• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri imdaaatt

sizce hangisii??

• 1. gelinlik

OY: 60 22,1%
  • 2. gelinlik

OY: 115 42,3%
  • 3. gelinlik

OY: 97 35,7%

• Ankete Katılan
    272
hem yukarıdan başlıyo canım hem 2. bi şerit geçmişler gereksiz bir de korsajlı değil o gelinlik üzerimde bol duruyor o yüzden yerimseniben
ahh ah ben de 2yi daha çok beğeniyorum da içim huzursuz eyvahedigeldismile

çok teşekkür ederim canım benim opuyorumnanaktan

haha orjinal bi yorum :)

şimdi öncelikle bi kaç bişi diciiiim
üst model olarak bunlar olmayacak zaten bunlar üstümde duruşu görmek için öylesine giyilmiş modeller, benim istediğim üst kısım şu şekil:
26390lf.jpg

ben alt kısım arayışındayım aylardır haaala bulamadım :mymeka:
dediklerine gelince 3.yle ilgili dediklerine katılıyorum biraz değişik olsun diyorum bu sefer zarifliği kaçıyor işin yani gelinliğin :))
2 gelinliğin eteği de organze kullanılınca daha doğal duruyor ama o zaman da havası iniyor biraz gelinliğin karmaşık bişey çıkıyor ortaya
ve ayrıca güzel sözlerin için de kocaman teşekkür ederiim opuyorumnanaktan

hımmm hoşmuş üst kısım...o zaman 2 numaranın eteği böyle bi modele gitmez gibi canım...

aşağa doğru fazla kabarık olmayan (ki senin tarzın buymuş) daha sade bi model olacak sanırım eteği....

ama bana sorarsan ısrarla 2 diyorum...bence sen 2 nin üstüne bişey düşün...:kahve:

çok yakışmış hem gerçekten...istersen dediğin gibi organze kullanılır daha doğal durur havası falan inmez merak etmedelikafadulden

en önemlisi ne seçersen seç evliliğinde huzurlu ve mutlu ol inşallahyerimseniben

dipnot:3 çok banall yaa:delphin:

eğerki bu askıları istiosan canım
aslıkalr dantel olduğundan en uygunu 3. gelinlik
ama ben 1. gelinliği daha çok beğendim
1. ciye nasıl bir kol eklenir acep bi düşünmek gerek
sana gönderdiğim gibi olmaz mı acaba üstünü taşla bezerler

Evetttt Ümit gelinlik :))) hatta bayan bir terzisi var fotoğraf çekimine biraz karşıydı sen iyi iki tane çektirmişsin :DD gerçi bende çektirdim tabi kaçmazz :)) yalnız benim üstü kedi kulağı modeli denen model oluyor hatta resmini koyabilirsem koyarım buraya :) senin üstünde ikiside çok güzel durmuş kararını en iyi şekilde vereceğine eminim ama üstü neden straples düşünmüyorsun?? birde düğün ne zaman :))

2.ye şstediğin tarz kol olmaz diye düşünüyorum.istediğin üstte terzinin de tecrübesiyle karar verip bir alt oluştur bence.3 olabilir gibi ama diğelerine bu kol olmaz bence

1. gelınlık gayet hos bence kabarık gelinlikler de çok yakışmıus ama 2. gelinliğin modelinden pek hazetmedim. beğendiğimiz gelimlikler üzerimizde iyi durmayabiliyor.

meltememre canım 1.gelinlik çok güzel olmuş sana da yakışmış 3. gelinlik modeli çok güzel ama senin üzerinde nasıl duracağı önemli olaon o bencede gelinlikçide model giyip kendi üzerinde görmen çok daha az riskli ve daha iyi oluyo benim resimde bakıp dikkat etmediğim model gelinkçide okadar hoşuma gittiki çünkü üzerinde görünce daha iyi karar veriyosun

Hatun bunlardan benim içime sinen 2.model oldu.Lakin bu transparan galiba bel kısmı

Böyle deli gelinlikleri seviyorum ben ya

Başka modellerde bak fakat kabarık olsun :) çünküm bir daha kabarık giyme elbise şansımız olmayacak :)

Ben 3. dedim..1. gelinlikte üst kısmı güzel fakat alt kısmı basit durmuş, son gelinlikte alt kısmı daha hereketli ve hoş, o yüzden 3 numara diyorum..

