İmajınız Nasıldır??Nasıl Adlandırırsınız?

KittyConda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
1.599
5
insanlar sizi görünce hakkınızda ne düşünür?
mesela giyim tarzınız, tavırlarınız, hareketleriniz vs. sıcakkanlı mısınız, soğuk mu? bakımlı mısınız, doğal mı? kibar mısınız, agresif mi? marjinal misiniz, özgün mü, sıradan mı? bunun gibi şeyler yani genel olarak imajınızdan bahseder misiniz? ve başkalarının imajınızı nasıl algıladığından.

mesela ben imajımı ''dağınık'' veya ''eğlenceli'' olarak adlandırabilirim. olduğumdan daha sıcakkanlı görünürüm. dar çerçeveden bakılınca marjinal bulunurum. genel görüntüm renkli, paspal, tembel, ilginç bir çocuk.

Son düzenleme:
hmm kendi gozumden cok objektif olmaz sanirim bu soruyu yanitlamam.

ancak modern ve klasigi harmanlayip kullaniyorum tarz olarak.

ancak, kisilik yada dis gorunus olarak insanlara ne dusunduruyorum bilemiyorum.

yarin en yakin arkadasima sorup cevap vericem buraya .

Ben genelde yazin folk ve etnik tarzi giyinirim, ince kumastan salvarlar, uzun basma etekler, cicekli elbiseler. Saclarimda örgüyü cok kullanirim, basima renkli, desenli fularlar takarim. Ayakkabim sandalet olur ve bilegime hal hal takarim. Makyaj pek yapmam; sadece günes kremi sürdügüm cildimin parlamasini almasi icin pudra bir de ruj kullanirim.

Kisin soguk oldugu icin koyu renk giyinirim genelde. Tenim de iyice soluklastigi icin gotik havasi olur biraz üzerimde. Kiyafetlerde dantel detayini cok severim, antika tarz takilar takarim, göz makyajina daha fazla agirlik veririm. Ama tarzim kesinlikle gotik degildir, cok agir bir görüntüm olmaz. Biraz vintage havasi olur tarzimda.

Cok az makyaj yaparim, dogal olmayi severim ama buna karsin saclarda dogal olmayan uc renkleri severim; kuzguni siyah, cok acik sari, marjinal renkler gibi... Dogal sac renklerinden bir tek kizili severim, özellikle bakir tonlarini. Kizil bir tutku benim icin...

Kisacasi farkli ama özgün bir tarzim var. Tarzim hakkinda kesin bir sey diyemem ama tamamiyle kendime özgü, kesinlikle modadan etkilenmeyen, ruh haline göre degisen renkli bir tarzim var.
Insanlar benim icin "farkli" tabirini cok kullanirlar. Kiyafetlerim ve görünüsüm kadar hareketlerim ve davranislarimin da bu tabiri kullanmalarinda etkili oldugunu düsünüyorum.

Tabi ben kendi acimdan yorumluyorum, cevremdekilerin yorumlari farkli farkli olabilir. Sadece suna eminim ki onlarin gözünde gercekten farkli bir tipim...

Sevimli, romantik, spor karışımı.
Dolabımda her renk vardır.
Ama en çok koyu kırmızı, bordo, açık gri ve mavinin her tonu.
En çok göze çarpan şeyler de ipek, dantel, kaşmir, fırfır ve şifondur.
Bebekliğimden beri dantelden ve fırfırdan asla vazgeçmedim zaten.
Evli barklı kadın oldum ama ciddi giyinmekten hiç hoşlanmam. Dolabımdaki aklı başındaki kıyafetlerin ceketlerin beyaz gömleklerin tek alınma sebepleri iş görüşmeleri falandır...
Sıradan bir günde beni muhtemelen yırtık pırtık bir jean üzerine tek omzu düşük salaş bir buluz altına spor ayakkabıyla görürsünüz..
Ama en çok elbise çizme kombini yaparım.
Kışın tek güzel yanı canım ciğerim sexapel çizmelerimdir benim için :)))))
Ayakkabı meselesine gelince, ya converse ya da bir karış topuklu ayakkabılar çizmeler giyerim. Ortası yoktur benim için.
Ya çok rahatımdır ya çok feminen. Ama genelde ikisi bir arada =)
Bu aralar kısa deri eldivenlere ve yandan şapkalara takığım.
Aksesuar manyağıyım. Gerçek altında beyaz altın tercih ederim ama imitasyon şeyleri altın rengi alırım.
Yüzlerce küpem vardır. Sanırım küpe koleksiyonum var şimdi farkettim.

