• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

im iimi yiyor...Am, delirmek zereyim

Smqe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
57
0
96
İstanbul
Kızlar sadece içimi dökmek istiyorum.. derdimi anlatabileceğim hiçkimsem yok.

yaklaşık 1 yıldır hoşlandığım bi çocuk vardı.bu çocuğu unutmak için hiçbir çarem yoktu bana aşık olan hiçkimsede yoktu.ve karşıma birisi çıktı okuldan,bütün arkadaşlarımla kardeş gibiydi.MSN de konuştuk ve birkaç gün içinde bana aşık olduğunu öğrendim.elimi tutup diz çöktü önümde ve bana çıkma teklifi etti..
ilk başlarda herşey çok güzeldi ama kıskançlık yüzünden arada trip yapıyordum ben trip yapmazsam o konuyu kendine çevirip trip yapıyordu ama bu tripler en fazla yarm saat sürüyordu hemen yalvarıyordu sensiz yapamıyorum olmuyor diyordu.

geçenlerde (2 hafta önce falan)aramız bozuktu..o hafta çok soğuktu bana karşı hiç yanıma gelmiyordu okulda.ben onu beklerken yanımdan geçip gidiyordu.. birgün okula eskiden hoşlandığı kız geldi.artık dostlardı ama ben o kızla dost olmasnı istemiyordum tabiikide.. o gün bana hastayım demişti ve o kız gelince gayet iyi olmuştu..buda bana çok ağır gelmişti zaten aramız çok iyi değildi ogün bütün gün ağladım beni takmayan sevgilim o kızın dibindeydi bütün gün peşindeydi.. bu bardağı taşıran son damlaydı ve o akşam msn de ayrılmak istediğimi söledim hayır yapma dedi yalvardı saatlerce ve affettim.. affettikten sonraki bir hafta değişen hiçbirşey olmadı bana karşı aynı soğukluk ilgisizlik okula gelmemeler,beni umursamamaları..
bana demediği birtanem lafını başka bir kıza söylemişti ve bu kız yüzünden öncedende tartışmıştık kız sevgilime çok yakın davranıyordu kızda pek düzgün biri değildi.. o laftan dolayı trip yaptım ve hiç ilgilenmedi.. hasta olduğunu öğrendim ve yine mesaj attım iyi misin diye. bir duş al ilaç iç yemek ye falan ddim ben ilgilendim onunla :gitme:

Bayramın ilk günü iyi misn diye mesaj attım galiba falan dedi.Yine mesaj attım hiç cevap wermedi.defalarca orda mısın dedim. 'tripli olunca neden triplisin oluyo.Peki yazmıyorum.İyi bayramlar' diye bir mesaj attım ve sadece of şeklinde bir cevap geldi.sonra hiç birşey yazmadım içim içimi yedi ama yazmadm ertesi gün hiç aklına geliyo muyum yazdım ve konuşma uzadı.eski sevgini,aşkını ilgini özledim dedim eskisi gbi olamıyorum soğudum dedi. bende o lafı duyunca dayanamadm ve ayrıldık.bugünde arkadşm konuştu onunla bana karşı hiçbi duygusu yokmuş artık :gitme:
ben hiçbirşey yapmadım hastayken okulda ona gidip yemek aldım kendi harçlığımla ona bişeyler yaptım ateşini ben kontrol ettim hırkasını ben giydirdim..bana beni asla bırakma ayrılırsak önünde diz çöker ağlarım affet diye derdi.. seni çok seviyorum niye böyle derdi.. karşılıklı bitanem derdim :sinifsinif:
Çok ağır geliyo hazmedemiyorum .. çok özledim onu...kokusunu.. bana aşkım diyişini.. herşeyini çok özledim..
ben triplermden ötrü onu soğutmuşm kim sevgilisini çok fazla yakın olduğu kızdan kıskanmaz ki? bana demediği lafları neden onlara diyordu ki? neden benim yanıma gelmeyip o kızın yanına gidiyordu ki o kızı sevmediğimi bile bile..yersiz yere hiçbir zaman kıskanmadm trip atmadım bunlara hep dikkat ettim sırf soğumasın diye..

Nolur bana yardım edin lütfen biraz anlayın beni.. yanımda birilerinin olduğunu bilmek istiyorum:gitme:mafoldumben

