Hiç bitmedi derdim dimi hanımlar hayırlı cumalar. Biz yeni taşındık. Tasindigimiz apartman baya eski site içinde. Önceki kiracida les gibiymis mutfak dolaplarindan siyah siyah su çıktı temizlerken sorunum şu ki 3 gündür duvarlarda ince uzun ayaklı çok hızlı hareket eden bi böcek gördüm 2 3 tane kafamı cevirmemle yok oldular böcek fobim var resmen deli gibi kasiniyorum geceleri uyuyamiyorum korkudan gümüş böceği dedikleri böcek galiba 2 tane öldürdük bugün görmedim hiç ama çok huylandim bide 2 3 tane karınca gördüm evde. Baya böcekli bi ev galiba halbuki çok güzel temizledim evi şimdi görüyorum bunları odalardan birinin supurgeligi kırık onu takicam yeni alıp bazı parkelerin arası açılmış parkeler laminant. Ev sahibi de öyle ilgisiz ki ben boyatcam evi dedi bi geldik les gibi duvarların üstüne vurmuslar boyayi yerler hep boya kapılar aynı şekilde.. telefonu da açmıyor. Şimdi benim sorum çok uzun oldu ama o parkeler aralarini falan napabiliriz oraya yumurtlarlar mi ? Bide nasıl ilaçlama lazım eve bayerin bi ilacı varmış galiba bu böceklerden nasıl kurtulunur 4 aya bebek gelicek eve ondan korkuyorum