Kişilik meselesine gelince içten bir yapım vardır ama yeni tanıştığım insanlar hep sonradan itiraf ederler ben seni uzaktan görünce çok kibirli kız, güzeliğinden burnu kalkmış sanırdım derler. Ama tam tersidir. Hayatta en nefret ettiğim şey kibir çünkü. Ben çok tarafsız, özgürlükçü, empati kurabilen bir yapıya sahibim kim ne derse desin doğru bildiğimi, bana iyi gelen şeyi yaparım. Giyim konusunda da bu böyledir. Sevdiğimi, hissettiğimi giyerim. Modanın bir anlamı yok benim için. Herkesin giydiğini çok moda olan bişeyi asla para verip giymem. Hatta beğensem bile almam. Çok aciz geliyor bana sokak modası. Sakin ve uyumlu bir insanım o yüzden aykırılık da bana göre değil. Gotiklik, punk-rock, rock-chic falan bana göre değil. Doğal bulmuyorum, copy paste giyim kalıpları tarz değil seçimdir. İnsan kendisi gibi giyinmelidir.

Son düzenleme:
her renk giyebilirim yani hemen hemen...

önemli olan o rengin o kıyafete yakışması

...

kıyafette sade şeyleri severken,takılarda kimi zaman abartılı ve çarpıcı şeyleri severimm

ayakkabıda da sadelikten yanayım

öyle 15 cm lik topuk felan giyemem anca özel bi yere gidersem giyerim 10 cm felan olur o da..

gri renge bayılıyorumm bide toz pembeye

sonra ufak küpelere,taşlı..

ya da çok büyük küpeler de gözdelerimdir..dikkat çekici

büyük küçük her tür çantayı severimm

uzun hırkalara bayılıyorum skinny jean le beraber..

sonra bere çok seviyorum

parlatıcı çok seviyorum,koyu simsiyah göz makyajına bayılıyorumm

pudra çok nadir kullanırım..arada sırada ayda yılda bir

kapatıcı hiç kullanmıyorum

kopkoyu simsiyah saça bayılıyorumm aslında ama artık ömrüm boyu daha saç boyamayı düşünmüyorum,şuan kahverengi ve daha yumuşak bi hava verdiğini düşünüyorum

üstünde değişik baskılar olan t-shirtleri çok seviyorum.. çeşitli çizgifilm kahramanları ya da karakterlerr

herkesin üstünde olan şeyleri giymekten hiç mi hiç hoşlanmıyorum :S

çok abartı bir görüntüden hiç ama hiç hoşlanmıyorumm

siyah,kırmızı ve pembe oje çok seviyorum... ha tabiki bide bordo oje (mükemmel)

genel olarak,yalın bi tarzım var ama küçük detaylarda abartıyı seviyorumm bazen

çocuksu şeyleri seviyorum .. salaş...

ya da çok ciddi

işte böylee :)))

Kıyafet ve aksesuar seçimimde çok seçiciyim,insanların 'gothic' diye tabir ettiği türden giyinirim
Ama ben bir 'şeye' mensup olmayı sevmiyorum o,bu ya da -ci -ci -cu olmadım hiçbir zaman
Siyah,gri ve çok nadir beyaz dışında hiçbir renk kıyafet giymem,kendime yakıştırmıyorum
Kıyafetlerimin içinde nadir kullandığım renkler lacivert ve mordur
Kıyafetlerimin ufak bir yerinde bile olsa dantel bulunmalı siyah kıyafetlerimin çoğu tüm danteldir
Kot pantolon hiç giymem bol pantolonlar da aynı şekilde
Pantolon giymeyi sevmem zaten genelde şort ve etekleri tayt veya ince çorapla ya da çorapsız giyerim
Dantelli taytlarım desenli çoraplarımı çok severim

Dolgu topuk-platform botlar dizüstü platform çizmeler giyerim babet ya da topuksuz ayakkabıları sevmiyorum

Kalın ama kibar metal bileklikler siyah bileğe dolanan ince desenleri olan bileklikler favorimdir
Kolye kullanmayı sevmem uzun kolyeler takarım eğer takarsam
Genelde beğendiğim kolyeleri bileğe dolayıp kullanırım
Yüzük takıntım var büyük gümüş ya da metal yüzükleri çok severim

Siyah ve lacivert saç çok severim ikisini de kullandım siyah vazgeçemediğim saç rengi
Tırnak konusunda giyimimin aksine son derece renkli olabilirim yüzlerce ojem vardır farklı renkte :)

Göz makyajına ağırlık veririm genelde siyah gri far eyeliner en çok kullandıklarım
Kırmızı,narçiçeği rujlar favorimdir
Fondöten çok nadir kullanırım genelde sadece pudra kullanırım

