Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk olarak sunu belirteyim imam nikahı demek yanlıştı. doğrusu dini nikah... ben dini nikahımı nişanlanınca yaptırdım canım söz bence erken nikah ıcın nişan öncesi yada sonrası uygun.aslında en güzeli düğünden önce yapılması.ama şimdiki genclık yaramazlık yaptığından bi daha gunaha girmeye gerek yok diye dusunuyorum ben.ben mehir olarak 4 bilezik istemiştim...pişmanım keşke 10 tane isteseymişim :)
bende ev istesem diye düşünüyorum çok mu olur acaba ama olsun sanırım değer :)
bizim resmi nikahımız düğünden 1 hafta once olmuştu dini nikahda dugun gunu sabahı
ben ağırlığımca altın istemiştim bu aramızda bi espriydi
ama sahit bi komşu vardı kabul etmedi ben sahit olamam o zaman dedi :d
siz söyleyin o zaman dedim 50 gr altın dedi 1 de imam ben koyuyorum dedi 51 gr altın oldu işte
gerçi, bu aramızda espri olsada eşimle kv daha sonra gelin ağırlığınca altın istemiş ne kadar gerizekalıca demişti
ve bunu ben mutfaktan duydum
kv me tek kızgınlığım da budur Allah'a şükür başka derdimiz yok ama bunu da unutmadım
çok teşekkür ederim uyarınız için genelde iki türlü kullanıyoruz aile içinde hani imam nikahı dini nikah falan :) düzeltmem gerek ama nasıl düzeltecem bilmiyorum öylece kalsın peki 4 bileziği size ne zaman aldı eşiniz
selam mehrinizi nisab miktarında ise evet kurbanda zekatda düşüyo üzrinize....benim aklıma birşey takıldı şimdi diyelim ki ben sözlüyüm şuan benim sözlümle yan yana gelmem el ele tutuşmam bile günah nikahı yaptırdım bana kurban düşüyor mu yani :18:
127 aldı bakalım ustu ne olcak ayrıca sunlarıda ısteyebılırmısız ben ıstıcem yanı baska kadına nıkah hakkı vermeme benle evlı oldugu surece dıycem ben