- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
-
- Konu Sahibi zeytinagaci
Hic bi fikrim yok ama geçmiş olsun demek istedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canımm noldu sana yaa geçmiş olsun doktora faln gitsene ya da bi eczaneye elbet vardr bi ilacı :26:
25 mesaj kusura bakmayın
tuğbacım büyük ihtimalle bahçeden üstüme bindi.
doktora giderim de önemli olan evdekilerden kurtulmak..
eczaneler kapanmıştır muhtemelen. hangi ilacı alacağımı bilsem nöbetçi eczane bulup alırım da bilmiyorum ya offf
Apartmanın bahçe içindeki kömürlüğüne her gün bisikletimi koyup çıkarıyorum.
3 gün önce vücudumda kaşınan kızarıklıklar oluştu.
Bugün eve geldim kömürlükten daireye çıkıp üstümü değiştirdim ve yatağımın ve bacağımın üstünde zıplayan şeyler gördüm 4-5 tane.
sinek ilacı sıktım ölmediler.
Çok fazla zıplıyorlar.
sanırım bunlar PİRE.
nasıl kurtulurum? nolur yardım edin.
eczaneler kapanmıştır muhtemelen. hangi ilacı alacağımı bilsem nöbetçi eczane bulup alırım da bilmiyorum ya offf
Aynen bnde bilsem yardım edeyim dicem de hiç bilmyrum ki off çok sinir bozucu gerçekten yaa :18: sprey gibi ilacı olsa evi ilaçlasan o şeklde olur sanırım başka nasl olck ki :26:
zirai ilaç satan yerlerde oluyomuş galiba. ama ancak yarın bulabilirim. bu saatten sonra olmaz
evdekileri gidip yakalayıp öldürmem lazım.
babamın üstüne de binmiş bi tane, off bi de korkarım böyle şeylerden.
sinek ilacı sıktım odayı kapattım 15 dk dır.
biraz daha dursun açıcam ve pire avına çıkıcam sanırım. yakalanmıyolar bi de o kadar çok zıplıyolar ki .
Kömürlüğün içinde ne var ne yoksa atacaksınız.İlaçlatıp boyatacaksınız.
Malesef bu işin başka çözümü yok.Geçmiş olsun.
yazan : eski bir pirezede.
canım öncelikle geçmiş olsun. Benimde 2 hafta önce başıma geldi. Memleketten geldik ev soğuk diye eşim kaloriferi yakmaya gitti bodruma. Odun kucaklamış ve ordan hooppp üstüne pireler bizim eve misafir gelmiş. Bi baktık evde pireler her yerde. Sabaha kadar 50 tane falan öldürdük. Sabah halıları kaldırdık halı yıkamaya verdik evin bütün odalarına BAYER K-OTHRİNE KOKUSUZ KALICI BÖCEK İLACI sıktık ve evi 4-5 saat terk ettik. Geldik havalandırdık paspasladık temizledik ve şükür kurtulduk. Hemen dökülmüşler 4-5 saatte. Biz bu ilacı tarım ilaçları satan bi yerden aldık ilçedeyiz. sen eczaneye bi sor istersen. Tekrar geçmiş olsun.
Canım aktar yok mu civarlarda, eski evimizdeyken bize de 3 kere falan geldi bunlar. Esim aktardan ilac aldi yuzunu falan bezle kapadi pompayla sıktı tüm eve yerden yerden. Hepsi ölmüştü