Karakter olarak herkes tarafından ilk bakışta soğuk bulunurum
ama kendime yakın hissettiğim insanlara karşı çok sıcak ve eğlenceliyimdir
Görünüş olarak farklı soğuk itici olduğum söylenir :)
Aşırı bakımlı olmasam da bakımlıyım agresif değilim ama görünüş itibariyle sert bir yapım olduğu için herkes agresif olduğumu düşünür

ve aklıma geldi söyleyeyim

kolye çok seviyorum.. özellikle kısa minik taşlı ve ince zincirli kolyeleri

ayrıca kırmızı ruj çok seviyorum ama nadiren sürüyorum.. yani çok sade bir şeyle ve göz makyajı olmadan sadece kırmızı ruj

takma saçlardan nefret ediyorumm..

taç ve bandana seviyorum.

bolero ve içi ve şapka kısmı peluş olan hırkalara,ceketlere bayılıyorumm

yalın bi tarzı kendime yakıştırıyorum ama mesela sunucu gülhan şen gibi abartının yakıştığı insanları da beğeniyorum ama kendim uygulayamam tabi :))

ama aksesuarlarım abartı ve dikkat çekici olabilir onu seviyorum...

Son düzenleme:
çok yazdım ama olsun

fular ve de şal tarzı şeyleri de seviyorum.. bitti sanırımm

insanın hemen aklına gelmiyor değil mi:97: ben de uzatayım biraz;

tek renk giyim olarak bir tek siyah severim. siyah palto, siyah ince çorap, siyah topuksuz bot, siyah kaşkol, siyah tırnaklar, beyaz yüz, siyah akmış dünden kalma gibi görünen kirli bir makyaj. bu benim en sevdiğim soğuk kış günü giyimi. ama asla bütünen kırmızı, bütünen pembe vs. şeklinde giyinmem.

bol boncuklu takılar, büyük kadınsı küpeler kullanmam. eskiden takılara ilgim inanılmazdı, şimdi ise uzun kolyeler, küçük halka küpeler kullanırım. piercingleri severim dudağımın iki kenarı delik. ama birini çıkardım, kapanmadı hala.

dövmeye bayılırım. küçük basit dövmelerden çok işçiliğin konuştuğu büyük dövmeleri severim. bol dövme yaptırmayı düşünüyorum.

bakışlarda ürkütücü olmak benim için en havalı şey. her şeyime ters düşse de bakışlarımın donuk ve soğuk olmasına çalışırım ve öyledir.

saçta aşırı renkleri severim.(saçım şuan siyah olsa da) kıyafetlerimi saçlarıma uydurma hastalığım var.

çarpıcı renk saçlarla, zıt renklerin buluştuğu giyim favorim. mesela turuncu saç, mavi şeffaf gözlük, pembe etek gibi.

tırnakların uzun ve rengarenk olması benim için, elin olabilecek en güzel halidir.

giydiğim kıyafetlerin içinde mutlaka kot kullanırım. en azından kot kumaşından yapılmış gibi duran altlar giyerim. mor hiç sevmediğim bir renk, hiç kullanmadım.

bu çok renkli giyimin dışında genelde ''grunge'' imajındayımdır. bazen ise sevimli görünmek için kasarım. o zaman gözlerimin iri ve hafif şaşkın görünmesi için uygun makyajı yaparım. yapmaya çalışırım daha doğrusu.

Son düzenleme:
evettt dun en yakin arkadasima sorayim demistim ama aksam dayanamayip esime sordum , sence disardan kimim ben ve icerdeki bana benziyor mu dedim?

erkeklerden gelen klasik bir cumle kurdu, sosyetik, giyime duskun, ac parantez suslu,yuksek kriterleri olan biri olarak biliniyorsun bence dedi. cok sasirmadim , bir kac kez daha buna benzer seyler soylemisti bana .
herkesin cekindigini ve cok cesaretli degillerse yaklasmaya korktuklarini da ekledi.
garip bazen kendini goremiyor insan demek ki .
halbuki ben cok sevecen , arkadas canlisi ve acik sozluyum yazabilirdim kendi gozumden kendim icin..

33 yasima giricem hala kendimi cozememisim demek .

lady'cim iyiki acmissin canim konuyu, bak sayende neler ogrendim neler .

evet. özellikle ben çok soğukkanlı, kibirli görünen insanların pamuk gibi olduklarını görüp şaşırırım. böyle böyle görünüyorsun deyince de onlar çok şaşırırlar

8 yorumu da transa girmiş gibi okudum bu arada ne meraklıymışım ben ya

salaş
başka isim bulamıyorum tarzıma:)
'çuval giysem yakışır' ukalalığıyla elime ne geçirirsem giyiyorum
özellikle bol sweatları çok seviyorum,erkek giysilerini de öyle.Sevgilimin kaç giysisi benim dolabımda durur arada giyinirim onları :)))

erkek t-shirtleri benim çok hoşuma gidiyor ya da böyle kadınların normalde giymeyeceği bol salaş erkek kıyafetleri,üstler...

