E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #1.161
eminim once sacından baslayacaksın,ne zaman imaj desem sacıma el atıyorum ilk livcim :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tatlım asla saclarıma dokunmam lise ve unw.de cok renk degistirdim kızıl sarı siyah her rengi denedim pısmanım o zamanlar boyattıgıma saclarım cok yıprandı ve dokuldueminim once sacından baslayacaksın,ne zaman imaj desem sacıma el atıyorum ilk livcim :))))
benimde imaj yenilemem lazım :/
yok tatlım asla saclarıma dokunmam lise ve unw.de cok renk degistirdim kızıl sarı siyah her rengi denedim pısmanım o zamanlar boyattıgıma saclarım cok yıprandı ve dokuldu
kumral sana nasıl oluyor daha once denedin mı ?
canım ısın komık kısmı ben esasen bıldıgın sarısınım,oyle kumral falanda degılım.sarı sarı saclarım :)))) bir kere boyadım sıyaha sonra actırdm sonra yenıden boyadım..artık yıpranmasından cok korkuyorum.elimi suremıyorum hıc
aynen tatlım ya ...ben su sadelikten de kurtulmak istiyorum
lush urunlerini kullanan var mı kızlar angelina ında kullandıgı bir urunmus ....izmir alsancakta ugramıstım ama birsey almadan cıkmıstım...lush un urun cesidi cok bol insan giridiginde ne alacagını sasırıyor
aynen tatlım ya ...ben su sadelikten de kurtulmak istiyorum
yani sadelikten kurtulmak istiyorum derken .makyaj değişikliğimi ,saç modeli yada kıyafet değişikliğimi istiyorsun livim?[/B]
ben hıc kullanmadım livcim.baktım sımdı fıyatları falan cok uygun sitesinde
Lady in red....
angelinayı ıcınde gormeye alıskın olmadıgımız bir renk..