2. seçenekteki hiç tarzım değil, hoş durmuyor..

Üst kısım için beğendiğiniz modele bence kesinlike 1. ve 2. gelinliklerin altı gitmez. En kibar ve hoş 3. gelinliğin altına benzer bir alt olur. Ben de sadelikten yanayım her zaman, ve hayalinizdeki gelinlik neyse ona benzer bir şeyler bulup denemeye çalışın bence. 3. gelinlik gerçekten hoş, tamam belki arkadaşların dediği gibi sıradan gözükebilir ama çok daha kibar değil mi? Bence öyle. Gelinlik bence hem sade hem de şık olmalı, asil görünmeli. 1. ve 2. gelinlikler fazlaca kabarık ve abartılı geldi bilmiyorumkismile

Umarım içinize sinenn gelinliği bulursunuzkaydirigubbakcemile5

cnm 2. çok yakışmışş..
1de güzelde böle çok yukardan başlamış ya kabarmayaaa kilolu göstermiş..
iki süper ama:)

eğerki bu askıları istiosan canım
aslıkalr dantel olduğundan en uygunu 3. gelinlik
ama ben 1. gelinliği daha çok beğendim
1. ciye nasıl bir kol eklenir acep bi düşünmek gerek
sana gönderdiğim gibi olmaz mı acaba üstünü taşla bezerler

askılar üst bedene uygun işlemeli dantel olacak canımcım ben üstüme ayrı işlemeli dantel büstiyer giyip denedim üstle ilgili sıkıntım yok da alt modeli bi seçemedim gitti senağlama
taş işleme isteseydim taş askılar fevkalade duruyor ama o zaman duvak takı ayakkabı kısaca ne kadar detay varsa değişecek ve ben hepten düşündüğümün dışına çıkarım öyle de olsun istemiyoruumm :1ninca:

Evetttt Ümit gelinlik :))) hatta bayan bir terzisi var fotoğraf çekimine biraz karşıydı sen iyi iki tane çektirmişsin :DD gerçi bende çektirdim tabi kaçmazz :)) yalnız benim üstü kedi kulağı modeli denen model oluyor hatta resmini koyabilirsem koyarım buraya :) senin üstünde ikiside çok güzel durmuş kararını en iyi şekilde vereceğine eminim ama üstü neden straples düşünmüyorsun?? birde düğün ne zaman :))

ayyy harika yaa perşembe gidicem ben ilk provaya buluşalım şekerim gelinlikcimizde hahakaydirigubbakcemile3
benimle adam ilgilendi kadın çok soğuk biri bende fark ettim ama bana karışmadı görmedi çünkü bayanssulusmile
straples bana göre değil canımcım ya o yüzden hiç bakmıyorum böyle
bir de düğün 10.10.10da seninki ne zaman opuyorumnanaktan

bence ilk gelinlik yakısmıs canım güle güle giy mutluluklar

çok teşekkür ederimmopuyorumnanaktan

kesinlikle 2 diyorum. çok yakışmış alkisalkisalkis

ayy çok teşekkür ederimm :kedi:

2.ye şstediğin tarz kol olmaz diye düşünüyorum.istediğin üstte terzinin de tecrübesiyle karar verip bir alt oluştur bence.3 olabilir gibi ama diğelerine bu kol olmaz bence

yok üst ve kol konusunda sıkıntı yok canım alt konusunda büyük bi sıkıntım var
yani asıl sıkıntım şu yıllarca beğendiğim ve tarzım olan bi gelinlik modelinden vazgeçip kabarık bi gelinlik almalı mıyım yoksa pişman olabilme ihtimaline karşı kuzu kuzu kendi tarzımımı seçmeliyim?
tim sıkıntı bu eyvahedigeldismile

meltememre canım 1.gelinlik çok güzel olmuş sana da yakışmış 3. gelinlik modeli çok güzel ama senin üzerinde nasıl duracağı önemli olaon o bencede gelinlikçide model giyip kendi üzerinde görmen çok daha az riskli ve daha iyi oluyo benim resimde bakıp dikkat etmediğim model gelinkçide okadar hoşuma gittiki çünkü üzerinde görünce daha iyi karar veriyosun

