Örgü İlyada'dan Örgüler

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Canim Bunlar çok Güzel Ya.hemen Birtanesini örmeye Başlarim Artik.ellerine Sağlik.

ilyadacımm birinci sayfadan beri takip edıyorum,,çok güzeller..acıklamalı modellerın yokmu cnm..sayı,işlenişi felan,,çok şirinler burda olsanda ögretsen bana..benimde kıs bebiş yegenım oldu ..minicik heveslendım..işleyen olsa alırım bıle..ne ıse saglıcakla kal ve eklemelerıne lütfen devam ..elıne saglık..

canımmm bayıldım valla bi çoğunu aldım paylaşımın için teşekkürler
:1yes2:

canım arkadaşım bilginkız sözüm meclisten dışarı demiştim biliyorum arkadaşım sıkı takipcimsin ama rahatsızlığım ve tedavimden dolayı fazla oturamıyorum bilgisayar başında ama ara ara takip etmeye çalışıyorum çalışmalarında çok güzel kutlarım arkadaşım

ayşe ve makro çok teşekkür ederim arkadaşlar beğendiğinize sevindim örgü strese birebir hemen başlayın derim sağlıcakla kalın

öncelikle gözünüz aydın bebiş yeğeniniz olmuş allah hayırlı sağlıklı ömür versin şilacım takip etmene çok sevindim ama bu ara biraz ara vermek zorunda kaldım fakat devamı gelecek ben ajurlu örgü pek bilmem ama model yaratabiliyorum o yüzden genelde sade örneklere yer verdim beğendiğiniz varsa yardım etmeye çalışırım esenle kalın

gamzecim ne mutlu bana beğenip almışsın ben teşekkür ederim canım sağlıcakla kalın

canım arkadaşım bilginkız sözüm meclisten dışarı demiştim biliyorum arkadaşım sıkı takipcimsin ama rahatsızlığım ve tedavimden dolayı fazla oturamıyorum bilgisayar başında ama ara ara takip etmeye çalışıyorum çalışmalarında çok güzel kutlarım arkadaşım

:içelim: :içelim: :içelim:

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

merhabalar
zeyna kanaviçe çok teşekkür ederim arkadaşlar beğendiğiniz sürece ara ara da olsa devam edeceğim sağlıcakla kalın

X