Son düzenleme:
Kendini neden uzuyorsun bu kadar canim ya:1hug:
sana deger vermeyene sende deger verme
kimsenin seni uzmesine izin vermeyerimseniben

yaş kaç bilmiyoum ama anlatım şeklinizden anladığım kadarıyla lise çağları.
anlatım şekliniz diyorum çünkü hastayken ateşini kontrol etmek, hırkasını giydirmekten bahsetmişsin, ah be güzel kardeşim bunlar erkekler için(istisnalar hariç) o kadar önemsiz ki. düşün bak sen birkaç aydır yapıyorsun bunları, onlarca sene kocasına yapıp da yine de darbe yiyenler var.
sana bir abla tavsiyesi sen sen ol ayaklarının üstünde dur, gururlu ol. o ayrılmış gibi değil de Nasrettin Hocanın dediği gibi "ben zaten inecektim" durumuna gir. boşver kaçan kovalanır. ama sana söyliyeyim tam bir maymun iştahlı ergen profili var arkadaşında.
bekle bak hayat daha mükemmellerini çıkaracak karşına. office demişti dersin :teytey: a.s. :hooray:

canım üzgünüm ama seni gerçekten sevse, senden soğuması çok uzun bir zaman alırdı , öyleki bu şekilde kolay kolay bitiremezdi..

onunki gelip geçici bir hevesmiş.. bir iki zora sokmanda benden pas dedi..

üzüldüğünü belli etme.. umarsız ol.. sen ne kadar üzülürsen karşısında ezilirsen, o kadar havalara girer.. kendini bişey sanar..

en iyi intikam unutmak ve bunu da göstermektir...

unutma kaçan kovalanır..

bir daha msj çekme sakın.. o seni mutlu görsün.. okulda çok keyfli ol arkadaşlarınla.. bak nasıl çıldıracak:)))

Ehh sen trip oda trip sonucu tirt olmus iste.....:delphin:

Yaw güzelim birak allasen!!! Ne üzüyon kendini...?:teselli:

Istemiyormus iste, sogumus, seni istemeyeni sen hic isteme ayol.:hulya:

Öyle bir anlatayorsunki sanki 40 yilik kocan, yedirdim icirdim giydirdim falan.:1rolleyes:...yapma yahu, yasin kac ki senin daha?kaydirigubbakcemile3

Gecer bunlar güzelim.....seni gercekten hak eden biri karsina cikinca anlarsin.:1hug:

seni seviyorum,seni bırakamam gibi sözleri çok kullananlardan kaçmak gerek aslında canım.
Herkes güzel sözler duymak ister ama yalan olmayanları... Benim sevgilimde kolay kolay kullanmaz bu tarz cümleleri. Ama bana karşı davranışlarında hiç bir hatası yok...
Güzel sözlere kanma.. :olmaz:
Evet tripler,kıskançlıklar soğumalara neden olur,başıma gelmişti.. ama senin anlattıklarınıda kıskanmamak mümkün değil.
Ona hiç sevgin kalmamış gibi davran,mutlu ol neşeli güçlü görün..
Buna dayanamayacaktır.. Bi süre sonra dön diyecek bence... ama üzülüp surat asarsan zor tatlım..

Son düzenleme:

klasik erkek kacamagı işte :mymeka:
yoks ogumuş yok sevgisi kalmamış.
kara kara zırnık :dilcikar:
takmaya degmez canım salla gitsin.

başkasını unutmak için başkası ile başladın

sonra o başkası sana başkalaştı

o da zaten başkasını unutmak için seninle imiş

bu konuda benim anlamadığım başka bi nokta var mı :bbo:

başkalaştıramadıklarımızdansınız :tomato:

bazı insanlar aslında sadece aşık olma hallerini seviyorlar.yani senin için ölürüm, biterim vs cümlelerini kullanmak, o ruh halindeymiş gibi davranmak, sevdiği için herşeyi yapacak insan gibi görünmek, aslında bir bakıma kendi egoları için yaptıkları şeyler.bu durumda karşındakinin kim olduğu pekde önemli olmuyor bazen.gerçek duygularla hareket etmeyincede küçücük bi durumdan ötürü soğudum artık sevmiyorum diyebilmek zor gelmiyor.hele ki bunu yapan karakteri henüz oturmamış bir ergense neden pat diye bitti, nasılda hemen soğudu diye düşünüp şaşırmamak gerek.

inanmıyacaksın bu erkeklerin senin için ölürüm ayrılsak yapamam diyişlerine
yalan çünkü aşkından ölne kaç kişi varki
buda bahane olmuş yok tiriplerine dayanımıyorum vs.
üzülmeye değmez geri dönmesi içinde HıÇBıRŞEY yapma bence bırak ne hali varsa görsün
sende kendini derslerine ver ilgilenme onunla unutmasan bile unutmuş gibi davarn GÜÇLÜ OL kısacası

seni anlamaya çalışıyorum cnm sende lisedesin bende lise sondayım.. lise hayatım boyunca 1sevgilim oldu ve halada aynı kişiyle beraberim.... canım eğer seni gerçekten sevseydi bahaneler aramızdı..... bende sevgilime çok ilgi gösteririm ama aynısını da görürüm.... bu erkekten erkege degişiyor canımm.. sen takma kafaba arkadaşların dedigi gibi önce üzgün görünme gül eğlen takma kafana..... eğer seninse geri dönecektir....
geri gelmesini bu kadar istiyorsan sende biraz dikkatli davran kendinden çok fedakarlık verme canım umarım hakkın da hayırlısı olur.... :nazar:

Back