• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Young Angelina Jolie
ajoly.jpg

Young_Angelina_Jolie_004.jpg

4146angelina_jolie_11k.jpg

Son düzenleme:
takıları ne kadar hoş olmuş.bu sac rengınıde cok begenıyorum.burda gozume batan tek şey kolundaki kıllar kötükedihüso

098d.jpg

095fl.jpg

dudaklarda gel öp beni diyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bir erkek icin ne kadar da zor bir durumdur degil mi kızlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

091ob.jpg

Kızlar içinde zor bi durumdur bencekaydirigubbakcemile3

daliah canım çoğu erkek itici buluyor bu kadar dolgun dudağı, ben anket yapmıştım bununla ilgili erkek arkadaşlarım arasında.. :)

dudaklarını begendigim 2. unlu rosario dawson dur ...bu kadınınında dudakları super

rosario-dawson.jpg

Kızlar içinde zor bi durumdur bencekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

daliah canım çoğu erkek itici buluyor bu kadar dolgun dudağı, ben anket yapmıştım bununla ilgili erkek arkadaşlarım arasında.. :)

ne bileyim ben bayılıyorum sanırım kendime pay cıkarıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dudaklarını begendigim 2. unlu rosario dawson dur ...bu kadınınında dudakları super

rosario-dawson.jpg

bu kadının dudaklarının buyuk olması bırazda etnik koken..siyahi bir kadın.ama angelina gibi beyaz bir kadında siyahi bir dudak fark yarattı..

livim sana sozumu unutmadım,ama gel gorki işten cıkısım eve gelişim yorgunlukd erken bir toparlayıpta atamadım fotoları..mahcubum sana :1no2:

canım kesın vardır,takma kırpık ve eyeliner vazgecılmezi.evet cokda guzel olmus.bende parlatıcıya takıldım :)))

canım benım dudaklarımın rengi cok soluktur keske boyle olabılse...

Back