IMCI Denilen Sperm Seçme Yöntemi Uygulayanlar

sena81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
478
2
96
Konya
arkadaşlar eşimin marfoloji %0 çıktı.normal mikroenjeksiyonda spermler 400 kat büyütülerek en sağlıklısı seçiliyor.IMCI yönteminde 6000-7000 kat büyütülerek sperm seçiliyor.bu durumda daha sağlıklı DNAsı iyi olan spermler bulunabiliyormuş.bu yöntem hakkında bilgisi olan ve uygulayan varmı.brüksel tüp bebek ve memorial tüp bebekte bu yöntem var.acaba bu yöntemi uygulayan başka merkez varmı.

valla ben bahcecide yaptırdım azosperm var bizde morfoloji nası bilemiyorum testislerden spermler alındı ama gayet iyi sonuclar aldık biz birinci kalite embriyolarımız olmuştu tutmadı oda ayrı

ben yaptırdım IMSI işlemimi 3 tüp bebek denemede bürüksel tüp bebek merkezin ve şuanda hamileyim ikizlere bence dene derim bu işlemi bürüksel tüp bebk merkezi memoriel yapıyo başka hastaneler yapmıyo benimde eşimin morfoloji sorunu vardı başarılı oldu allaha şükür

acaba bize yapılmadımıki

belki de ek olarak ücretlendirilmiyordur, ben haftasonu brukselle görüşmeye gideceğim, o zaman detayları sormayı planlıyorum.

yeditepe ünv yapıyor bizdede sorun morfoloji %0 bende en son baska bir hastanede denedim fakat ımcs yöntemi olmadıgı için yeditepeyi sectim prof cem fıcıcı cilek bürükselle ne görüştügünü bizde acıklarmısın geldikten sonra sena cok teş güzel bir konu acmışsın

tabiki paylaşırım. yanlız benim araştırdığım kadarıyla başarısı kanıtlanmış bir teknik değil. yani spermleri 6000-7000 kat büyütünce de sorunluları tamamen ayrıştıramıyorsun. sadece bir ipucu veriyor. yine de merak ediyorum ve ilk ağızdan bilgi almak istiyorum.

sanırım benim bildiğim adı macs... biz yaptırdık morfoloji %1 çıkmıştı ek ücret ödeniyor ortalama 610 liraydı sanırım

dıptıss tuttumu bebeişin canım

ya da yeni konuldu sorduğum soruya bakarmısın :d bende kafayı yemişim kanımca..
ultrtasonda gördüm anlayamadım ama gördüm söyle o veletlere benimkilerde gelsin beni iyi anne modumdan kaydırmasınlar

arkadaşlar eşimin marfoloji %0 çıktı.normal mikroenjeksiyonda spermler 400 kat büyütülerek en sağlıklısı seçiliyor.IMCI yönteminde 6000-7000 kat büyütülerek sperm seçiliyor.bu durumda daha sağlıklı DNAsı iyi olan spermler bulunabiliyormuş.bu yöntem hakkında bilgisi olan ve uygulayan varmı.brüksel tüp bebek ve memorial tüp bebekte bu yöntem var.acaba bu yöntemi uygulayan başka merkez varmı.

merhaba.benim eşimin de morfolojisi %1 di.ayın 11inde,brüksel tüp bebekte,ımsı yapıldı.dün ve bugün idrar testi yaptım,pozitif.cumartesi kan testimi yaptırıp,yücel bey'le görüşmeye gideceğim.umarım,kanda da pozitif ve iyi bir değer çıkar.allah herkese yardım etsin.ama,brüksel'i kesinlikle tavsiye ederim,süperler...

IMSI tekniyine ek ücret almıyolar paketin içinde oluyo 3 tüp bebek denemesi oldum ilk 2sini başka tüp bebek merkezinde yaptırdım 3 denememi bürüksel tüp bebek merkezinde yaptırdım ilk deneme tutu allah şükür allah her istiyene versin:emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar merhaba......nde 5 deneme geçirdim en son bize ımsı teknigini denediler.ama sonuç negatif azosperm.morfoloji sıfır ve saglıklı bulamadılar en iyilerin seçtiler ama kötünün iyisi oda malesef tutmadı..yeniden ameliyatla almayı önerdi artık olmazsa donör alabilirsiniz dediler donörü düşünmüyoruz.bakalım neler görcez daha allah hepimizin yardımcısı olsun....ek ücret alınmıyor ımsı için ayrıca

IMSI tekniyine ek ücret almıyolar paketin içinde oluyo 3 tüp bebek denemesi oldum ilk 2sini başka tüp bebek merkezinde yaptırdım 3 denememi bürüksel tüp bebek merkezinde yaptırdım ilk deneme tutu allah şükür allah her istiyene versin:emir_bebek::emir_bebek:

inci cok cok tebrikler. umarim saglikla kucagina da alirsin bebegini.
ilk iki tedavini nerede yapmistin, bir de cok ozel olmazsa sizde problem neydi?
bizde erkek problemi yok, imsi bu durumda da kullanilabilir mi diye merak ediyorum acikcasi.

inci cok cok tebrikler. umarim saglikla kucagina da alirsin bebegini.
ilk iki tedavini nerede yapmistin, bir de cok ozel olmazsa sizde problem neydi?
bizde erkek problemi yok, imsi bu durumda da kullanilabilir mi diye merak ediyorum acikcasi.

canım 1.tüp bebk denememi süleymaniye tüp bebek merkezinde 2.tüp bebek denememi alman hastanesi bahçeci kılinlinligin 3. tüp bebek denememi bürüksel tüp bebk merkezinde allaha şükür hamile kala bildim bizde eşimin morfolojisi bozuk 3 başka sorun bulamadılar allahım ihşallah günü gününü bebgimi almamını nasip eder ihşallah allah her istiyene versin çok zor süreçler:Saruboceq:

sanırım benim bildiğim adı macs... biz yaptırdık morfoloji %1 çıkmıştı ek ücret ödeniyor ortalama 610 liraydı sanırım

evet canım ama macs farklı bir yöntem mayada yapılıyor.ben mayaya görüşmeye gittim.macs yöntemindede sağlıklı spermleri bu şekilde buluyorlar.mayanın sitesinden bu yöntemin ayrıntılarını okuyabilirsiniz.

Back