- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
Köy sütüm 5litre içine 2,5kaşık yoğurtla mayaladm tutmadı.ve sütümde çok kaliteliydi :'( ziyan oldu tamamen süt gibi değil ama tutmadı.şimdiden sonra napmalıyım? Ltfen yardım edn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köy sütüm 5litre içine 2,5kaşık yoğurtla mayaladm tutmadı.ve sütümde çok kaliteliydi :'( ziyan oldu tamamen süt gibi değil ama tutmadı.şimdiden sonra napmalıyım? Ltfen yardım edn
canım mayasını az koymuş olabilirsin ben her bi kiloya bir yemek kaşığı koyuyorum. yada ben mi yanlış yapıyorum ki![]()
Ayy Allah razı olsunYoğurt mayaladığnız kabı kaynar suyun içine oturtun.
Sütünüzü çok soğuk mayalarınız ise yoğurdunuz mayanlanmaz,çok sıcak olmayacak çok soğukta olmayacak ılık olması gerek koydunuz maya miktarı yeterli bizde evde kendimiz yaparız yoğurdu 5 kg süte 2 yemek kaşığı katarız çok güzel oluyor.Köy sütüm 5litre içine 2,5kaşık yoğurtla mayaladm tutmadı.ve sütümde çok kaliteliydi :'( ziyan oldu tamamen süt gibi değil ama tutmadı.şimdiden sonra napmalıyım? Ltfen yardım edn
canım mayasını az koymuş olabilirsin ben her bi kiloya bir yemek kaşığı koyuyorum. yada ben mi yanlış yapıyorum ki![]()