• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla angelinanin genleri saglam zaten annesi cok guzel hatundu cok hos bulurdum olgun halleri de guzeldi bence. kaybetti annesini malesef kanser yuzunden cok uzucu :(

The Tourist'in ilk resmi posteri

Tourist-Poster.jpg

asıl mevzu bakışları,cok can alıcı bakıyor bence.zeka ve guven fıskırıyor.
guzel olup bön bön bakan da cok.

eh cunku yaş 35..

ee canım ben de aksini söylemedim zaten..
yaş 35 dedim
ama daha olgun derken mevcut yaşından daha olgun göründüğünü ifade etmek istedim
yani 35 yaşın olgun bir yaş olduğunu da belirtmiş bulunuyorum zaten..

yani o kadar basit bir cümlemin anlaşılmayacağını hiç düşünmemiştim :delphin:

evet bende o denli kolay bir cumlenın anlasılmayacagını dusunmemıstım

Son düzenleme:
canım polemik yaşamak değil amacım ama sanırım kafanın dağınık olduğu bir zamanda okudun
çünkü oldukça açık bir ifade..

sanada cok yakısır pamuk sekerımm
buda baska beyaz ceketlı resmı tatlım

angelina-brad-button-1199-1.jpg

brad de badem bıyık pek yalışmış delikafadulden

bu arada angelina yıldız olmak için dogmuş farklı bir ışık, farklı bir tarz .. kesinlikle sıradan değil , güzel bulmayanlar yüksek ihtimalle wamp bir güzelliği oldugu için begenmiyorlar ama onu orjinal yapanda bu , normalde benimde güzellik anlayışım daha soft daha natureldir ama angelina farklı işte :) cok az insanda o star ışıgı var .. gecmişteki marjinal cizgisi yüzünden eleştirlebilir ama günümüzde kac ünlü onun kadar duyarlı ki dünyada olup bitenlere , ben saygı duyuyorum kişiliğine sahsen ...

asıl mevzu bakışları,cok can alıcı bakıyor bence.zeka ve guven fıskırıyor.
guzel olup bön bön bakan da cok.

brad de badem bıyık pek yalışmış delikafadulden

bu arada angelina yıldız olmak için dogmuş farklı bir ışık, farklı bir tarz .. kesinlikle sıradan değil , güzel bulmayanlar yüksek ihtimalle wamp bir güzelliği oldugu için begenmiyorlar ama onu orjinal yapanda bu , normalde benimde güzellik anlayışım daha soft daha natureldir ama angelina farklı işte :) cok az insanda o star ışıgı var .. gecmişteki marjinal cizgisi yüzünden eleştirlebilir ama günümüzde kac ünlü onun kadar duyarlı ki dünyada olup bitenlere , ben saygı duyuyorum kişiliğine sahsen ...

ikinizi de katiliorm kizlar kizlar kizlar hiihihkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile5

angelina tamamen kendine has.

dışında sert gibi görünse de sanırım içinde yumuşacık bi taraf var ki asıl tarafı da bu sanki..

bakışlarından çekicilik fışkırıyo kadının.insanı bakışlarıyla öldürebilir :)

Bence de bakışları onu çok çekici kılıyor. Bayılıyorum. :asigim:

dudakları fazla kalın olsada bu kadın cok hoş bence.yuz hatları genel olarak bakılınca gayet iyi duruyor.değişik bir şeyler var onda.ama bence onu esas güzel yapan şey gözleri ve bakışları.

Back