- 16 Ocak 2014
- 2.738
- 4.372
- Konu Sahibi Papatya129
Kizlar selam
Bi tane arkadasim var, Hindistan’dan 4 tane kedisini Avrupa’ya yasadigimiz ulkeye getirdi. 1 gunluk bir tatile cikacakti ailesiyle, gelip kalir misin odamda bakabilir misin 1 geceligine dedi. Tabii seve seve dedim. Benim de 2 kedim var bu arada cok severim kedileri.
Geldim buraya sabahtan ve kendisi ebesinin nikahinda oturdugu icin ve toplu tasima buraya gelmedigi icin beni kendi alacakti arabayla. Sonra cikmasi gerekti anahtari birakti ve bana dedi ki taksiye bin evime gel ben oderim. Taksi 54 euro tuttu ve hala param gelmedi kendisi su an tatilde.
Kediler, inanamiyorum, bana kafayi yedirtmek uzereler. Kapiyi acmayi falan biliyorlar odadan her ciktigimda kacmaya calisiyorlar tuvalete bile zor cikiyorum. Odasinin carsafi pis, degistirmemis abi, allahtan yanimda carsaf getirmistim ama yataga kedi isemis carsafimi serip burada yatmak istemiyorum. Guya kedi ucakla geldigi icin strese girip isiyomus. Salonda yatayim desem evin diger odalarinda tanimadigim ev arkadaslari var ve salon ortak alan. Kizlar inanilmaz gerginim. Mamalarini verirken bile kedileri 2 ayri odaya 2ser kedi seklinde ayirip vermem falan gerekiyomus resmen seremoni seklinde mama hazirliyorum kuru mama uzerine su, ustune yas mama, ustune toz biseler, yarim saat bekle suyunu emsin bilmem ne. Ve kedilerden biri canavar gibi surekli bana tisliyo. Delirmek uzereyim!!
Telefon denen birşey var.
Para konusunda mesaj atarsın.