İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eminim once sacından baslayacaksın,ne zaman imaj desem sacıma el atıyorum ilk livcim :))))

eminim once sacından baslayacaksın,ne zaman imaj desem sacıma el atıyorum ilk livcim :))))
yok tatlım asla saclarıma dokunmam lise ve unw.de cok renk degistirdim kızıl sarı siyah her rengi denedim pısmanım o zamanlar boyattıgıma saclarım cok yıprandı ve dokuldu

kumral sana nasıl oluyor daha once denedin mı ?
benimde imaj yenilemem lazım :/

aynen tatlım ya ...ben su sadelikten de kurtulmak istiyorum

Son düzenleme:
lush urunlerini kullanan var mı kızlar angelina ında kullandıgı bir urunmus ....izmir alsancakta ugramıstım ama birsey almadan cıkmıstım...lush un urun cesidi cok bol insan giridiginde ne alacagını sasırıyor

bende beğeniyorum bu bayanı normalde ama bazen öyle resimlerini görüyorum ki şaşırıyorum
bu angelina olamaz diye akannehir

yüzü çökmüş bir tuhaf korkunç görünüyor bazen..
banzende çok hoş oluyor..
nasıl yapıyorsa anlıyamadım gitti :hulya:

lush urunlerini kullanan var mı kızlar angelina ında kullandıgı bir urunmus ....izmir alsancakta ugramıstım ama birsey almadan cıkmıstım...lush un urun cesidi cok bol insan giridiginde ne alacagını sasırıyor

ben hıc kullanmadım livcim.baktım sımdı fıyatları falan cok uygun sitesinde

valla livcim yuzde yuz demek bence en minimize demek,ama tabiki en minimize olan tercihim olur.baktın mı sıtesıne ?

sitesinide simdi inceledim bazı urunlerinin içeriginde parfum var gordun mu cnm[/B]

evet canım gordum ya birde bana ambalajları cok dandık geldi nedense

Son düzenleyen: Moderatör:
hhhhhhhhhhm son fot.la ilgili pek ii seyler dusunemıyorum guzellik 10 numara ama kıyafet ozellikle saclar olmamıs felaket ....kendi sacları gorunuyor cıtcıt kullandıgı cok acık ...

ne yazık kı bu kıyafet ıle premıyere gıtmıs canım..

Bencede son fotoğraflarla çok rüküş görünüyooo

daliahcm onceden soylediklerimi duzeltiyorum o zaman =) zaman zaman guzel giyiniyormus ...harbiden sasrdım ya uzerindekı t-shırt fln cok uyduruk duruyor

Lady in red....

angelinayı ıcınde gormeye alıskın olmadıgımız bir renk..

bu fot gorukten sonra butun fikirlerim degisti normade kırmızıdan nefret ederim beyaz tene muhtesem olmus ...acilen kırmızı bluz almam lazım

canım hep dıyorum ben bu kadına cok yakısıyorrrrrrr canlı tonlar,sende kesın al kırmızı bırsey.onemli olan kırmızın tonu..bordoya kacmasın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…