• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iltihaplarla başım dertte ne olur bir tavsiye :(

cimcimesultan

şubat 2015 İKRA, şubat 2016 İNANÇ :)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
8.779
3.071
248
merhaba arkadaşlar
tam 1 yıldır akıntılarla uğraşıyorum:14:.
gittiğim her doktor ilaç fitil antibiyotik verdi
ama ilaçları kullanırken iyi ilaçlar bitince yine eski haline döndü.
soğan suyunu denedim 2 ay ondan da fayda görmedim.
her tuvalete gittiğimde afedersiniz ama lastik gibi uzayan beyaz akıntım oluyor.
mutlaka içinizden biri veya çevrenizden birileri bununla baş etmiştir.
bana yardımcı olurmusunuz
artık soğan suyu veya ilaç kullanmak istemiyorum
başka ne gibi yöntemler var bu illet için:14:

en iyi çözüm bol su içmek ve beli ayağı sıcak tutmak die biliyorum ben ne zaman belimden soğuk alsam direk bende de oluyo bol su içiyorum mecbur ilaçta kullanıyorum:50:

en iyi çözüm bol su içmek ve beli ayağı sıcak tutmak die biliyorum ben ne zaman belimden soğuk alsam direk bende de oluyo bol su içiyorum mecbur ilaçta kullanıyorum:50:

ah canım benim ya çok sağol cevabın için.
bel ve ayakları sıcak tutmaya gelirsek ben sıcak tutamıyorsam kimse tutamaz heralde :(
evim kömür kaloriferli hamam gibi oluyor ben yinede ayağımdan çorap ve terliği sırtımdan incede olsa hırkayı çıkarmam terlememeye özen gösteririm. terlikler yatarken ayak ucumdadır asla yere basmam hatta inanmazsın yatarken bile çorap giyiyorum eşim kızıyo ama ne yapayım. bol su içmeye gelince yazın günde 3 litre su bitiriyorum zaten yazın bu kadar yoğun olmuyor ama kışın içemiyorum çok. zaten yalnızım bütün gün bişey yemiyorum nereme su içeyim :(

hangi ilaçları kullanıyosun sen.
bana doktor infex gynomax fitil neo penotran fort L fitil vagihex falan ne varsa kullandırdı

ilaçlarımı suan bulamadım hatırlamıyorum ne kullandığımı ama bitane toz ilaç verdiği ve hemen kesitiğini hatırlıyorum ilaçlarımı bulursam mesaj atarım sana mutlaka etkili ilaçlardı 3 gnde geçmişti derdim:34:

ilaçlarımı suan bulamadım hatırlamıyorum ne kullandığımı ama bitane toz ilaç verdiği ve hemen kesitiğini hatırlıyorum ilaçlarımı bulursam mesaj atarım sana mutlaka etkili ilaçlardı 3 gnde geçmişti derdim:34:

çok sevinirim canım :30:

merhaba arkadaşlar
her tuvalete gittiğimde afedersiniz ama lastik gibi uzayan beyaz akıntım oluyor.

cnm çok geçmiş olsun ilk önce bendebu konuda konu açmıştım ama kimse yardımcı olmadı 1 kişi bile yazmadı demekki ender görünen bir rahatsızlıkmış diye düşünüyorum ve sana kendi bıulduğum tarifi veriyorum

civanperçemi +aslanpençesi+çörekotu çayını sabah aç karnına akşam yatmadan 1 er bardak içiyorsun 21 gün aksatmadan

önce 1 çay kaşığı çörekotunu 1 bardaktan biraz fazla su ile 5 dk kaynat sonra bu su ile saydığım otları demle 10dk. nasıl iltihap akıyor şaşıracaksın inş. faydalı olur geçmiş olsun cnm

cnm çok geçmiş olsun ilk önce bendebu konuda konu açmıştım ama kimse yardımcı olmadı 1 kişi bile yazmadı demekki ender görünen bir rahatsızlıkmış diye düşünüyorum ve sana kendi bıulduğum tarifi veriyorum

civanperçemi +aslanpençesi+çörekotu çayını sabah aç karnına akşam yatmadan 1 er bardak içiyorsun 21 gün aksatmadan

önce 1 çay kaşığı çörekotunu 1 bardaktan biraz fazla su ile 5 dk kaynat sonra bu su ile saydığım otları demle 10dk. nasıl iltihap akıyor şaşıracaksın inş. faydalı olur geçmiş olsun cnm

canım Allah razı olsun senden.

ne zaman başlanacak bunu içmeye
şimdi çörek otunu 5 dk kaynatıp o suya atacağız değilmi diğer otları.
birde onlar ne kadar olacak. yada hazır poşet çaylardan alıp poşetleriyle atsam suya faydası olurmu

canım Allah razı olsun senden.

