• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri imdaaatt

sizce hangisii??

• 1. gelinlik

OY: 60 22,1%
  • 2. gelinlik

OY: 115 42,3%
  • 3. gelinlik

OY: 97 35,7%

• Ankete Katılan
    272
canım öncelikle hayırlı olsun
bende nacizane fikirlerimi söyleyeyim sana.
1. gelinlik mükemmel olmuş üstü çok hoş aama etekleri çok sade geldi bana.
3. resimdeki gelinliği beğenmedim benim tarzım değil.
ben sana 2. gelinliği çok yakıştırdım hem bu sene kabarıklar daha moda ve kuğu gibi olmuşssun bence.

Bu ümit gelinlik nerde arkadaslar ? kadiköy de mi yoksam?

hayır canım fatihte buyrunnnnnnnnn

canım öncelikle hayırlı olsun
bende nacizane fikirlerimi söyleyeyim sana.
1. gelinlik mükemmel olmuş üstü çok hoş aama etekleri çok sade geldi bana.
3. resimdeki gelinliği beğenmedim benim tarzım değil.
ben sana 2. gelinliği çok yakıştırdım hem bu sene kabarıklar daha moda ve kuğu gibi olmuşssun bence.

çok teşekkür ederim canımm opuyorumnanaktan
kk'lı hanımlar da 2.modeli birinci yapsalar içime daha da sinecek ama az kalmış oylamada 1. olmasına alkisalkisalkis

teşekkür ederim buyrunnnnnnnnn
evet bu sene kabarık ve fırfır gibi etekler çok moda
ama sanırım yine de 3. model kadar sıradan değil kaydirigubbakcemile2

aa gerçekten mii 3 kişi olduk sanırım oraya yaptıran alkisalkisalkis
ben daha 2 defa gittim oraya aynen dediğin gibi sanki tereddüt hissettim gibi
ama hem bitmiş diğer gelinlikleri hem de ilgilerini görünce ben de memnun kaldım umarım sonuç da iyi olur canım benim yaa :Saruboceq:

3. kişi kim canım benim görümcem benden 2 ay önce evlenmişti oda orda yaptrıdı gelinliğini insann içini oksuyorlar sonucta güzel olur sen merak etme

tabiki 2. :lepi:
çünkü ilk gelinlik seni kilolu göstermiş üçüncü ise çok göz yoruyor

3. kişi kim canım benim görümcem benden 2 ay önce evlenmişti oda orda yaptrıdı gelinliğini insann içini oksuyorlar sonucta güzel olur sen merak etme

bu siteden bi arkadaş canım ilk sayfaya yazmıştı
ilk gelinliğin üst modeliyle başka tip bi etek yaptırıyormuş yerimseniben
ama söylediğin çok çok iyi oldu gerçekten içimdeki endişeleri yaptırmış birinin gidermesi güzel çok teşekkür ederiimm opuyorumnanaktan

3.kisi benim :D yalniz modelim tamamen degisti canım demiştim sana ustu aynı model altı elma kabuğu gibi bir model vardı oydu ama benim etek kısmı hiç icime sinmemisti sende de bu 2. gelinlikteki duruşu görünce aradım dedim ki ben geliyorum modelimi degistirmeye :))zaten daha yapmaya başlamamışlar gelinliğimi!! gittiğimde hem o bey vardı hemde terzi bayan(bu sefer yüzü gülüyordu hayret;) neyse dedim ki ben o etek modelinden vaZgeçtim 2.gelinliğin eteğini giydim ustunede orda olan transparan ama çok güzel swarowskilerle islenmis bir model giydim annem,kuzenim ve arkadasim yanimdaydi gorunce bayıldılar böylece 1. Gelinliğin ustuydu ya benim model o da değişti tabi transparan olmayack icine sifon astar oluyor bu arada benim 17 Ekim'd. Düğünüm daha başlamamıştı normalde gelinlii dikmeye seninki başladı mı canım? Bu arada Ümit gelinliğin yerini soran bir arkadas vardı yeri Fatihte..

bu siteden bi arkadaş canım ilk sayfaya yazmıştı
ilk gelinliğin üst modeliyle başka tip bi etek yaptırıyormuş yerimseniben
ama söylediğin çok çok iyi oldu gerçekten içimdeki endişeleri yaptırmış birinin gidermesi güzel çok teşekkür ederiimm opuyorumnanaktan