:))

ama giymiyorum ben sadece gözüme çok rahat görünüyo

ben etekleri elbiseleri çok seviyorum beni pantolonla görünce şaşırır oldu insanlar beni giyim tarzımdan dolayı çok farklı değerlendirenlerde var çünkü çevreme göre fazla iddalı giyiniyorum bu da beni ukala biri sanmalarına yol açıyor ama umursamıyorum ben çok seviyorum şık giyinmeyi.genelde siyah-kırmızı ağırlıklı giyinirim saçlarımı hiç toplamam siyah ince çorabıda çok güzel elise tamamlayıcısı olarak bulurum tabi elbisenin rengine bağlı olarak büyük yüzüklerden ve kolyelerden hoşlanırım.kırmızı ruju çok severim ama fazla makyaj yapmam pudra-fondoten vs hiç sürmem yüzüme sadece göz kalemi ve rimel yeterlidir günlük makyaj için.onun dışında taçlara bayılırım büyük parlak olanlara özelliklede çok hoşuma gidiyor seviyorum ben parıl parıl parlamayı ruhum kokoş

İmajımın önemi yok ,çünkü insanlar üstümdeki-başımdakini görmüyor hemen fiziğime yorum yapıyorlar.Neden sonra bunu nerden aldın,ne zaman aldın ?,diye sormaya başlıyorlar.Yazın elbise ,şort giyerim genelde.Rahatıma düşkünümdür.Kışın da tayt ve mini elbiseler favorimdir.fArklı olup dikkat çekme çabam olmamıştır hiç,yeterince dikkat çekiyorum zaten. Sade ve doğalımdır,makyaj yapmam neredeyse.Allık ve soğuktan dudaklarım çatlamasın diye nude tonlarda ruj sürerim.Saçlarım sarı,naturel,artık uzun saç sevmiyorum.Kısa saç daha modern geliyor.İncik,cincikle aram yoktur,takıp takıştırmam fazla ://

öyle rengarenk giyinmem en çok tercih ettiğim renk siyah kahve ve koyu renkler asla sarı renkte bir kıyafet giymeyi tercih etmedim etmemde sanırım.siyah göz makyajını çok severim gönlüm doğallıktan yana diye makyajla aram yoktur fakat pudra sürerim çünkü cildim bazen problemli diye.siyah saça bayılırım nude tarzında makyajlar beni cezbeder hep ama yapamam beceremiyorumgenelde sade yalın kendime yakışanı giyerim modayı takip etmek gibi bir derdim yok bana yakışıyorsa rengide uyumluysa giyerim .asla topuklu ayakkabı giyemem rahat edemem genelde babet spor düz taban ayakkabı ve terlikleri tercih ederim.abartıdan ve gözlerin üzerimde olmasından hiç hoşlanmam.dışardan bakılınca soğuk sinirli ve uzak duran bir havam var ama konuşunca sempatik güleç sıcakkalıyımdır.ayakkabı çanta uyumunu aramam açıkçası en sevdiğim tarz spor giyim mis gibi rahat bazen salaş saçlar kıyafetler hoşuma gider.çok resmi giyinemem .her renk ojeyi severim.bileklik yüzük ve küpe olarak takıları severim takarımda.asla vazgeçmeyeceğim ve en sevdiğim şey parfümdür parfüm takınmtım var yani kokulara ilgim var nedensehayatımın bir parçası parfümsüz asla diyorum

ben kesinlikle "kokoş" diye tabir edilen gruptanım çünkü kuzenim her fırsatta yüzüme vuruyo
asla çok spor giyinmem, kot pantolon giydiysem üstüne giydiklerimle ve topuklu ayakkabılarımla onu klasikleştirmeye, daha doğrusu "şık" hale getirmeye çalışırım
makyajda abartıyı asla sevmem, fondöten, pudra, far fln kullanmam..
göz kalemini severim ama çoğunlukla rimel, allık ve hafif pembe tonlarda bi rujla çıkarım..
bu arada ojeden de nefret ederim

takıya bayılırım, kim bayılmazki
özellikle uzun ve gösterişli kolyeler, cicili bicili küpeler tam benlik
alyansım dışında yüzük pek kullanmam ve maalesef saatte takmam

her renk kıyafetim var diyebilirim, siyah, kahve gibi tonlardan uzak durmaya çalışırım, o tonları kullandıysam bi küpe veya bileklikle renklendiririm mutlaka
pantolondan çok etek veya elbise severim

dışardan çok soğuk ve ukala görünüyomuşum hep böyle der insanlar, ama aslında sıcakkanlı bi insanımdır ve hemen arkadaşlık kurabilirm
şimdilik böyle, belki ileriki yaşlarda biraz sadeleşir tarzım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…