How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
angelina-jolie-brad-pitt-unicef-ball-02.jpg

güzel bulmuyorum kendisini hatta itici buluyorum
ama insanlığı başka.. hakkını yemiyim

donutcum sen sölüyosun ama seni kaale alan yok sanırım bikaç defa söylediğine denk geldimde bende rahatsızım budurumdan aynı resimleri koymuyalım arkadaşlar topiği boşuna doldurmayalım aynı resimlerle

canım antipatik olmaktan korkuyorum..ama maalesef kaale alan yok.inan duzgun olsun ve guncel olsun diye baslık ben cok dıkkatlı foto koyuyorum

antipatiklik değil tatlım benimde dikkatimi çekti kaçtır söylüyosun ayıp ama bi cevap verme nezaketi bile gösteremiyor insanlar anlamıyorum gerçekten bende seninle aynı fikirdeyim öncki sayfalara biraz gözgezdirin ondan sonra resim ekleyin arkadaşlar

bakalım bu kez tek ben degılım soyleyen,umarım bırılerı bızı duyar canım :)

antipatiklik değil tatlım benimde dikkatimi çekti kaçtır söylüyosun ayıp ama bi cevap verme nezaketi bile gösteremiyor insanlar anlamıyorum gerçekten bende seninle aynı fikirdeyim öncki sayfalara biraz gözgezdirin ondan sonra resim ekleyin arkadaşlar
sen benım cvp vermedıgımı nerden bılıosun
belkı ozel mesaj attım veya degerlendırme bolumunden cvp yazdımm
bılıp bılmeden yargılamayın ınsanları
ben begedıgım resımlerı eklıorum resım eklemek serbest sonucta angelınanın resımlerı eklenıor

arkadaslar anladıgım kadarıyla ekledıgım resımlerden rahatsız oluosunuz
bundan sonra resım falan eklemem
sız ıstedıgınız kadar ekleyın rahat rahat

bakalım bu kez tek ben degılım soyleyen,umarım bırılerı bızı duyar canım :)

ben sana daha once soylemıstım ama unutmusunn begendıgım resımlerı eklıorum dıye belkı aynı oluoo ama unutmus olabılıyorum begenıorum eklıyorum
ama sızın gozunuz sanırım aynı resımı gorunce begendıgınız angelına olsa bıle rahatsız oluosunuz aynı resmı baktandan oyuzden artık resım eklemıcem topıgınızı rahat rahat ekleyın kendı resımlerınızı
sanırım evdekı foto albumlerınıze omrunuzde bıkere bakıyosunuz

Kızlar bu topikte her zaman güncel fotoğraflar eklenecek diye bir durum yok.Eklediğiniz fotoğrafların hangi yıllara ait olduğunu belirtirsenizde bir karışıklık olmaz .

Asıl dikkat edilmesi gereken husus, fotoğrafların boyutu. Sayfa düzenini bozacak resimleri lüften paylaşmayınız

Kızlar bu topikte her zaman güncel fotoğraflar eklenecek diye bir durum yok.Eklediğiniz fotoğrafların hangi yıllara ait olduğunu belirtirsenizde bir karışıklık olmaz .

Asıl dikkat edilmesi gereken husus, fotoğrafların boyutu. Sayfa düzenini bozacak resimleri lüften paylaşmayınız

canım son ekledıgım resım buyukmu olmus?kopyalama yaparken buyuklugu normaldi ama buraya eklenince sanki buyuk gibi geldi bana

Prensesim evet canım resimler büyük olmuş .

Boyunutu 800*600 ya da 1024*768 şeçersen düzen bozulmaz canım .

Back