İmaj değişikliği konusunda önerileriniz

• Konu Sahibi Eylül Çiçeği
  • Başlangıç Tarihi
bencede topulu ayakkabı hafşfte olsa topuk güzeldir ayrıca son durum ney ya bayılırım intiikama :)

saclarına dalgalı bı foncek cektır porselen makyaj yaptır yuzundekı butun kusurlar yok oluyor sanırsam 20 mılyon tabı bu kuaforden kuafore degısıyo sade hos duracak bı makyaj yaptır ruj kullanma onun yerıne parlatıcı kullan ustune guzel bı badı altına mını kot etek onun altına strec saclarının arasında gorulebılecek uzun gumus rengınde bı kupe kendınden bıraz bahsetseydın ona gore daha ıyı yardımcı olurduk

kızlar inş. bu hafta içi çarşamba o gün geliyor ama kalbim pır pır ölücem gibi yaa off off :1no2:

e sonucu merak ettik amaaa:)

ya canım gelısen olaylardan bızıde haberdar et meraktan catlayacaz valla :CüvCüv:

valla bacım işin içinde intikam varsa vazgeç derim...
güzel olsan ne olur olmasan neee duygu nefretse...

illa çok güzel olmak istiyorsan gelmeden bir gün önce hamam sefası yap cildini arındır sonra bir güzel nemlendir
kaş-bıyık ne varsa aldır temiz olsun yüzün..
abartmadan ama vurgulayıcı bir makyaj yap pastel tonları seçmelisin...
kendini en rahat ve güzel hissetiğin giysini giy...
şekerli hatta portakal içerikli olan parfüm sür...(fierri ||) gibi...
bakımlı olsun ellerin saçların özellikler dişler...sarı atrtarlı olamamalı...
herşeyden öncesi kendine güvenen kadın güzeldir...

dalgalı fön önermem düz fön kahküllü saçta iyi durur

Son düzenleme:

yüz hatalrın saç rengin yakınsa bu tarz bir makyajda deneyebilirsin

benim yüz hattım aynen böyle valla

eee durum nedir ya bize anlatmıcakmısın ??? biraz geç kaldım ama bnce .....gömleğin dekolteli ,saçların fönlü ve tepeden bağlanmış kehkül yooookkk, dar paça jean harikaa. ayakta wans yada etnıkes veya concerse de olabilir,hırka şart bu havada ,
ıııımmmmmm kırmızı oje kesinlikle, sıfır makyaj ama daha önceden cildine iyi bak maske falan yap ,kaşların ve bıyıkların alınmış olsun yüzün sade,berrak olunca kendi doğal güzelliğin ön plana çıkmış olur ....BENCE BÖLE Bİ ŞEKİL ERKEĞİ BAŞTAN ÇIKARMAYA YETER SADE VE DOĞAL ....ABARTISIZ kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bak bende merak ettim şimdi..
eeee sonuç ne.....

kızlar onunla aynı ortamda bulunucam pat diye karşısına çıkıcam ama işte bugünlerde ortalıklarda yokmuş dediklerine göre çaktırmadan haber alıyorum da haftaya gelicekmiş bende o zaman damlıycam oraya

peki kızlar nasıl davranim yani çok mutlu gibi yapim degil mi hane onsuzda mutlu oldugumu anlasın

peki kızlar nasıl davranim yani çok mutlu gibi yapim degil mi hane onsuzda mutlu oldugumu anlasın

bencede canım aynen ole yap cok rahat bı sekılde davran heyecanını sakın ona bellı etme kendınden emın bı sekılde dik dur :1rolleyes:

çok mutlu gibi görünmek içinde işi abartma normal ol hatta onunla konuşabile nasılsın filan de rahat olya relax

bence abartma sade ol cok daha dikkat cekecesin eminim mesela beyaz dar gömleginin içine iyi marka az dantellli bir atlet giyebilirsin hafif gözüksün sonra sade sık bir at kuyrugu yap bewbeksi ve masum bir makyaj yap derim ben ucuk pembe allık

kıyafetin son olarak oysa fransız manikürü yaptır elleri bakımlı gösteriyor. çok abatılı olmıyan makyaj gerekirse bu konuda yardım al. çok abartı olmaz zaten converslerle falan daha sporsun yani anladığım kadarıyla

cnm rahat ol onu takmıyo pozisyonlarında yani merhaba falan diyede konuş ortamı olunca

etkilemk istiyosan bence en cabuk dikkat ceken sey saçlar.saçalarında yap bi deişiklik.makyajını onunla beraberken yaptıgın gibi deilde farklı yap.kıyafetlerin de çok önemli farklı giyin her zamanki tanıdıgı gibi olma.katılıorum sana bastan yarat kendini.hayran bırak.umarım yardımcı olmuşumdur:teytey::teytey:

yüzünü bi görseydik aslında daha çok yardımcı olabilirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…