3.kisi benim :D yalniz modelim tamamen degisti canım demiştim sana ustu aynı model altı elma kabuğu gibi bir model vardı oydu ama benim etek kısmı hiç icime sinmemisti sende de bu 2. gelinlikteki duruşu görünce aradım dedim ki ben geliyorum modelimi degistirmeye :))zaten daha yapmaya başlamamışlar gelinliğimi!! gittiğimde hem o bey vardı hemde terzi bayan(bu sefer yüzü gülüyordu hayret;) neyse dedim ki ben o etek modelinden vaZgeçtim 2.gelinliğin eteğini giydim ustunede orda olan transparan ama çok güzel swarowskilerle islenmis bir model giydim annem,kuzenim ve arkadasim yanimdaydi gorunce bayıldılar böylece 1. Gelinliğin ustuydu ya benim model o da değişti tabi transparan olmayack icine sifon astar oluyor bu arada benim 17 Ekim'd. Düğünüm daha başlamamıştı normalde gelinlii dikmeye seninki başladı mı canım? Bu arada Ümit gelinliğin yerini soran bir arkadas vardı yeri Fatihte..

evet canım gönül rahatlıgı ile diktirebilirsin hepsi yardımcı oluyor...

beautyjinn canım tasalanma 17 ekime kadar bitirirler ben 20 haziranda evlendim 17 haziranda teslim aldım gelinliğimi 3 kere provaya cagırıyor seni zaten sana tarihleri vermişlerdir ilkinde zaten bişey yapmıyo 2.sinde de pek göremiyon 3sünde bitmiş oluyo zaten bende 17 ekimde nisanlanmıstım :kedi: 2 gelinlikde gerçekten güzel güle güle giyin kıslar mutluluklar şimdiden

tabiki 2. :lepi:
çünkü ilk gelinlik seni kilolu göstermiş üçüncü ise çok göz yoruyor

teşekkür ederiimm yorumların içiinn opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis ayy gelinliklerimiz aynı mı olacak yani yaşasıın alkisalkisalkis
benim resimde üstümde olan işte senin dediğin canım transparan üst
ama tabi benimde üstüm öyle olmicak
dikimi konusunda haberim yok canım ama yetişmez gibi bi endişem yok onlar biliyolardır zamanlamasını yerimseniben
aa bi de merak ettim sana ne kadar dedi o gelinliğe

ben 2inci gelinligi cok begendim pofuduk pofuduk hosuma gitti

teşekkür ederiimm bayanssulusmile

evet canım gönül rahatlıgı ile diktirebilirsin hepsi yardımcı oluyor...

beautyjinn canım tasalanma 17 ekime kadar bitirirler ben 20 haziranda evlendim 17 haziranda teslim aldım gelinliğimi 3 kere provaya cagırıyor seni zaten sana tarihleri vermişlerdir ilkinde zaten bişey yapmıyo 2.sinde de pek göremiyon 3sünde bitmiş oluyo zaten bende 17 ekimde nisanlanmıstım :kedi: 2 gelinlikde gerçekten güzel güle güle giyin kıslar mutluluklar şimdiden

evet benimde 10 ekimde ama 5 ekimde teslim edecekler inşallah canımm bu konuda da emin konuştular yetişme konusunda benim de endişem yok bayanssulusmile tekrar çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bn 2.yi beğendim .

alkisalkisalkis teşekkür ederiimm opuyorumnanaktan

ben gelinliğimi 1400e yaptırdım kiralıkdı benmki

hemen hemen aynı o zaman fiyatları canımcımm
sağol opuyorumnanaktan

Düqünün saLon düqünüyse 3 derim ama açık aLanda oLcaksa 2 derim:)

eğer hiçbiri değilse ne dersin canım :1:
sadece nikah olacak sonra da arkadaşlar arasında ufak bi yemek gibi bişey olacak buyrunnnnnnnnn

