İmdat Kedim Delirmek Üzereyim

Kedilerin sahipleriyle bir güven kurması uzun süre sürüyor bebeklikten alışanlarda bu daha kolay. Eğer beklemediği bir şey yaptığınız anda size tepki veriyor. Size saçma gelecek ama konuşun, gözlerine bakıp sık sık göz kırpıştıracaksınız. Sakince içten bir şekilde sevgi dolu konuşun. Sevin. YouTubeda videolar var. Ne olur olmaz enfeksiyon içinntedqvi başlayın.

Hayvanlar konusunda uzman değilim ama tecrübeme göre ve beslediğim kedilerden de yola çıkarak şunu gözlemledim sağlıklı bir kedi zaten hiç öğretmeye, eğitmeye gerek kalmadan annesiz bir yavru dahi kendisi tuvaletini kuma yapıyor. Ben hiç bilmeden yolda bulduğum 1 aylık yavru kediyi eve aldığımda halsiz aç annesi terk etmiş vaziyette öylece yatıyordu ama dış parazit yapıldı karnı doydu hemen tuvaleti için kuma gitti. Demek istediğim veterinere götürün mutlaka bir sağlık sorunu, idrar yollarında sıkıntı vardır. İç güdüsel olarak onlar zaten kendisi yapıyor tuvaletini. Ayrıca kedi çocuk değil ki cezadan anlamaz aksine oda agresifleşir sizden daha çok korkar. Onun yerine ödül maması alıp eğitmek için zaman harcayın.

Etiketlemişsiniz,

Götürdüğünüz veterinerlerde özellikle idrar yolu enfeksiyonu için tahlil yapıldı mı? Erkek kediler daha yatkın oluyor buna. İdrarında illaki kan olmasına da gerek yok çünkü bazen çok ileri durumlarda oluyor.

Bir diğer durum ise şu, hayvan dışarı çıkıyor demişsiniz. Kediler sürü hayvanı olmasalar da alancidir. Başka kediler dolayısıyla da böyle davranıyor olma ihtimali çok yüksek. Zaten kış geldi artık dışarı salmayı kesin.

Hayvanı gözlemleyin, zaten tuvaletini yapacağı zaman belli oluyor. Bir de size tavsiyem küçük kutulara bu ayakkabı kutusu da olur kum koyun özellikle idrarlama yaptığı odalara koyun. Ben hala hayvanın stresli olduğunu düşünüyorum. @Minikkalpkocadev

Randevu icin aradim konustuk anlatti anlattıklarınizdan anlasildigi kadarıyla saglik problemi degil psikolojik dedi evin bahçesinde yemek verdiğimiz kddiler var belki onlardan kaynakli stres oluşuyordur çözemedim gercekten bugun cikarmadim disariya yine yapti elimden geldigi kadar çabalıyorum

Veteriner hekim kesi psikolojisinde uzman betinin numarasini verdi o kiside yurt didina konferansa gidiyirmus donunceye kadar randevu olusturamam dedi knu bekliyitum bu arada dediginiz sey benimde aklima geldi kutulara kum koymsk umarim faydasini goruruz ilgilendiğiniz icin teşekkür ederim

Kedinin idrar tahlillerini de yaptırın en yakın zamanda.

3 yaşındaki çocuğa ceza verebilir miyiz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…