Evet en üst katEv en üst kat mı?
Biz küçükken perdede vs görmüştük. Isırılmış mıydık onu hatırlamıyorum ama hem ev hem de çatı ilaçlandı. Bir daha olmadı.
Teşekkürler yorum için tekrar ilaçlama yapılcak birde buhar makinesı aldık yüksek ısıda ölüyorlarmış onu denıyecemaynı durumu bende doğumuma 10 gün kala yaşadım. yeni bir dolap almıştık bizde ordan üredi. İlk 1 hafta sadece ablamın vücudu kabaarmıştı sonrasında bizimsayısı arttı o dönem herhalde. çok stres yapmıştım bebeğimde olacak diye. Biz evi profosyonel bir firmaya ilaçlattık kurtulduk. tekrar ilaçlatın o sıkıntıdan kurtulana kadar işleme devam etmek zorundalar.
Evimiz yeni bına duvarlarda şu pahalı dekoratıf boyalardan kireç yapmamız mümkün değil gibi teşekkürler yorum içinAnneannemde olmuştu ve bütün evin duvarlarını kireç yapmıştı, kurtuldu. Kireç kesin çözüm diye biliyorum.
Evet önce emin olamadık resmini çekip netten görsellerden baktık maalesef tahtakurusu cıktı o kadar cabuk ürüyorlar li biz farkedene kadar binlerce olmuşlarTahta kurusu olduguna eminmisiniz .Hangi böcekse de tum apt ilaçlanmali .
Bu saat oldu eşim hala uğraşıyor buhar makınesıyle Allah kimsenin başına vermesin;yanlız dıkkat edın canım gıysilerede yapışıyormuş dikiş yerlerıne yavruları ,larvaları ,oraya getırdıgınız gıysılerı 90 derece de yıkayın anca ölüyorlarmış eve bır tanesının düşmesı 200 yavru oluyormuş sizi korkutmak istemem ama gözlemleyın larva getırmemişsınızdır inşallahBen ailemle tatilden yeni geldim, bir tanıdığımızın önerdiği evde kaldık. Odalar kiralanıyor ya.. Diğer gün bir kalktık belimiz,göbek,bacaklar full ısırık. Sivrisinek ısırmış dedik ilk. Ama o kadar çoktu ki ısırıklar.. Tahtakurusuymuş meğerse. Hala kaşınıyoruz,ne betermiş. Doktor "başkasının kanını size taşıdığı için tehlikeli, hastalıklı da olabilir" deyip kaşıntı için jel verdi...
Sonra ev sahibini aradık, "ilaçlama yaptık,her şeyi denedik ama saniyede bile yumurtluyorlar çözüm yokmuş" dedi. (Bir de bildiği halde bize söylememiş..) Ne yazık ki tamamen yok etmek çok zor.. Sirke işe yarıyor der hep ananem ama.. Bir de bu gibi böcekler için ilaçlama yapan bir şirket var. 5 gün eve girilmiyor. İsterseniz bir araştırın.. En güzel çözüm bu kesinlikle..
Netten ismini yazın nasıl kullanılacagı çıkar inşallah tahtakurusu değildır o kadar cabuk ürüyorlar ki yetişmek mümkün değilbenim mutfagımdada tatilden döndüğümde kara fatmaya benzer bişey var. eşim eczaneden rest on diye 1 ilaç almış.
bunu kullanan varmı.yada nasıl kullanıldığını bilen
Netten ismini yazın nasıl kullanılacagı çıkar inşallah tahtakurusu değildır o kadar cabuk ürüyorlar ki yetişmek mümkün değil
Tüm evi iyi bir ilaçlama şirketine dumanlı ilaçlama şeklinde ilaçladılar kurtuldukNasıl kurtuldunuz? Gerçekten artık delirmek üzereyim. Tüm eşyaları atmayı bile düşündük. İki haftadır evimde kalamıyorum.
Tüm evi iyi bir ilaçlama şirketine dumanlı ilaçlama şeklinde ilaçladılar kurtulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?