İmamhatip mi düz ortaokul muu

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
Merhaba arkadaslar..oğlum ortaokula baslıcak ama imamhatip mii düz müü karar veremediik..imamhatip evet daha düsiplinli ama cocuk için agır olur dıyolar..derse kendını veremez vs..çok kararsısız..tecrübeli annelere danısım dedım..tecrübesi olan fikrini yaxarsa memnun olurum..

Merhaba arkadaslar..oğlum ortaokula baslıcak ama imamhatip mii düz müü karar veremediik..imamhatip evet daha düsiplinli ama cocuk için agır olur dıyolar..derse kendını veremez vs..çok kararsısız..tecrübeli annelere danısım dedım..tecrübesi olan fikrini yaxarsa memnun olurum..

İmam Hatib'i kesinlikle önermiyorum, arkadaşlarımın çocukları meslek ve düz liselere geçiş yaptılar.
Kızım Anadolu lisesinde, sayısal ve sözel dersleri iyi ise anadolu veya fen lisesi derim, ama pek azimli değil okumaya da çok gönlü yok diyorsanız Meslek liselerine yönlendirmenizi öneririm. Aslında onun idealini sorup ona göre tercih yapmanız daha uygun olur, İmam hatip kalitesi bu hükümetle yerlerde şuan hoş Anadolu' da farklı değil mahvettiler yeni müfredatla bu neslin çocuklarının geleceğini.

Ben muhasebeciyim, eğer başa dönme şansım olsaydı yazılım mühendisi olurdum :) bu da ilerisi için çocuğunuza bir öneri olsun.

Selam ve sevgiler.

Ayrıca ek olarak şunu da söylemek istiyorum.
Okulda disiplin aramak pek doğru bir yaklaşım değil, kuzu gibi çocuklar yetiştirip koyun gibi güdüyorlar büyüyünce, bırakın hayal dünyasında yaşını doya doya yaşayarak hayal kurarak ideallerinin peşinden koşan özgür bir birey olsun, geleceğimize kuzular değil aslanlar yön verecek.

Bende imamhatibe sıcak bakmıyordum.lakin göndetenler ve memnun olanlarda cook..benim çevremdeki okulları ıyı demedıler düz ortaokul adı çıkmış okulun..hattaa tecavüz edılmiş bı kıza öyle dıyolar..benimde gözğm korktuu..pek yakınımda olmasada o imamhatipoulunu cok önerdeiler secılı okul proje okuluu dıyee..yanii düz ortaokula verip hergun naptı diye kafayımı yemelıyım..yoksa imamhatibemi yollamalıyım..

Bende imamhatibe sıcak bakmıyordum.lakin göndetenler ve memnun olanlarda cook..benim çevremdeki okulları ıyı demedıler düz ortaokul adı çıkmış okulun..hattaa tecavüz edılmiş bı kıza öyle dıyolar..benimde gözğm korktuu..pek yakınımda olmasada o imamhatipoulunu cok önerdeiler secılı okul proje okuluu dıyee..yanii düz ortaokula verip hergun naptı diye kafayımı yemelıyım..yoksa imamhatibemi yollamalıyım..

X