Çatlaklar İlvina Salyangoz Kremi Kullananlar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Ben geçen ay aldım bu kremi. Kullanıyorum da hala ve krem bitmek üzere, yenisini alacağım kesin!
Ben sadece yüzüme kullandım ve gayet memnunum. Yüzde aydınlanma, gözeneklerin küçülmesi, siyah noktaların azalması, akne oluşumunu durdurması gibi bir çok etkisini gördüm.
Diğer markaları bilemiyorum, ama ben özellikle İlvina'yı araştırmıştım ve hakkında iyi yorumlar duyduğum için almıştım.
Kullandım, iyi sonuçlar aldım ve buna istinaden de tavsiye ederim.

Fakat sen sorununun doğum çatlakları olduğunu söylemişsin.
Eğer spesifik olarak doğum çatlakları için kullanacağın bir ürün arıyorsan sana tavsiye edebileceğim farklı birşey olabilir.
Geçenlerde göğüs sıkılaştırıcı krem araştırırken, eczanede bir bayan bana Bella B Body Buzz Sıkılaştırıcı ve Selülit Giderici Krem'i önerdi.
Fakat ben daha doğum yapmadığım için, bunu kullanıyor olmak saçma gelmişti. Öve öve bitiremedi bu kremi ve eczacı hanım da kullanmış, inanılmaz sonuçlar almışlar.
$bellab.jpg
ürünün görüntüsü de bu. Bana söylediği fiyatı 85 TL idi. Eğer araştırırsan sen internette belki daha uyguna bulabilirsin...

Ben geçen ay aldım bu kremi. Kullanıyorum da hala ve krem bitmek üzere, yenisini alacağım kesin!
Ben sadece yüzüme kullandım ve gayet memnunum. Yüzde aydınlanma, gözeneklerin küçülmesi, siyah noktaların azalması, akne oluşumunu durdurması gibi bir çok etkisini gördüm.
Diğer markaları bilemiyorum, ama ben özellikle İlvina'yı araştırmıştım ve hakkında iyi yorumlar duyduğum için almıştım.
Kullandım, iyi sonuçlar aldım ve buna istinaden de tavsiye ederim.

Fakat sen sorununun doğum çatlakları olduğunu söylemişsin.
Eğer spesifik olarak doğum çatlakları için kullanacağın bir ürün arıyorsan sana tavsiye edebileceğim farklı birşey olabilir.
Geçenlerde göğüs sıkılaştırıcı krem araştırırken, eczanede bir bayan bana Bella B Body Buzz Sıkılaştırıcı ve Selülit Giderici Krem'i önerdi.
Fakat ben daha doğum yapmadığım için, bunu kullanıyor olmak saçma gelmişti. Öve öve bitiremedi bu kremi ve eczacı hanım da kullanmış, inanılmaz sonuçlar almışlar.
Eki Görüntüle 365827
ürünün görüntüsü de bu. Bana söylediği fiyatı 85 TL idi. Eğer araştırırsan sen internette belki daha uyguna bulabilirsin...

İlvinayi bende duydum iyi diye gercekten gözenekleri skilastriyomu acaba ,ben bimdeki salyangoz kremini denemiştim ,ilk gunler super yaptı ama sonra sonra yüzümde sinek ısırigi gibi kırmızı benekler çıkmaya başlayınca bırakmıştım,gerci fiyatı da acayip uygun ,o kadar ucuza olan krem heralde mucizeler yaratamazdi,ilvinayi denicem

ben kullandığım üründen çook memnun kaldım gerçekten kokusu da çok güzel..iykide aktar tavsiye etmişte almışım:21:

herkese slm

kızlar ablam yazın bana edremitten salyongoz kremi getirmiş hediye olarak kullandım cok guzel cıktı sansıma yenısını sıparıs ettım sızlerede tavsıye ederım oledio markası populer kozmetikte satılıyo

Bnde sülük kremi kullanıorm çok memnunum sivilce doğum izlerine siyah noktalara her şeye iyi gelio koltuk altı kararmasına bile iyi gelio tavsiye ederim ..Çok memnun kaldım

Merhaba arkadaşlar, malum doğum çatlakları, izler lekeler kkdan bir arkadaşım hatta soytarı bana bunu tavsiye etti.Bugün ürün elime ulaşıcak bende denicem, daha önce kullanan arkadaşlar var mı aramızda merak ettim açıkçası. paylaşımlarınızı bekliyorum.
ben denedim ama bi sonuç alamadım 1 aydır başka bir ürün kullanıyorum çok memnunum yaza süper başlıcam inşallah

X