N
nina
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meltemoncul
3.gelinlik kesinlikle harika ama üstünde nasıl durur tabi giydiklerindende 1. daha çok yakışmış opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.gelinlik kesinlikle harika ama üstünde nasıl durur tabi giydiklerindende 1. daha çok yakışmış opuyorumnanaktan
2.ciye bayıldım:asigim: mutltluklar canım hayırlı olsun
1. gelinlik çok hoş, yakışmış da ayrıca. Etek kısmının o tür olmasına bayılıyorum benimki de öyle olucak inşallah boshayallersmile
normalde 2.modelı hıc begenmem ben ama sıze muhtesem oturmuş
ya cok yakısmıs bence cok gusel tasımıssınız
3 numara kaydirigubbakcemile5
ben de tercihimi 3.den yana kullanıyorum:)
kankalarin bitanesi:1hug: yeni uyeligimle geldim sifremi unuttum superisi olanindelikafadulden
peri kizi gibi olcaksin bu arada bebegim 1 gelinlik diyorum ama 2 de hosuma gitti incelemem lazim iyice
ekime kadar destek olamicam diye odum koptumafoldumben mesajm dolsun ozelden yazicam aciklamami:a015:
1 ve 2 mühteşem
ama 3 çok kötü , benden sana bir tavsiye sakın 3 de karar kılma..
2.gelinlik diyorum ben gelinlikçinin ismi ümit gelinlikmi
ilkinin modelini pek beğenmedim 2.daha güzel ama 3. gibi bişey sana sanki daha çok yakışacak
tatlım beniimmm yaşasıınn hoşgeldiinn alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
detayları alıcam özelden, msj sayını tamamla kuzum aklinialirimsmile
çok stresli bi dönem çok stresli bi seçim bebiş yaa mafoldumben]
:
mesaj yazıcak konu bulamadımalsanaalsanasmile
hoşbuldum kuzumopuyorumnanaktan
no stress yes mutluluk:lepi:
hepsini atlatıcaz ve sen muhtesem olucaksınŞeniz
Kesinlikle 2!
Etekleri falan ne hoş...
Oyum 2'den yana...
amanın 2 numara bi harikaa....
tatlım giydiklerinin3 ü de güzel ama 2 numara pek bi yakışmış sana.Yinede kendi biliceğin iş..
ama 2 aklında kalsın bnce ...
ben 1.gelinlik dedim
aslinda 2.gelinlik cok güzel ama bu modele cok ragbet var..
herkesin tercih ettigi gelinligi bi özelligi kalmiyor bana göre
ümit gelinlik gerçekten cok iyi bende gelinliğimi orda yaptırdım gerçekten bu işi iyi biliyorlar ilk baslarda tereddüt ettim ama gelinliği alınca evet dedim bu ben 2 resimle gittim ve benm istediğim bi gelinlk vardı ve onuda yaptılar bende sen gibi kararsızdım onlarda cok yardımcı oldular saolsunlar