• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bılmezmıyım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hastayım bu gruba ben!!!! Tum albumlerı var!!

Godsmack - moon baby bu!!!!

daliah dinledim i stand alone u da süper

whiskey hangover da harikaymış ya :lepi:

iki resim de ben ekleyeyim Angie nin

3146.jpg

Angelina nın dudakları ince olsaydı nasıl olurdu diye tahmin yürütülebilir bu fotoyla ama bence yine güzel olurdua.s

3166.jpg

o resımde ınce dudak gıbı degılde megan gıbı dılı ıle kesfe cıkmadan sanıye oncesı gıbı duruyor sankı canım :))) godsmack sahanedir yaaa !!!

masadaki kodamanlar nasıl gevrek gevrek gülüyolar :) gülerler tabii başka nerede görecekler Angelina yı:)

3226.jpg

sene 2000,kardesi Jamesle..ayakkabılar cıddı kotu..cildi enfes..herzamanki gibi siyahlar içinde opuyorumnanaktan

001nnn.jpg

004ng.jpg

007dl.jpg

Kızlarrrrrrrrrr o cok begendıgımız sacların mimari,Angelinanin sac stilisti bu adam buyrunuzzz , bu adamdanda boyle ınce zevk cıkarmı dersınız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

001sac.jpg

yok ben sadece ayakkabıları degil komple gidiklerini begenmedim neysekı 2000 senesinde oylemıs ...

ya kızlar umut akyurekin angelinaya benzeme cabası kıyafetiyle makyajı falan devam ederken bu estetik operasyon sonrası ısı ıyıce azıtmıs..hilkatgaribesi gibi gorunuyor..pes yani...

4ure19.jpg

ay inanmıyorum bu ne :bbo:...burunu pek begenmedim ,elmacık kemikleri flnda cok cıkık olmamıs mı

daliahcım asıl su fot bakar mısın ...makyajla estelikle olacak seyler degil bosuna caba sarfediyor

umut+akyurek.jpg

Son düzenleme:
Back