• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmdat bulantı!!!

Tabi ki kuzum inşallah geçer Allah hepimize dayanma gücü versin, sen dinlenmeye çalış yorma kendini canım benim:KK200::KK15:
sağoll canımm Allah razı olsun sende dikkat et en önemli zamanların Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin :anne::anneadayı::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::sopa:

• Beğen
Reactions: Rup
Kizlar bulantilariniz ne durumda? Ben hala ara ara bulantilar yasiyorum gunduz az aksam cok ama oneri isteyen varsa buz gibi soguk naneli limonata cok rahatlatti haber edeyim dedim :)

Bana doktorum bugun zofran yazdi,r mg tabletten yarisini yut dedi ama bana dozu dusul geldi,icinizde kullanan varsa nasil hangi dozda kullandiniz

4 mg tabletin yarisini gunde bir kez yut dedi
Canım hiç duymadım ama ilaç çok kullanmasan aslında :( ne biliyim bilemiyorum bana doktor kesinlikle ilaç yok dedi o günden beri korkuyorum

Ben de 3 ayim bitti parol disinda hic ilac kullanmadim ama calisirken cok dayanilmaz oluyor bazen bulanti,yine de zorda kalmadikca kullanmayacagim,ne zaman azalacak bakalim bulanti bekliyorum sabirla.

Aynen iş yerindekiler benden bıktı galiba heryer herşey kokuyo demekten surat asmaktan insanlara da zehir ediyorum :) ay insallah biran evvel gecer bulantilarimiz :(

14+ 3 üm artarak devam ediyor:(
Bünyeye göre değişiyor sanırım

14+ 3 üm artarak devam ediyor:KK43:
Bünyeye göre değişiyor sanırım
:KK43: Cok zor bende bi geciyo gibi oluyo hoop tekrar basliyor isin kotu yani istah yok ondan dolayi yiyemiyoruz yiyemedigimiz icin daha cok bulaniyoruz yani ksiirdongu gibi biraz olsun gectigine inaniyordum ama tekrar zank diye bulanti baslayinca umudum kalmadi benim limonatayla rahatliyorum biraz

benimde 7+4 aşırı midem bulanıyor ve sürekli çıkarıyorum ama bişey de yiyemiyorum :63:

benimde 7+4 aşırı midem bulanıyor ve sürekli çıkarıyorum ama bişey de yiyemiyorum :63:
Arkadaşlar bunun bir çözümü yok maalesef şükredelim ki bu bulantılara bile razı olan evlat sahibi olmak isteyen kadınlar var Rabbim dualarını kabul etsin, bizlerde sabredicez mecburuz geçecek bugünler tavsiyelere uymaya çalışın gerisi sabır

Allah kolaylık versin arkadaslar ben 15+2 deyim 5. Haftamdan beri ilac kullanmak zorunda kaldim cunku yedigim her seyi 10 dakika sonra cikariyordum ve vucudumda tek damla su kalmiyordu 2 gun evde 2 gun hastanede yatarak gecirdim ilk haftami sonra ilaca basladim. Ilaca ragmen her gun safra ve aksam yemegimi cikartiyorum.Simdi yavas yavas azaltiyorum ilaci.
Kesinlikle usutmemeye cok dikkat edin hava kac derece olursa olsun coraplarinizi hic cikartmayin ne kadar sicak olursa olsun sakın yatarken pencereyi acik birakmayin. Bir de soguk ya da sicak yiyin o biraz rahatlatiyor beni.

• Beğen
Allah kolaylık versin arkadaslar ben 15+2 deyim 5. Haftamdan beri ilac kullanmak zorunda kaldim cunku yedigim her seyi 10 dakika sonra cikariyordum ve vucudumda tek damla su kalmiyordu 2 gun evde 2 gun hastanede yatarak gecirdim ilk haftami sonra ilaca basladim. Ilaca ragmen her gun safra ve aksam yemegimi cikartiyorum.Simdi yavas yavas azaltiyorum ilaci.
Kesinlikle usutmemeye cok dikkat edin hava kac derece olursa olsun coraplarinizi hic cikartmayin ne kadar sicak olursa olsun sakın yatarken pencereyi acik birakmayin. Bir de soguk ya da sicak yiyin o biraz rahatlatiyor beni.
Kıyamam şimdi biraz iyi misin canım, geçmiş olsun :(

Tesekkur ederim canim. Eskiye nazaran daha iyiyim en azindan tansiyonum oynamiyor artik.

• Beğen
Ben de 3.5 ayligim ayni senin gibiydim sadece firinda patates iyi geliyordu sonra doktorum gebelerin kullandigi bir bulanti ilaci verdi suanda artik ilacsiz bir sekilde normal hayatima donmeye basladim

Merhaba arkadaslar benim de birkac hafta bulanti oldu, beyaz leblebi, salatalik ve haslanmis patates iyi geldi. En cok da beyaz leblebi.insallah en kisa zamanda bulantilariniz sona erer gercekten zor bir surec

Arkadasim sana 2mg yeterli geldimi. Bende bugun ilk defa ictim benimkide zofer 2mg ictim ama tum gun sana yeterli geliyormu merak ettim
2 mg sabah iciyorum aksama dogru bulantim artiyor tekrar 2 mg daha iciyorum, ama son bir. Haftadir ilac da fayda etmiyor,gercekten biktim.

Back
X