Meltemim bu günleride gördük ya canım daha ne isteriz opuyorumnanaktan
Canım benim üçüde çok güzel, ben hepsini beğendim,
ama 2. gelinlikte cuk diye oturmuş üstüne sanki, acaip yakışmış :asigim:
Hangisine karar verirsen ver, sana çok yakışacağından eminim bitanem Şeniz

ben 1. ve 2. sinde çok kararsız kaldım 1.. kısmın üst kısmı çok hoşuma gittii..2..gelinliğinde alt kısmı kuyrugu felan ben burdayım diyorrr...

teşekkür ederiimm yorumların içiinn opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis ayy gelinliklerimiz aynı mı olacak yani yaşasıın alkisalkisalkis
benim resimde üstümde olan işte senin dediğin canım transparan üst
ama tabi benimde üstüm öyle olmicak
dikimi konusunda haberim yok canım ama yetişmez gibi bi endişem yok onlar biliyolardır zamanlamasını yerimseniben
aa bi de merak ettim sana ne kadar dedi o gelinliğe

Ayy alıntı yapayım dedim ama yapamadım acemiyim biraz sorry :D Canım benim ilk haliyle 1500 olmuştu şimdi kiralık 2 bin tl oldu sana nasıl fiyat verdiler peki daha az söyledilerse yıkarım wallaaa orayı :DD benim üst model senin resimdeki üst değil çünkü o giydiğim üstünde kenarları sivri straples kedi kulağı modeli yine :)senin gelinlikte de 2. model önde gidiyor galiba sana çok teşekkür ederim sayende içime sinen model oldu walla :D senin son kararın ne siparişini verdin mi?

Meltemim bu günleride gördük ya canım daha ne isteriz opuyorumnanaktan
Canım benim üçüde çok güzel, ben hepsini beğendim,
ama 2. gelinlikte cuk diye oturmuş üstüne sanki, acaip yakışmış :asigim:
Hangisine karar verirsen ver, sana çok yakışacağından eminim bitanem Şeniz

canıımm heviniimm sorma yaa günler geçmez askerlik biter mi kavuşur muyuz diyordum sanki daha geçen ay çok şükür bu günlere geldik sende bende:asigim:
hem de aynı gün ikimizde en mutlu günlerimizi yaşıyor olucaz inşallah alkisalkisalkis
çook çok teşekkür ederim tatlım ben de 2.de karar kıldım sonunda
inşallah da o gün huzurla, sorunsuz geçer ikimiz için deŞeniz

ben 1. ve 2. sinde çok kararsız kaldım 1.. kısmın üst kısmı çok hoşuma gittii..2..gelinliğinde alt kısmı kuyrugu felan ben burdayım diyorrr...

çok teşekkür ederim canımm opuyorumnanaktan

Ayy alıntı yapayım dedim ama yapamadım acemiyim biraz sorry :D Canım benim ilk haliyle 1500 olmuştu şimdi kiralık 2 bin tl oldu sana nasıl fiyat verdiler peki daha az söyledilerse yıkarım wallaaa orayı :DD benim üst model senin resimdeki üst değil çünkü o giydiğim üstünde kenarları sivri straples kedi kulağı modeli yine :)senin gelinlikte de 2. model önde gidiyor galiba sana çok teşekkür ederim sayende içime sinen model oldu walla :D senin son kararın ne siparişini verdin mi?

eee kem küm :1ninca: ne desem ki :1ninca: kiralık 2bin miiohaoldumsmile ben satılık o fiyata alıyorum nası oluyo :mymeka: ikimizin üstleri farklı olacak ondan mı acep :uhm:
özel mesajın kapalı ordan yazacaktım ama yazamadım canım
kedi kulağı nasıl oluyo bilmiyorum :utangac: bu giydiğim modelin göğüsten boyuna uzanan bi kısmı var boynumu sıktı benim o yüzden içine kıvırdım o kısmı ben :1: ama başka da olabilir tabi
bu arada rica ederim böyle güzel bi şeye sebep olmak içine sineni zor bulmuş biri olarak mutluluk verici olumunekankayizsmile
ben de 2.modelde karar kıldım sonunda üst kısmı farklı olacak 5ekimde teslim alıcam canımcım :lepi: ama bişey sormayı unuttum ben ne akılsızım bu model 2parça gelinlik mi olacak tek parça mı kafamçokkarıştı

Back