- 13 Eylül 2018
- 1.710
- 2.694
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Uzaktan sormakla olmaz kontrol etmesi lazım veterinerin iki kedim var ben zorlasam onlar yapmazlar sağa sola ama ev değiştirmiştik dişi kedim hem stresten hem de rahatsızlanması sebebiyle bir dönem yere göğe yaptı bulduğu yumuşak her şeyin üzerine, yatağımıza, dolaplara girip kıyafetlerimizin üzerlerine tedaviden sonra bir daha asla yapmadı. Mutlaka veterinere götürün
Biri arkadasimin arkadasiydi uzaktan sordum ama digerketine kedimi goturdum zaten biri kedimi rutin goturdugum veterinrr hekim kendisi kedimin aksi oldugunu ondan kaynakli yapiyor olabilecegini söyledi
Sağlık problemi olduğunu düşünmeme nedenim öncelikle plastik naylon tarzı seylere yapiyor
Simdide çisini daha toplu dağınık seylerin üstüne yapıyor olusu kaka icin kumu kesinlikle kullanmiyor diyebilirim elimden geleni yapiyorun gece cocugunu tuvalete kaldiran anneler gibi sık sık tuvaletinin yanina götürüyorum annemle çok büyük tartismalarimiz oldu bundan dolayı
Benzer problemler yasamis olaar olanlar belki fikir verir diye burda paylasma ihtiyaci hissettim