How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prensesfb'ye katiliyorum herkes hangi resimin eklenip eklenmedigini kafasinda tutuyormu ? yoksa bir kenara notmu düsüyorlar ?
resimler asiri büyük olmadigi sürece eklensin sorun yok bence. yeterki sayfa düzeni bozulmasin.

Bu daha önce koyuldu mu bilmiyorum ama ilk kez gördüm ve çok şaşırdım.
Angelina'nın burnu ve çenesi estetik mi?
Burnunda varolduğunu tahmin ediyordum ama çenede şaşırdım doğrusu.
angjolienj14497c80dccbf.jpg

Bu daha önce koyuldu mu bilmiyorum ama ilk kez gördüm ve çok şaşırdım.
Angelina'nın burnu ve çenesi estetik mi?
Burnunda varolduğunu tahmin ediyordum ama çenede şaşırdım doğrusu.
angjolienj14497c80dccbf.jpg

akannehirakannehir aaaaaaa ay bence onceki hali de cok guzel ki

benim karsı oldugum dagınıklık...ve bir onceki sayfadaki fotonun aynısını gormek..

düzen istemem neden duygusal somuru halıne getırılıyor ki..

ayrıca prensensfb..bana bırsey soylemedin..neden burda kendını magdur durumuna dusurmek ıcın caba sarfedıyorsun..

ben seni itham etmedim.kendını magdur gosterip bana soylemedıgın seyler ıcın benı kötü gösterme..

aksam ustu bir rep vermişin,neyi soyledin ki bana...

ki kaldı bana bırsey soylemek zorunda degilsin..yeter ki kendını magdur benı kötü gostermeye kalkısma bir kez daha..

bu da senden tek ricam.

benim karsı oldugum dagınıklık...ve bir onceki sayfadaki fotonun aynısını gormek..

düzen istemem neden duygusal somuru halıne getırılıyor ki..

ayrıca prensensfb..bana bırsey soylemedin..neden burda kendını magdur durumuna dusurmek ıcın caba sarfedıyorsun..

ben seni itham etmedim.kendını magdur gosterip bana soylemedıgın seyler ıcın benı kötü gösterme..

aksam ustu bir rep vermişin,neyi soyledin ki bana...

ki kaldı bana bırsey soylemek zorunda degilsin..yeter ki kendını magdur benı kötü gostermeye kalkısma bir kez daha..

bu da senden tek ricam.
demek sana bısey soylemedım oylemı
sana onceden msj atmıstımm daha onceydı
sonra repte dusuncemı belırttım orda okuyabılırdın
benım kendımı magdur gosterme gıbı tavrım yok bende senın bana tavırlarınn karsısında bende durumu acıkca ortaya koydum
benım koydugum resımler hemen bı sayfa sonrası aynı deıldı ınsanlık ınsan unutur koydugu resmı bana benı tanımadan tavır yapıosun bence ınsanlara karsı onyargılı davranma derım

Back