• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imdat ! doğum sonrası kilolarla başım dertte ...

2sekerli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
40
0
86
Diğer
Bebeğim 6 aylık. Katı gıdalara geçince emmeyi de bıraktı. Doğum sezaryandı. İlkinde de sezaryandı. 4 yıl önce aldığım 22 kiloyu ilk 8 ayda vermiştim. Bu hamilelikte de 20 kilo aldım. Nasıl olsa yakında gider diye rahattım ama maalesef daha 9 kilo fazlalığım var. Doğum iznindeydim. Yakında göreve dönecem, belki biraz gider ...
Fazla kilolar için kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum. Bu konuda bilgi ve önerisi olan var mı ? Aslında ev tipi yürüme bandı düşünmüştüm ama onlar çok pahalı. Şimdiden teşekkürler.

benim kondüsyon bisikletim var ablamında koşu bandı ama ikisi de dışardan görükdüğü gibi değil valla bisikleti 25 dk kesintisiz sürebilmek bile işkence üstünüz terden sırılıklam oluyo üstelik de 56 kilo biri olduğum halde...dakikaları sayıyonuz resmen çok yorucu açık havada yürüşüy bin kere daha iyi bence

haaa unutmuşum hakkaten inceltiyo bu arada ben üç ay sürdüm düzenli kalçalar ve basenlerden 6 cm inceldim

aahh ahh canım malesef benimde başım dertte bu kilolarla.tam 10 kilo vermke istiyorum.üstüne üstlük tamda düğünlerin olduğu zaman.bu sene bütün tanıdıklarım evleniyor neredeyse ve benim hiç bir kıyafetim olmadığı gibi yenilerde hiç yakışmıuyorrrrr ::(((( off napıcam benn yaa.bebeğim 3 aylık ve emzirdiğim için diet yapamıyorum.

5 gündür sabah kahvaltısı dışında hiç ekmek yemiyorum. hamur ve tatlılara da ara verdim. sebze ve meyve tüketiyorum. ve inanın ki tam 3 kilo 200gr vermişim. zaten kıyafetlerden de net verdiğim anlaşılıyor. bende inanamıyorum. ama sanırım gerçekten önce inanç ve kararlılık gerekiyor. sonrası malum... 5-6 kilo daha da verirsem mükemmmel olacak...

benim arkadasim da sezeryan oldu ilk dogumunda karni kalmamisti ama ikincide bay abir kalmis.ben de sezeryna oldum ilk dogumum,16 kilo almistim cok sukur hepsi gitti sayilir eski kiyafetlerimi giyebiliyorum.bir de emzirdikce daha cabuk kilo kaybediliyor dr um oyle söylemisti.ben de sütüm az olmasina ragmen surekli emzirdim..

Back