtulduk

Biz de ilaçlattık ama yumurtadan çıkan tek tük ufaklar oldu şimdi bitti gibi geliyor ama bu süreç beni bitirdi o ilaçlama sonrası her yerin temizliği falan derken.

Tahta kurusu mobilyada olur genelde ve kapilarda oralari itanayla ilaclayin sonra komple ilaclayin evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…