• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benım dudaklarımın rengi cok soluktur keske boyle olabılse...

Benimde dudaklarım çok soluk bi renksenağlama
Rujsuz yada renkli dudak koruyucusu sürmeden dışarı çıkmıyorum çok kötü birşey ya dimi sürekli dudağına bişiler sürmak zorunda olmak:(

angelina-jolie-ew.jpg

263663~Angelina-Jolie-Posters.jpg

Angelina-Jolie.jpg

jolie_angelina_on_toilet-thumb.jpg

brad_pitt_and_angelina_jolie.jpg

ne elbise ama...

ne makyaj ama..

ne bacaklar ama :)))))

008i.jpg

009hx.jpg

028cy.jpg

089f.jpg

diz kapaklarına törpüleme yapılamıyor mu acaba...gerçi o kadar kusur da olsun artık ama...:a015:

neresine dikkat etmişsin öyle valla benimde gözümden kaçmışkaydirigubbakcemile3

çok zayıf olduğu için sanırım diz kemikleri çıkmış.birde ayaklarını beğenmedim çok damarlı çıkmış.ama çok beğendiğim nadir kadınlardan biridir.mükemmel yüz hatları var çokta zarif bi yapısı.göz rengini tam çözemedim ama bazen mavi duruyo bazen yeşil bazen ela.

Nasıl kendınden emın bir ıfade,nasıl bir ozguven bakısı bu.....Kadın neye sahip oldugunu biliyor ve karsısındakılere de bunu aynen aktarıyor...

059s.jpg

010wd.jpg

013bx.jpg

014jm.jpg

016a.jpg

020gw.jpg

036jn.jpg

039pb.jpg

Angelina Jolie işi biliyor :)
takma kirpiği sadece göz uçlarına takıp daha seksi ve çekik gözlere sahip oluyor ..
bende istiyorum alkisalkisalkis

su photoshop resım cıddı kotu olmus yahu :)))
mr and mrs smithte sahaneydiler

canlarım siz ne hızlı ilerlemişsiiz böyle bak bak başım döndü kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştık
süper ötesi bir güzellik bu benim anlamadığım bu kadar işinin arasında o çocuklara nası vakit ayırıyor benimki 1 tane olduğu halde şöyle kafamı dinleyecek günüm yokken bu kadın o kadar işinin içinde nasıl yetişiyor alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

daliah selülit olması için önce yağ olması lazım :))) ama Angelina azıcık kilo alsa hafif selülit bile güzel olur valla ..

canım selulitin zayıflıkla sısmalıkla alakası yok ki..kilo alması konusunda hemfikiriz ama :)

Back