ne zaman başlanacak bunu içmeye
şimdi çörek otunu 5 dk kaynatıp o suya atacağız değilmi diğer otları.
birde onlar ne kadar olacak. yada hazır poşet çaylardan alıp poşetleriyle atsam suya faydası olurmu

ne demek cnm sendende razı olsun ben adetimin ilk günü başladım bugün 18. günüm istediğin zaman başala ama adetliyken de içeceğin şekilde ayarla bence faydası daha çok olur otları ben göz kararı koyuyorum aslanpençesinden 2 3yaprak civanparçeminden bir tutam kadar ama tadı acı oluyor birde uyarıda bulunucam cnm bu bitkileri çok araştırdım hormon dengeleyici yazıyor ama bazı yerdede doğal östrejen içeriyor yazıyor hormonlarını değiştirebilir ben herşeyi göze alarak içiyorum çünkü ilaçta kullandım fitilde kullandım soğan kürüde yaptım olmadı inş. faydalı olur senin için

bu arada sadece adaçayı ve çörek otunuda denebilirsin cnm ben denemedim adaçayını gelcek ay içmeyi düşünüyorum çünkü

ada çayı iltihaplara iyi geliyor diye duydum.

teşekkür ederim canım bir deneyeyim valla bu ay ne bulursam içmeyi düşünüyorum bıktım artık bu sorundan

ne demek cnm sendende razı olsun ben adetimin ilk günü başladım bugün 18. günüm istediğin zaman başala ama adetliyken de içeceğin şekilde ayarla bence faydası daha çok olur otları ben göz kararı koyuyorum aslanpençesinden 2 3yaprak civanparçeminden bir tutam kadar ama tadı acı oluyor birde uyarıda bulunucam cnm bu bitkileri çok araştırdım hormon dengeleyici yazıyor ama bazı yerdede doğal östrejen içeriyor yazıyor hormonlarını değiştirebilir ben herşeyi göze alarak içiyorum çünkü ilaçta kullandım fitilde kullandım soğan kürüde yaptım olmadı inş. faydalı olur senin için

östorojen içermesi iyi bişey belki göğüslerimde büyür böylece zira kendileri fındık kadar:9:

merhaba arkadaşlar
Canim seni cok iyi anliyorm ayni dert bende de var ikinci aya döndüm ve bitmiyor iki kutu fitil bitirdim gene yok bitmiyor maydonoz iyi geliyor iltihaba suyunu kaynatil icmek idrar yollarinda ki iltihabi bitiyor benim rahimde o yuzden oturma banyosu mu ne deniyor maydonz suyunu kaynatip uzerine oturup bataniye felan alacakmisin onun buhari sokuyormus bende denemedim en son carem o . Bunu cok kisi soyluyor int bakabilirsin oyle bilmedigin otlar icme ne olir ne olmaz ben hamilelik icin bu iltihabi yok etmem gerek yoksa çocuk da olmuyor

Canim seni cok iyi anliyorm ayni dert bende de var ikinci aya döndüm ve bitmiyor iki kutu fitil bitirdim gene yok bitmiyor maydonoz iyi geliyor iltihaba suyunu kaynatil icmek idrar yollarinda ki iltihabi bitiyor benim rahimde o yuzden oturma banyosu mu ne deniyor maydonz suyunu kaynatip uzerine oturup bataniye felan alacakmisin onun buhari sokuyormus bende denemedim en son carem o . Bunu cok kisi soyluyor int bakabilirsin oyle bilmedigin otlar icme ne olir ne olmaz ben hamilelik icin bu iltihabi yok etmem gerek yoksa çocuk da olmuyor

evet hamileliğe engel bu iltihaplar bende duydum onu hatta süt ve maydonoz buharını duymuştum ben. yaptım ama bi faydası olmadı daha doğrusu çok dayanamadım 5 dk falan oturdum

evet hamileliğe engel bu iltihaplar bende duydum onu hatta süt ve maydonoz buharını duymuştum ben. yaptım ama bi faydası olmadı daha doğrusu çok dayanamadım 5 dk falan oturdum
merhaba, sizin de iltihabınız varmış ve hamile kalmışsınız, vajina iltihabından kurtulmak için neler yaptınız acaba?

Eşiniz de tedavi oldu mu bu tarz rahatsızlıklarda eşleri birlikte tedavi etmek gerekebiliyor. Siz ne kadar vaginal akıntınızı geçirecek ilaç kullansanızda eşinizde mantar gibi bir sorun varsa size de geçicektir. Ayrıca civanperçeminin ve çörekotunun adet söktürücü etkisi vardır. Özellikle hamileyken eczacınıza veya doktora danışmadan ilaç kullanmayın bitki olması herhangi bir kötü etkisi olmucağı anlamına gelmez.

benimde en büyük sorunlarımmdan biriydi. özel bir hastanede elektrokataliz (ismini yanlış yazmış olabilirim) yaptılar. iltihabı kurutmak için yakma gibi bir işlem ve o zamandan sonra kurtuldum. Tabi vajinismus hastası olduğum için anestezi ile yaptırdım ve çok korktum ama problemimi ortadan kaldırdı.

Back