- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi meltemoncul
-
hem yukarıdan başlıyo canım hem 2. bi şerit geçmişler gereksiz bir de korsajlı değil o gelinlik üzerimde bol duruyor o yüzden yerimseniben
ahh ah ben de 2yi daha çok beğeniyorum da içim huzursuz eyvahedigeldismile
çok teşekkür ederim canım benim opuyorumnanaktan
haha orjinal bi yorum :)
şimdi öncelikle bi kaç bişi diciiiim
üst model olarak bunlar olmayacak zaten bunlar üstümde duruşu görmek için öylesine giyilmiş modeller, benim istediğim üst kısım şu şekil:
ben alt kısım arayışındayım aylardır haaala bulamadım :mymeka:
dediklerine gelince 3.yle ilgili dediklerine katılıyorum biraz değişik olsun diyorum bu sefer zarifliği kaçıyor işin yani gelinliğin :))
2 gelinliğin eteği de organze kullanılınca daha doğal duruyor ama o zaman da havası iniyor biraz gelinliğin karmaşık bişey çıkıyor ortaya
ve ayrıca güzel sözlerin için de kocaman teşekkür ederiim opuyorumnanaktan
eğerki bu askıları istiosan canım
aslıkalr dantel olduğundan en uygunu 3. gelinlik
ama ben 1. gelinliği daha çok beğendim
1. ciye nasıl bir kol eklenir acep bi düşünmek gerek
sana gönderdiğim gibi olmaz mı acaba üstünü taşla bezerler
Evetttt Ümit gelinlik :))) hatta bayan bir terzisi var fotoğraf çekimine biraz karşıydı sen iyi iki tane çektirmişsinD gerçi bende çektirdim tabi kaçmazz :)) yalnız benim üstü kedi kulağı modeli denen model oluyor hatta resmini koyabilirsem koyarım buraya :) senin üstünde ikiside çok güzel durmuş kararını en iyi şekilde vereceğine eminim ama üstü neden straples düşünmüyorsun?? birde düğün ne zaman :))
bence ilk gelinlik yakısmıs canım güle güle giy mutluluklar
kesinlikle 2 diyorum. çok yakışmış alkisalkisalkis
2.ye şstediğin tarz kol olmaz diye düşünüyorum.istediğin üstte terzinin de tecrübesiyle karar verip bir alt oluştur bence.3 olabilir gibi ama diğelerine bu kol olmaz bence
meltememre canım 1.gelinlik çok güzel olmuş sana da yakışmış 3. gelinlik modeli çok güzel ama senin üzerinde nasıl duracağı önemli olaon o bencede gelinlikçide model giyip kendi üzerinde görmen çok daha az riskli ve daha iyi oluyo benim resimde bakıp dikkat etmediğim model gelinkçide okadar hoşuma gittiki çünkü üzerinde görünce daha iyi karar veriyosun
birincinin üstünü ikincinin altını begendiim
1. gelınlık gayet hos bence kabarık gelinlikler de çok yakışmıus ama 2. gelinliğin modelinden pek hazetmedim. beğendiğimiz gelimlikler üzerimizde iyi durmayabiliyor.
canım 1. gelinlik çok yakışmış harika 2.cide fena değil ama yinede seçim senin
Hatun bunlardan benim içime sinen 2.model oldu.Lakin bu transparan galiba bel kısmı
Böyle deli gelinlikleri seviyorum ben ya
Başka modellerde bak fakat kabarık olsun :) çünküm bir daha kabarık giyme elbise şansımız olmayacak :)
Ben 3. dedim..1. gelinlikte üst kısmı güzel fakat alt kısmı basit durmuş, son gelinlikte alt kısmı daha hereketli ve hoş, o yüzden 3 numara diyorum..
2. seçenekteki hiç tarzım değil, hoş durmuyor..
Bence 1. kesinlikle çok yakışmışş bende çok beğendim ya modelinii aklinialirimsmile
Kesinlikle 2. tercih etme derim.. 3. model çok hoş çok zarif..
Üst kısım için beğendiğiniz modele bence kesinlike 1. ve 2. gelinliklerin altı gitmez. En kibar ve hoş 3. gelinliğin altına benzer bir alt olur. Ben de sadelikten yanayım her zaman, ve hayalinizdeki gelinlik neyse ona benzer bir şeyler bulup denemeye çalışın bence. 3. gelinlik gerçekten hoş, tamam belki arkadaşların dediği gibi sıradan gözükebilir ama çok daha kibar değil mi? Bence öyle. Gelinlik bence hem sade hem de şık olmalı, asil görünmeli. 1. ve 2. gelinlikler fazlaca kabarık ve abartılı geldi bilmiyorumkismile
Umarım içinize sinenn gelinliği bulursunuzkaydirigubbakcemile5
Canım bence 1.gelinlik olmalı tam olmuş ve çok yakışmış sana
cnm 2. çok yakışmışş..
1de güzelde böle çok yukardan başlamış ya kabarmayaaa kilolu göstermiş..
iki süper ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?