3. gibi bi gelinlik bulamadım yani girdiğim yerlerde yoktu :tomato:
perşembe gelinlikçime gitmeden bi kaç yerde bakıp denemeyi düşünüyorum doğru diyorsun sağol canım opuyorumnanaktan

birincinin üstünü ikincinin altını begendiim

ikisi de birbirine çok yakışır cidden
zevkli birisiniz buyrunnnnnnnnn teşekkürleerr opuyorumnanaktan

1. gelınlık gayet hos bence kabarık gelinlikler de çok yakışmıus ama 2. gelinliğin modelinden pek hazetmedim. beğendiğimiz gelimlikler üzerimizde iyi durmayabiliyor.

zaten aslında beğendiğim işte bu dediğim gelinlik öyle bi gelinlik değildi kesinlikle
o yüzden benim de sıkıntım zaten
ama burda sizlerden öğrendiğim kabarık gelinliklere karar verirsem taşıyabiliyorum en azından bu onuda rahatladım :hulya:

canım 1. gelinlik çok yakışmış harika 2.cide fena değil ama yinede seçim senin

teşekkür ederimm opuyorumnanaktan bi de seçebilsem çok güzel olacak zaten kafamçokkarıştı

Hatun bunlardan benim içime sinen 2.model oldu.Lakin bu transparan galiba bel kısmı

Böyle deli gelinlikleri seviyorum ben ya

Başka modellerde bak fakat kabarık olsun :) çünküm bir daha kabarık giyme elbise şansımız olmayacak :)

haha valla tahmin ettim onu beğeniceğini
deli bi hatun olduğundan mıdır nedir seviyorsun deli şeyleri sempatiksalakcinni
2.cinin üstüne bakma sen öylesine modeli görmek için giyilmiş bi büstiyer o yoksa no transparan :olmaz:
en sadesi de olsa kocamaaan kabarık bi eteği olacak hatunum söz bak görürsün laelaelaelaelae

Ben 3. dedim..1. gelinlikte üst kısmı güzel fakat alt kısmı basit durmuş, son gelinlikte alt kısmı daha hereketli ve hoş, o yüzden 3 numara diyorum..

2. seçenekteki hiç tarzım değil, hoş durmuyor..

teşekkür ederiimm opuyorumnanaktan sanırım ben de katılıcam bu sözlerinize sonunda ki anket sonucu da öyle gidiyor buyrunnnnnnnnn

Bence 1. kesinlikle çok yakışmışş bende çok beğendim ya modelinii aklinialirimsmile

teşekkür ederiiim çok sevnindim beğenmenize opuyorumnanaktan

Kesinlikle 2. tercih etme derim.. 3. model çok hoş çok zarif..

içimden bi ses öyle yapıcam diyor opuyorumnanaktan

Üst kısım için beğendiğiniz modele bence kesinlike 1. ve 2. gelinliklerin altı gitmez. En kibar ve hoş 3. gelinliğin altına benzer bir alt olur. Ben de sadelikten yanayım her zaman, ve hayalinizdeki gelinlik neyse ona benzer bir şeyler bulup denemeye çalışın bence. 3. gelinlik gerçekten hoş, tamam belki arkadaşların dediği gibi sıradan gözükebilir ama çok daha kibar değil mi? Bence öyle. Gelinlik bence hem sade hem de şık olmalı, asil görünmeli. 1. ve 2. gelinlikler fazlaca kabarık ve abartılı geldi bilmiyorumkismile

Umarım içinize sinenn gelinliği bulursunuzkaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim umarım öyle olur
ben üst kısmı için resmi omuz modeli için koymuştum hani öyle yoğuun dantel olmayacak yani alta yakışan bi kombinasyon olacak
benim sıkıntım hani gelin dediğin bööööyle havalı kabarık kabarık mı yoksa zarif mi olur yani kk hanımları ne diyor bu işe ona göre karar vermek buyrunnnnnnnnn

Canım bence 1.gelinlik olmalı tam olmuş ve çok yakışmış sana

ayy çok teşekkür ederim umarım o gün de böyle güzel taşıyabilirim eyvahedigeldismile

cnm 2. çok yakışmışş..
1de güzelde böle çok yukardan başlamış ya kabarmayaaa kilolu göstermiş..
iki süper ama:)

alkisalkisalkis teşekkürleerr cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kilolu göstermesinin bi sebebi de korsajlı değil üstü öylesine iğneyle tutturulmuş olmasından biraz dayerimseniben

Back