Imam nikahiniz nasil oldu veya olacak kizlar??

portakalca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
86
20
88
Kizlar merhaba eylulde düğünüm varda merak ettigim sey var bizim imam nikahimiz da düğün günü olacak o zaman ne ara oluyor nasil oluyor acaba ?? Şimdi düşünüyorum gece eve gelince desek o saatte hoca bulmak filan ne bilim mantikli gelmiyor. Hani gelin alıcı oluyor ya sonra damadin ailesinin evine götürülüyor gelin orda olacağını düşünürsek ben gelinlikli ve makyajli olacağım o sekilde nikah kiyiliyormu yani makyaj oje filan varken nasil oluyor ki pek anlam veremedim gece eve gidince desek 12yi geçer eve gitmemiz e benim saçımı açmam dus almam filan uzun surer gece 2 de mi nikah kiycaz basindan geçen veya planlanan bizim boyle olacak diyen veya imam nikahinda boyle olması gerekli diyen varsa önerilerinizi merak ediyorum teşekkürler simdidennnn h

Bizim bir akrabamızın da aynı sizin gibi düğün günü kıyılmıştı resmi nikahtan önce kıydılar masada otururken. Birkaç gün önce de yapabilirsiniz imkan varsa...

Bizim bir akrabamızın da aynı sizin gibi düğün günü kıyılmıştı resmi nikahtan önce kıydılar masada otururken. Birkaç gün önce de yapabilirsiniz imkan varsa...
erkek tarafı nasıl derse öyle olacak işte o yüzden bişey diyemiyorum ki eşim çerkes ve adetlerine düşkünler büyükler ne derse odur yani benim eşim soramaz nasıl olcak diye anca onlar şöyle olacak derlerse bilgimiz oluyor.

Benimki dugunden bi kac gun once olmustu boyle daha rahat

canım ılalkı abdest dersen dugunden bır gun once kıydır.ama soyle bır durum var ımam nıkahındakı amac sahıtler onunde kadının haklarını korumak.yanı abdest sadece namaz ıcın alınır abdestlı abdestsız o kadar fark etmez onemlı olan 2 sahıt ve herhangı bır kısı ımam olmasına bıle gerek yok aslında ımam nıkahı dını olarak bıraz saptırılmıs bır konu yanı kulaktan dolma seylerle beynımızı yıkadılar bugune kadar.benımde ımam nıkahım kıyılana dek yok abdestlı olalım yok ole yok bole dedım ama derın bır arastırma yaptım bıldıklaerımızın hepsı yanlıs cıktı .yanı oenmlı olan sızın ıcınıze sınemsı ve 2 sahıt varsa gerısı onemlı dgl.kuafore gıtmedne kıydır yada aynı gun sabah.hayırlısı olsun ınsallah hakınızda selam ve dua ıle.

resmi nikah düğünden 10 gün önce olcak dini nikahıda aynı gün işten izin almışken yapalım dedik ailelerde onay verdi önce resmi nikah arkasından evimize gidip orda d adini nikahı kıydırıcaz hem akrabalarımızda bi aradayken tekrar tekrar insanları yormanın alemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…